Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

QUOTE(dontstop @ 2016 06 06, 08:51)
Top_Secret, kaip įdomiai, vit B padėjo nuo saldumynų? Paprastai magnio trūkumas siejamas su saldumynų poreikiu  smile.gif

B vitaminas man padėjo galvai hihihi.gif nes saldumynai traukė, kai jaučiausi psichologiškai labiau pavargus, emocinis valgymas žodžiu doh.gif
Atsakyti
Labukas... 4u.gif
dontstop, suvalgiau gabaliuka torto... blush2.gif Bet diena labai mazai valgiau. Pusryciams - kiausini su pomidoru. Pietu nevalgiau, o pavakariams prie stalo tik torciuko gabaliuka. Vakarienei varskes su agurku. Zodziu, laikiausi kiek galejau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2016 06 06, 12:37)
Labukas... 4u.gif
dontstop, suvalgiau gabaliuka torto... blush2.gif  Bet diena labai mazai valgiau. Pusryciams - kiausini su pomidoru. Pietu nevalgiau, o pavakariams prie stalo tik torciuko gabaliuka. Vakarienei varskes su agurku. Zodziu, laikiausi kiek galejau... blush2.gif

Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Savaitgalį atsipučiau, pasideginau, o šiandien vėl kibau į jogą sokiai.gif
Sugedo svarstyklių baterijos, nežinau, kiek sveriu, bet manau plius minus tiek, kiek liniuotė rodo smile.gif
Atsakyti
Labas, o mano baigiamasis jau apgintas 4u.gif ta proga suvalgiau dešrainį iš degalinės biggrin.gif
vakar irgi šiek tiek šventėm, tai buvo visokio maisto, bet jau noooriu daržovių, noriu sveiko maisto. Sugrįžtu į doros kelią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 06 06, 17:17)
Labas, o mano baigiamasis jau apgintas 4u.gif ta proga suvalgiau dešrainį iš degalinės biggrin.gif
vakar irgi šiek tiek šventėm, tai buvo visokio maisto, bet jau noooriu daržovių, noriu sveiko maisto. Sugrįžtu į doros kelią ax.gif

Sveikinu!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, o mano baigiamasis jau apgintas 4u.gif

Valio valio valiooooooo 4u.gif smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 06 06, 18:17)
Labas, o mano baigiamasis jau apgintas

Sveikinimai ploja.gif
Atsakyti
Sveikinimai apsigynus diplomą 4u.gif

LABĄ RYTĄ 4u.gif
Šiandien man pasaulis jau šviesesnis - baigėsi PMS biggrin.gif
Vakar vakare pazumbinau, tada apsižiūrėjau, kad nėra šilto vandens, tai gavosi sportas+ledinis dušas lotuliukas.gif

Užsirašiau šeštadieniui į kirpyklą, bet dvejoju g.gif Nors gal reikia vieną kartą prisiruošti kokiems nors pokyčiams biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!
Po operacijos jauciuosi gerai. Gydytojas sake sportuoti jau galesiu kita diena, bet as kazkaip galvoju bent savaitele luktelti biggrin.gif

Papildyta:

Sveikinu!!!! Dabar jautiesi laisva? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 06 07, 10:10)
Sveikos!
Po operacijos jauciuosi gerai.

Matyt būsiu kažką praleidus, kokia operacija buvo?
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 07, 10:12)
Matyt būsiu kažką praleidus, kokia operacija buvo?

Operavo gimdos polipus ir mioma ax.gif
Atsakyti