Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

Laba diena, merginos,
kol pateksiu pas gydytoją, gal galite pakomentuoti tyrimo atsakymus:

TTH 0,120 mIU/L (0,270 - 4,20).

Čia hipertirozės ar hipotirozės požymis?
Ačiū 4u.gif

Atsakyti
Sveiki, o kokia situacija su Baranausku dabar? Nuo kada jis dirba? Kada registratūra atsidaro? Noriu ketvirtadienį nulėkti, nepamenu iki kada kraują priduoti, kad prieš pietus atsakymą gauti.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2017 03 14, 12:04)
Sveiki, o kokia situacija su Baranausku dabar? Nuo kada jis dirba? Kada registratūra atsidaro? Noriu ketvirtadienį nulėkti, nepamenu iki kada kraują priduoti, kad prieš pietus atsakymą gauti.

Kai buvau sausio pradžioj, kraują pridaviau apie 9.30 min., o atsakymas buvo 11 valandą.
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2017 03 14, 12:38)
Kai buvau sausio pradžioj, kraują pridaviau apie 9.30 min., o atsakymas buvo 11 valandą.

Ačiū, vienužodžiu 8 val. reikia būti, kol registratūrą praeisiu, Baranauską, maždaug ir bus po 9 val.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2017 03 14, 12:15)
Ačiū, vienužodžiu 8 val. reikia būti, kol registratūrą praeisiu, Baranauską, maždaug ir bus po 9 val.

Tik geriau neužtaikyt ant tų dienų kada guldo ir kada paleidžia (aš jų niekaip neatsimenu blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2017 03 14, 13:39)
Tik geriau neužtaikyt ant tų dienų kada guldo ir kada paleidžia (aš jų niekaip neatsimenu  blink.gif )

Ketvirtadienį manau bus gerai. Guldo jei neklystu antradienį-penktadienį. Vis tiek turiu tik šią dieną, kas bus, tas.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2017 03 14, 15:42)
Ketvirtadienį manau bus gerai. Guldo jei neklystu antradienį-penktadienį. Vis tiek turiu tik šią dieną, kas bus, tas.

Aš buvau kovo 2d. ketvirtadienį. 8.30 įėjau pas Baranauską, gavau siuntimą kraujo tyrimui, 10val. jau buvo atsakymas.
Atsakyti
Noreciau neišgazdint, bet pasiguost. Ši ryta nuo šios ligos mire mano gera pazystama. Jai metastaze suejo i kaulus, skaudejo ir kaulai, ir sanariai. Nusileido iki stuburo ir suparlyzavo abi kojas, o gruodyje dar vaziavo jodo, tik nepamenu kelinta karta, lygtai 14. Jau buvo gavusi spinduliu unsure.gif.Labai gaila, antradieni buvau nuejusi atsisveikit.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 03 16, 23:05)
Noreciau neišgazdint, bet pasiguost. Ši ryta nuo šios ligos mire mano gera pazystama. Jai metastaze suejo i kaulus, skaudejo ir kaulai, ir sanariai. Nusileido iki stuburo ir suparlyzavo abi kojas, o gruodyje dar vaziavo jodo, tik nepamenu kelinta karta, lygtai 14. Jau buvo gavusi spinduliu unsure.gif.Labai gaila, antradieni buvau nuejusi atsisveikit.

2010 m cia buvo viena moteriskaite, ji lauke jau 6 jodo, bet po to gydesi uzsienyje ir yra sveika. Baranausko klaida, skyria mazas jodo dozes, ko uzsienyje to nedaro. Vezines lasteles atlaiko maza doze ir dauginasi vel.
Gaila labai.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 03 16, 22:05)

Gal buvo sunkesnes formos, ne papilinis?
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 03 16, 23:05)

As manau, kad irgi ne papiline... nes ypatingai domejausi apie papiline, taigi situacija kitokia...
Atsakyti
Buvo papiline karcinoma 3 stadija ir metastaze limfmazgiuose.Nieko nejaute kol nepradejo eiti i kaulus, o gydesi 4metus.Rudeni ja spinduliavo, atrodo 11d. Po to jautesi zymiai geriau, bet sausi taip staigiai atsijunge abi kojos ir zaibiškai išplito. Nezinau gal sutapimas,bet po 1 jodo pradejo skaudet po mentim, ten skaudejo ir jai, ir dar vienai pazystamai su kuria gulejau vienoj palatoj.Cia gal jodo pasekmes? blink.gif
Atsakyti