QUOTE(Sunny Day @ 2012 09 21, 14:40)
O gal kas galite pasakyti ar daromi šioje poliklinikoje masažai kūdikiams?
Man neurologė pareiškė, kad vaikui masažus būtinai reikia daryti, bet "nemokamų masažų mūsų poliklinikoje nėra" ir davė lapelį su tos pačios poliklinikos masažuotojos telefonu "tartis asmeniškai" (mokamai, žinoma). O nemokamai paskyrė tokius 5 k. mankštos apmokymus, per kuriuos mane turėjo apmokyti, kaip su vaiku mankštą daryti. Deja, labai jau jie formalūs man pasirodė, kineziterapeutė labai abejingai į savo darbą žiūrėjo, "jūs, mamytės, masažuokit, kaip parodžiau", o pati kryžiažodį sprendžia... Palyginus su tikru masažu/mankšta, kurį darė mano kūdikiui mokamai, tai tuose apmokymuose vos keletą pratimukų parodė. Bet vis tiek darau kasdien, dar papildomų pratimų iš Vingro knygos nusižiūriu.
Grįžtant prie temos, nesuprantu, kaip tam tikroje poliklinikoje gali nebūti nemokamų masažų kūdikiams, jei kitur jie yra, tereikia eilę atlaukti. Bandžiau rašyti administracijai paklausimą, tai atsakė labai aptakiai - palaukit reabilitologo konsultacijos (laukiau pusantro mėnesio), o reabilitologė tik išrašė siuntimą į tuos apmokymus, kaip rekomendavo neurologė.
Pediatrė per eilinę TA vėl pasakė, kad tonusas netolygiai padidėjęs, eikit pas neurologę, o toji vis tiek masažų neskiria, nors jau trečią kartą buvom pas ją atsiųsti. Dovanėlės laukia, ne kitaip, bet net nesiruošiu nešti...
Papildyta:
QUOTE(Rasastu @ 2012 09 21, 14:50)
Taip tikrai daromi, mano mažajai darė kai buvo keli mėnesiai
O gal galit parašyti, kas juos paskyrė? Pediatrė, neurologė, reabilitologė? Dėl kokios priežasties?