Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 07 05, 10:24)
Labas rytas  smile.gif
Įdomius, vis bandau atrast kažką, kas man patiktų  drinks_cheers.gif
Aišku šokdynė tai ne rimtas sportas, bet vis geriau, nei sėdėjimas prieš tv  biggrin.gif  Žodžiu išsimatuosiu dabar vėl visą save ir seksiu rezultatus, svoris, apimtys, viskas bus išmatuota  smile.gif  Šokdynė mano bus išmanioji  biggrin.gif  Skaičiuoja pati šuoliukų skaičių, sportavimo trukmę ir sudeginamas kalorijas, man, kaip tinginei, nėra geriau, tik šokinėk ir lieknėk, nieko nereikia skaičiuot pačiai  lotuliukas.gif

O tikrai liuks kai tokia išmani thumbup.gif
O šokinėt gi irgi nelengvas darbas, bent man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 07 05, 11:26)
O tikrai liuks kai tokia išmani thumbup.gif
O šokinėt gi irgi nelengvas darbas, bent man blush2.gif

Yra ką veikt, bet va man kažkaip labiau viliojančiai skamba nei kad sportai visokie atsigulus, susirietus, ir šiaip biggrin.gif Gyvenam pirmam aukšte, niekas nieko nesakys, kad koks čia dramblys dabar dunda biggrin.gif
Kitaip tariant, tęsiu savo kelionę link meilės sportui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 07 04, 13:05)
Čia kalba apie sausas kruopas  4u.gif  Gal dieta tau lygina virtas?  smile.gif

Jo, pastudijavau - tikrai virtos 4u.gif Nors turiu sausu avinzirniu, lyginau su info ant pakuotes ir dietos psl. Ant pakuotes mazesni skaiciai.
QUOTE(dontstop @ 2016 07 05, 07:22)
Šiandien ragauju grikius, užpiltus iš vakaro kefyru. Na žinokit vee, nevalgoma  blush2.gif  Nieko nėr geriau, kaip grikiai, iš vakaro užpilti verdančiu vandeniu  smile.gif

O kam tu juos tuo kefyru pylei? Man nera skaniau nei grikiai su pienu.
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 07 05, 09:24)
Įdomius, vis bandau atrast kažką, kas man patiktų  drinks_cheers.gif

As turiu drauge, kuri mokykloje nekente sporto. Po to pasigimdzius du vaikus po truputi isitrauke. Dabar jau daug metu sportuoja visa seima, vaikai irgi 4u.gif Siaip labai smagu su jais, jie visi labai aktyvus. Taip kad ieskodama ir vis pabandydama si bei ta - tikrai atrasi savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 07 05, 20:33)

As turiu drauge, kuri mokykloje nekente sporto. Po to pasigimdzius du vaikus po truputi isitrauke.

Tai čia apie mane, žodis žodin viskas atitinka smile.gif Ir aš tikiu, kad įsitrauksiu, nes va taip vis bandydama visokias rūšis, pradedu suvokt, kad visgi svarbu tas sportas, nors kažkoks pajudėjimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 07 05, 21:11)
Tai čia apie mane, žodis žodin viskas atitinka  smile.gif Ir aš tikiu, kad įsitrauksiu, nes va taip vis bandydama visokias rūšis, pradedu suvokt, kad visgi svarbu tas sportas, nors kažkoks pajudėjimas  smile.gif

Ir apie mane drinks_cheers.gif blush2.gif
Aš taipogi suvokiu jog sportas/fizinis aktyvumas yra labai reikalingas ir naudingas. Reikia tik surast tokį, kuris teiktų malonumą cool.gif

Man grikiai labai skanu su kefyru rolleyes.gif bet užsigert, o ne užsipilt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 07 05, 21:28)
Ir apie mane drinks_cheers.gif  blush2.gif
Aš taipogi suvokiu jog sportas/fizinis aktyvumas yra labai reikalingas ir naudingas. Reikia tik surast tokį, kuris teiktų malonumą cool.gif

O tu radai jau kas tau patiktų? smile.gif

Aš kaip visada, kai sugalvoju imtis naujo pajudėjimo, esu labai azartiškai ir optimistiškai tuo klausimu nusiteikus, spirgu net visa, ir va pranešė, kad dar reikės man palaukti, nes mano šokdynės nėra sandėlyje, reikės laukti prekių papildymo dry.gif O jau susiradau ir treniruočių grafiką, ir video susiradau šokinėjimui kartu su trenere, nebegaliu rodos sulaukt biggrin.gif

