QUOTE(Almost. @ 2016 06 07, 15:47)
nu kaip žinai, jei būtų mano valia, tai eičiau turbūt kas kokias 3sav, nes jau tada mano akimis žiūrint ir spalva pasiplauna, ir šaknys kažkiek atauga. šiaip ėjau dabar praėjus dviems mėnesiams po pirmo dažymo daugmaž. eisiu dabar sekantį kartą kažkur po 3sav manau, prieš pat atostogas. jau kai atauga šaknys man matomai, tai tenka rištis viršugalvy kukulį ir su dalim paleistų plaukų eiti
šiaip kitiems gal ir nesimato, bet žinai kaip yra čia - man matosi ir tai labiausiai erzina 
aha, gal ir gerai tikrai, bet kažkaip man norisi jau rimtai sportuoti žinai, o ne puse kojos.. tai žiūrėsim, kaip bus 

Supratau, reikės pasižiūrėti foto ir pasitarti su kirpėja, ką ant mano gana švieisų plaukų galėtų padaryti, kad galėčiau atvažiuoti pvz kartą į du mėnesius, ir kad nebūtų diskomforto tiek išvaikščiot

Man MB šiandien sako, gal pradėkim vaikščiot į sporto klubą

Nors galvoju gal ir būtų galima paderinti su bėgiojimu, kai mano mankštų nebeliks. Bet kita vertus, treneris individualių programų nesudaro, tai kažkaip pačiam bet kaip kočiotis karštyje patalpoje visai nesinori