Labukas... dontstop, suvalgiau gabaliuka torto... Bet diena labai mazai valgiau. Pusryciams - kiausini su pomidoru. Pietu nevalgiau, o pavakariams prie stalo tik torciuko gabaliuka. Vakarienei varskes su agurku. Zodziu, laikiausi kiek galejau...
Labukas...
dontstop, suvalgiau gabaliuka torto... Bet diena labai mazai valgiau. Pusryciams - kiausini su pomidoru. Pietu nevalgiau, o pavakariams prie stalo tik torciuko gabaliuka. Vakarienei varskes su agurku. Zodziu, laikiausi kiek galejau...
Labas Savaitgalį atsipučiau, pasideginau, o šiandien vėl kibau į jogą Sugedo svarstyklių baterijos, nežinau, kiek sveriu, bet manau plius minus tiek, kiek liniuotė rodo
Labas, o mano baigiamasis jau apgintas ta proga suvalgiau dešrainį iš degalinės vakar irgi šiek tiek šventėm, tai buvo visokio maisto, bet jau noooriu daržovių, noriu sveiko maisto. Sugrįžtu į doros kelią
Labas, o mano baigiamasis jau apgintas ta proga suvalgiau dešrainį iš degalinės
vakar irgi šiek tiek šventėm, tai buvo visokio maisto, bet jau noooriu daržovių, noriu sveiko maisto. Sugrįžtu į doros kelią
LABĄ RYTĄ Šiandien man pasaulis jau šviesesnis - baigėsi PMS Vakar vakare pazumbinau, tada apsižiūrėjau, kad nėra šilto vandens, tai gavosi sportas+ledinis dušas
Užsirašiau šeštadieniui į kirpyklą, bet dvejoju Nors gal reikia vieną kartą prisiruošti kokiems nors pokyčiams
Sveikos!
Po operacijos jauciuosi gerai. Gydytojas sake sportuoti jau galesiu kita diena, bet as kazkaip galvoju bent savaitele luktelti
Papildyta:
QUOTE(trysduvienas @ 2016 06 06, 17:17)
Labas, o mano baigiamasis jau apgintas ta proga suvalgiau dešrainį iš degalinės
vakar irgi šiek tiek šventėm, tai buvo visokio maisto, bet jau noooriu daržovių, noriu sveiko maisto. Sugrįžtu į doros kelią