Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šeškinės poliklinikoje

QUOTE(Amelita @ 2013 01 29, 20:03)
O mes del eiliu pabegom i kita poliklinika.

į kurią?
Atsakyti
apie staišiūnienę gal kažkas kažką?
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Praeita savaite buvau pas musu vaiku pediatre ir man pranese poliklinikos naujena, kad vaikams nuo 5 metu kraujas bus imamas ne is pirsto, o is vienos... Man tai kazkoks absurdiskas kosmaras, kaip suzinojau tokiam tyrimui imti krauja is vienos ne butina!!!!... schmoll.gif ar turite kokiu naujienu situ klausimu, kokia jusu nuomone apie tai?
Atsakyti
Sveki,mes taip pat pas Adzigauskiene... mastau pakeist poliklinika,nes visiskai nepatinka jos bendravimo stilius ale zinove ir jokios kitos nuomones ir priekaistu negali buti..kj vaikeliui buvo 1 men irgi pasake naudoti Oilatum krema,tik nesuprantu kam jeigu su oda jokiu bedu neturejom ir neturime.. "ji nelinkus isklausyt mane" -zinokit,mane irgi,jeigu kazka paklausiu tj su nepatenkintu veidu meta kazkokia ne i tema replika. Pries savaite isvis susipykom nes pasakiau kad skaiciau apie skiepus kad gali buti pasalinis poveikis po kazkiek laiko,tik norejau kad paaiskintu ar tikrai bus viskas gerai ir t,t atsakymo sulaukiau bet vos ne rekiant kad visi daro ir jus darykit. Isvis nuomone susidare apie ja kad vien tik greiciau pamaina savo atidirbt,ne is sirdies tikrai dirba... vat taip..
Atsakyti
Dalia Adomaitiene thumbup.gif ir telefonu VISADA randa laiko pakalbeti, patarti, ji mano sunu nuo gimimo priziuri. Ir su antibiotikais neskuba ir vaikui demesio skiria, tikrai mums ji gera smile.gif Tiesa, kartais nunesame dovanele ax.gif
Atsakyti
Dar uzsukau i sita tema, nors jau pusmetis, kaip pabegom is Seskines poliklinikos (buvo priskirta gyd. Vaitekoniene). Ir dziaugiuosi, kad pabegom smile.gif Kitur ir pediatre i vaika ziuri, o ne i popierius, ir sesutes komentaru "ne i tema" nereikia klausytis, ir siuntimus gaunam kur norim/patogiau, o ne pas vietinius gydytojus, ir kraujo tyrimus padaro per kelias minutes vietoje, jei reikia. Zodziu, kiekvienam reikia atrasti savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2013 05 11, 21:22)
Dar uzsukau i sita tema, nors jau pusmetis, kaip pabegom is Seskines poliklinikos (buvo priskirta gyd. Vaitekoniene). Ir dziaugiuosi, kad pabegom smile.gif Kitur ir pediatre i vaika ziuri, o ne i popierius, ir sesutes komentaru "ne i tema" nereikia klausytis, ir siuntimus gaunam kur norim/patogiau, o ne pas vietinius gydytojus, ir kraujo tyrimus padaro per kelias minutes vietoje, jei reikia. Zodziu, kiekvienam reikia atrasti savo smile.gif

kur dabar lankotes? nuo Vaitekonienes ir mes pabegom..
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 01 29, 21:03)
O mes del eiliu pabegom i kita poliklinika.

Pas G.Sokolova eiliu beveik niekada nera smile.gif Praktiskai patenkam uzrasytu laiku.Ir siaip, nusiskundimu neturiu.Atskirais atvejais-neapsiribojam tik poliklinikos nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darkred @ 2013 05 27, 15:52)
Pas G.Sokolova eiliu beveik niekada nera smile.gif Praktiskai patenkam uzrasytu laiku.Ir siaip, nusiskundimu neturiu.Atskirais atvejais-neapsiribojam tik poliklinikos nuomone smile.gif

Pas kitas gyd eiles ir po valanda buna. Nesvarbu koks metu laikas.
Atsakyti
QUOTE(Lizunia @ 2013 03 22, 20:46)
Sveikos mamytes!
Praeita savaite buvau pas musu vaiku pediatre  ir man pranese poliklinikos naujena, kad vaikams nuo 5 metu kraujas bus imamas ne is pirsto, o is vienos... Man tai kazkoks absurdiskas kosmaras, kaip suzinojau tokiam tyrimui imti krauja is vienos ne butina!!!!...  schmoll.gif ar turite kokiu naujienu situ klausimu, kokia jusu nuomone apie tai?

g.gif Prieš kelias dienas darėm tyrimus - ėmė iš piršto. Čia BKT.
Atsakyti
QUOTE(Garry @ 2011 05 18, 16:03)
mes gydomes pas D. Jermosenkiene. labai maloni, atsakinga gydytoja. visada galima jai paskambinti jos asmeniniu telefonu pasikonsultuoti. jei reikes, ateis i namus. paderina skiepu ir vizita pas ja, kad viska butu galima padaryti vienu metu. zodziu, tikrai gydytoja verta savo vardo. beje, ji pasakojo, kad isaugino dvi dukteris (25m) dvynukes. kurios labai sirgo ir vis su komplikacijom iki metuku budavo ir daug nekompetetingu gydytoju jas priziurejo.. del ko ir supranta musu, mamu rupesti del savo vaikuciu. stengiasi savo darba padaryti iki galo.

kai sergam rimciau- visada paskambina pasiklausti kaip sekasi. o kai uz lango buvo -25, mano sunus sloga sirgo. ji, mat buvusi netoliese, atbego paklausyti plauciuku del viso pikto, nes pries tai skambinau pasikonsultuoti, ir neprasiau ateit, nes neatrode kad LABAI sergam:)
del to mes labai sia gydytoja vertinam ir ja dziaugiames smile.gif

g.gif as is pradziu irgi buvau patenkinta sia gyytoja, bet dabar noriu keisti... nes kaskart skiria antibitiku ir po poros dienu juos nutraukia, nes vaikas pasveiko doh.gif 3 kart buvom su liga (kosulys su slogyte) tris kart ir israse antibiotiku. du kartus antibiotiku ne nedaviau ir be ju pasveiko vaikas unsure.gif
Atsakyti
Mes is seskines poliklinikos jau senokai pabegome. Buvom pas Jermosenkiene mes, tai ji musu 2 sav dukra gyde nuo pienliges, vaistu prirase ..... mes girdem vaika, girdem, Pienlige vis nepraeidavo . Tai nusiunte mus pas daktare konsultante Leipuviene. Ji patikrino burnyte, pazvelge i dukreles isberta pulinukais kuneli ir i pampersa nepabijojo zvilgtelt, tada ir pasake kad turime stipria disbioze. Padareme pasieli ir rado stafilokoka. Beto ir veliau buvo nekoks gydimams, tai ememe musu turta ir perraseme i kita poliklinika.

Atskira padeka daktarei Leipuvienei. Zmogus dirbantis savo darba . Visada pasiruosusi, skaito vaiko lygos istorija, antibiotiku nekisa. Eidavome pas ja su dukrele ir dabar , kai sunus turi problemeliu, kreipiausi i ja. Pakonsultavo telefonu, tada paprasiau pediatres israsyti mums siuntyma jos konsultacijai (mes dabar Centro poliklinikoje) . Tai jos israsyti vaistukai mums stipriai padejo. Gaila kad ji tik konsultuoja , buciau prasiusi pas ja . Visoms mamytems patariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti