Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

QUOTE(Almost. @ 2016 06 07, 15:47)
nu kaip žinai, jei būtų mano valia, tai eičiau turbūt kas kokias 3sav, nes jau tada mano akimis žiūrint ir spalva pasiplauna, ir šaknys kažkiek atauga. šiaip ėjau dabar praėjus dviems mėnesiams po pirmo dažymo daugmaž. eisiu dabar sekantį kartą kažkur po 3sav manau, prieš pat atostogas. jau kai atauga šaknys man matomai, tai tenka rištis viršugalvy kukulį ir su dalim paleistų plaukų eiti  biggrin.gif šiaip kitiems gal ir nesimato, bet žinai kaip yra čia - man matosi ir tai labiausiai erzina laugh.gif

4u.gif aha, gal ir gerai tikrai, bet kažkaip man norisi jau rimtai sportuoti žinai, o ne puse kojos.. tai žiūrėsim, kaip bus  smile.gif

Supratau, reikės pasižiūrėti foto ir pasitarti su kirpėja, ką ant mano gana švieisų plaukų galėtų padaryti, kad galėčiau atvažiuoti pvz kartą į du mėnesius, ir kad nebūtų diskomforto tiek išvaikščiot g.gif

Man MB šiandien sako, gal pradėkim vaikščiot į sporto klubą blink.gif
Nors galvoju gal ir būtų galima paderinti su bėgiojimu, kai mano mankštų nebeliks. Bet kita vertus, treneris individualių programų nesudaro, tai kažkaip pačiam bet kaip kočiotis karštyje patalpoje visai nesinori doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(trysduvienas @ 2016 06 07, 15:58)
Esu baisiai laiminga biggrin.gif  bigsmile.gif

Šaunuolė tu 4u.gif

Vyras parveža baterijas svarstyklėms naujas, tai jau rytoj lipsiu tik pramerkus akis biggrin.gif

Aš jau po jogos thumbup.gif

Kas vakarienei?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 07, 15:50)
Kažkaip pradėjo lyg trukdyti kasdieniame gyvenime, pastoviai kažkur sulenda, kur nereikia. Sulūžo eilinis mano krabas, dažnai perku ir dažnai lūžta, tai užmiegu su juo, tai atsisėdu ant jo blush2.gif Dabar rišu plaukus gumytėmis į uodegą, bet visur lenda ir trūgdo pati uodega ... Paaukoti tektų daug cm, nes plaukai mano kone iki užpakalio, bet labai plonyčiai ir didelio grožio iš jų nėra vis tiek, pavyzdžiui palaidais paleist jau nebegaliu sau leisti, reikėjo geriau prižiūrėt  blush2.gif  Tai va, ieškau sau paprasto patogaus ir minimaliai priežiūros reikalaujančio varianto, kol esu dekrete  ax.gif

Jeigu palaidais eiti negali, tada tikrai ilgis netenka prasmės ir geriau trumpesni plaukai, bet tvarkingas ir gražus kirpimas smile.gif
Atsakyti
dontstop - aha, žinok pritariu, kad geriau jau trumpi, bet sveiki ir prižiūrėti plaukai, nei kad bet kokie, bet tik kad ilgi smile.gif aš taip irgi nukirpau trumpiau pečių, nors buvo maniškiai žemiau krūtinės smile.gif

Coconut - žinai vis tiek kiekvienam skirtingai ir matosi, ir norisi, ir galų gale atauginėja skirtingai. man gana greitai auga plaukai ir aš tokia esu, pastebiu smulkmenas visokias, tai mane asmeniškai erzina. kitam žmogui tai nesvarbu, gali ir per sprindį nuaugusiom šaknim vaikščiot, bet mane nerviškai veikia biggrin.gif

kaip kvailai, kad nesudarinėja individualių programų.. nors iš kitos pusės, jei neturi praktikos tame reikale, tai gal ir gerai, kad nesudarinėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 07, 15:54)

Kas vakarienei?

Mocarela su daržovėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 07, 17:54)

Kas vakarienei?