Grikių nemėgstu iš viso.
Atsakyti
Sveikos, ar galėčiau prie jūsų prisijungti? ax.gif
Per paskutinius 3 metus priaugau 6 kg ir palaipsniui išaugau beveik visą savo garderobą. Esu 168 cm ir 63.5 kg.
Ieškau išorinės motyvacijos, nes vidinės užtenka trim dienom. Su sportu - dar dar. Einu į sporto klubą (nuo 3 k per savaitę iki 0, kai visai nusivažiuoju). Mano silpnybė - maistas. Trys dienos ir nutrūkstu nuo pavadžio. Nežinau, kaip išlaikyti kontrolę. Seku suvartojamas kalorijas ir noriu suvalgyti ne mažiau 1400 kcal. Naudoju fitbitą ir per dieną numinu vidutiniškai 16000 žingsnių. Taigi tikslas išdeginti, bet sveikai maitintis. Kad balansas būtų bent -700 kcal. Turėjau tikslą numest viską iki atostogų. Tai buvo prieš 4 mėnesius.... Esu, kur ir pradėjau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2016 07 05, 22:36)
Sveikos, ar galėčiau prie jūsų prisijungti?  ax.gif

Labas 4u.gif
Sėkmingo lieknėjimo mūsų kompanijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 07 05, 20:39)
Labas  4u.gif
Sėkmingo lieknėjimo mūsų kompanijoj  smile.gif

Ačiū 4u.gif Ryt bandysiu nusimatuot viską ir pradėt iš pradžių. Vėl blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 07 05, 21:34)
O tu radai jau kas tau patiktų?  smile.gif

Dar ne. Bet aš šiuo metu neturiu ir galimybės tam, kol auginu mažają. Nuo rudens leisiu į darželį tai gal bent laisvo laiko turėsiu pradėt ieškotis kažko. Svarstau apie vandens aerobiką arba šiaip aerobiką g.gif

QUOTE(*lim->0* @ 2016 07 05, 22:36)
Sveikos, ar galėčiau prie jūsų prisijungti?  ax.gif
Per paskutinius 3 metus priaugau 6 kg ir palaipsniui išaugau beveik visą savo garderobą. Esu 168 cm ir 63.5 kg.

Sveika, junkis junkis 4u.gif irgi labai panašūs duomenys
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2016 07 05, 21:36)
Seku suvartojamas kalorijas ir noriu suvalgyti ne mažiau 1400 kcal.

Sportuojant sakyciau tai labai nedaug g.gif Tiek galima suvalgyti po to, kai savaitgali atsventi vestuves su lietuviskais karbonadais ir balta misraine. Man rodos, geriau pradzioje bandyti kiek imanoma atsisakyti saldumynu, vartoti maziau angliavandeniu antroje dienos puseje. Svoris turetu savaime paciuozti zemyn, ypac jei sportuoji. Nu man cia taip atrodo. Nes sia savaite nemazai skaiciau apie visokias dietas, valgymo iprocius, skirtingas teorijas del valgymo skaiciaus ir pan. Tai supratau, kad reikia vengti dietu, nes jos letina medziagu apykaita. O su 1400, man rods, jau butu galima prie dietininku prisiskirti.

Dar apie sokdine norejau pasisakyti. As bandziau, dar lyg siol masinos bagazineje voliojasi... Ziauriai sunku blink.gif Sokinejamas nebe toks, kai reikia pakelt i ora 25kg ir 65kg. As pati buvau nustebusi. Bet kaip sportas tai geras. Rud@@ke, parasyk savo ispudzius, kai parasysi.
Atsakyti
Pireja, na rasiau "ne maziau nei 1400 kcal". Sportuoju ne kasdien ax.gif O kai nesportuoju, sudeginu apie 1800 kcal. Tai minusas minimalus. Sporto dienom taikau i ne maziau kaip 1600, priklausomai, kiek to sporto buvo: ar tik treniruokliai, kuriuose per valanda nesugebu sudegint daugiau nei 350 kcal, ar dar pestute 10 km namolio pardroziu - dar apie 500 kcal. O su agliavandeniu ribojimu man sunkiai... ypac vakare. Kai bunu gera - visa diena taupausi vakariniam pasmalyziavimui. Gal gali patart ka? Jauciu del to ir niekas nekrenta... blush2.gif

Siandien buvau gera. rolleyes.gif jauciu, del to kad pekla darbe buvo rolleyes.gif
Atsakyti