Pas mus tiršta morkų-moliūgų sriuba smile.gif

*CoCoNuT*, kaip suprantu, į Kauną važiuosi, gal į kažkokią konkrečią patikrintą kirpyklą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 06 07, 15:55)

Coconut - žinai vis tiek kiekvienam skirtingai ir matosi, ir norisi, ir galų gale atauginėja skirtingai. man gana greitai auga plaukai ir aš tokia esu, pastebiu smulkmenas visokias, tai mane asmeniškai erzina. kitam žmogui tai nesvarbu, gali ir per sprindį nuaugusiom šaknim vaikščiot, bet mane nerviškai veikia  biggrin.gif

Svarbiausia atrodyti estetiškai biggrin.gif
Aš nagų tvarkymui rašausi lygiai kas dvi savaites, nes trečią noriu arba juos nusigraužt, arba vaikščiot rankas į kumštuką sudėjus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 06 07, 16:09)

*CoCoNuT*, kaip suprantu, į Kauną važiuosi, gal į kažkokią konkrečią patikrintą kirpyklą?  smile.gif

Bandysiu čia smile.gif
https://www.facebook...360985/?fref=ts

Pas mane pasirodo vandens šilto nebus kelias dienas doh.gif tai po sporto greitai palindau po šaltu, ir va lapnoju mocarela su špinatais ir pomidoru. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 07 birželio 2016 - 17:59
QUOTE(dontstop @ 2016 06 07, 15:16)
Vau na ir rezultatai  thumbup.gif  Išduok paslaptį, kaip nuo šlaunų tuos riebalus nukratyt?  doh.gif  Man nuo bet kur krenta, tik ne nuo ten  verysad.gif

Nežinau biggrin.gif aš šiaip tik vaikštau gan nemažai ir elipsinį karts nuo karto paminu, nieko specialaus.

Į plaukų temą - turėjau ilgus, beveik iki liemens, bet nelabai rūpinausi tai kai jau nebegalėjau žiūrėt į baisius galus, nusirėžiau iki pečių. Po to dar kartą kirpau, bet pradėjau vėl ilgėtis ilgų kasų, tai auginsiu dabar vėl. Bet jau dedu kaukes reguliariai, balzamai serumai aliejukai naudojami tai tikiuosi kad pavyks gražius užaugint ax.gif

Pas mane vakarienei sultinys, kažkaip nieko daug nesinorėjo, prieš tai saldainių skanavau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 06 07, 19:54)

Pas mane pasirodo vandens šilto nebus kelias dienas doh.gif tai po sporto greitai palindau po šaltu, ir va lapnoju mocarela su špinatais ir pomidoru. ax.gif

Pas mus kasmet būna savaitelei atjungia karštą vandenį profilaktikai, tenka su bliūdais plautis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar vakare MB iš mamos parvežė kibinų. Suvalgiau du. Kitą kartą liepiau visą maistą vienam suvalgyt mašinoj lotuliukas.gif
Svoris man vėl nustojo kristi. Bet tikiuosi, kad ledai pajudės greitu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 06 07, 15:58)
Ačiū už sveikinimus 4u.gif dar kažkaip nesuvokiau, kad baigiau, vis atrodo, kad reikia kažką dirbti, rašyti biggrin.gif

Aš lygiai prieš tris mėnesius matavausi apimtis, tai šiandien išdidžiai galiu paskelbti rezultatus biggrin.gif -4 cm nuo liemens, -5 cm nuo pilvo (čia per storiausią vietą kur lašinukas kabo biggrin.gif ), -2 nuo klubų, po -4cm nuo kiekvienos šlaunies thumbup.gif svoris nukrito nuo 66 iki 61,7 kg (šiandieninis svoris). Esu baisiai laiminga biggrin.gif  bigsmile.gif

Sveikinimai apsigynus ir su puikiais apimčių rezultatais 4u.gif

Sveikos 4u.gif

Aš vis dar pas tėvus, likau dar savaitei, čia taip gera, net nenoriu namo 4u.gif nesisveriu ir labai savęs neriboju.

Apie plaukus - mano beveik visą gyvenimą ilgi, gražūs. Dažyt ėmiau, kai atsirado žilų doh.gif nors šiaip labai buvau patenkinta natūralia spalva. Dabar pp gimdymo nebedažau, atsiaugineju. Kerpu retai, bet tada jau daug biggrin.gif kirpejos vis gaili pakirpt, bet man negaila, labai greit atauga. Šiuo metu (dekreto) nešioju tik surištus, dažniausiai į kuodą, nes mažoji baigia visus išraut, palaidais be šansų schmoll.gif reiktų vėl pasikirpt.. ale vis laiko ner
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš visada buvau ilgais plaukais, ilgi, tiesūs, iki juosmens smile.gif Ir vieną kartą įsinorėjau permainų, rėžiau iki pečių biggrin.gif Gal tris mėnesius dar trumpindavau periodiškai, kol supratau, kad noriu ilgų plaukų biggrin.gif
Dabar vėl turiu ilgus, iki juosmens smile.gif Ir galus pakerpu periodiškai, kad nebūtų nušiurę smile.gif Man po nėštumo pradėjo greičiau augti plaukai.
Atsakyti