Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

QUOTE(Pireja @ 2016 07 02, 22:53)
As pagimdzius pries 4,5m. maziau sveriau  cool.gif
Na ka padarysi, reikia isdrist realybei i akis paziuret ir imtis priemoniu.

Na aš įsivaizduoju, kad tikrai suveikė kaip "šaltas dušas" tie skaičiai, kai svarstyklių namie nebuvo biggrin.gif gal bus didesnė motyvacija stengtis smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pireja, ne toks jau didelis svoris, bet linkiu kuo greičiau numest ir grįžt prie norimo, manau, pavyks be problemų thumbup.gif

Man prisiverst sportuot nereikia, aš labai myliu sportą, sportuoju jau daug metų smile.gif O ar jaučiu sporto trūkumą dabar, kai nebelankau sporto klubo - taip, deja taip. Visgi namie ne tokie rimti mano užsiėmimai, ne visada reguliarūs, ne visada visą valandą sportuoju ir pan. Mano trenerė labai gera, ji moka išspaust maximumą iš kiekvieno užsiėmimo thumbup.gif O aš namie šiek tiek savęs pagailiu blush2.gif

Sima_1, svarbiausia savo atrast, tada sportuosi su malonumu thumbup.gif Kokiam baseine buvot, Girstučio? smile.gif

Atsakyti
Labas rytas!!!
Na paaagaliau vesiau bigsmile.gif Galima sakyti, kad issimiegojau smile.gif Pastebejau, kad saldumynu poreikis sumazejo, darbe po pietu yra taisykle gert kava, tai nors pilna sololado, saldainiu ir sausainiu geriu vien kava smile.gif Koleges zino, kad laikausi plano, pasiulo, bet "nevercia" ax.gif
Penktadieni prasidejo menesines, tai ta diena sugriesijau - sudytu zemes riesutu skardine sukirtau blush2.gif Vakar vel buvo noras pakartot, bet atsilaikiau, tai tik hormonai biggrin.gif Siandien labai dziaugiuosi, kad nepasidaviau. Jauciuosi kaip balionas biggrin.gif Net pasisveriau, galvoju kiek gi vandens kune, bet zinokit ligiai tiek pat kiek per paprasta diena smile.gif Kita karta reikes pirma diena pasisverti, sian gal jau nueina tas vanduo smile.gif

Pireja Mano ugis irgi 169, svoris panasus! Atrodo kas tie 5-7kg, bet kiek pastangu man reikia, kad tai ivyktu doh.gif

*CoCoNuT* kaip atsokot? smile.gif

Papildyta:
Siandien nusimato puiki diena smile.gif Baigsiu gerti kava, tada padarysiu kelis uzsakymus, veliau manikiura pasidarysiu, tokia maloni iseigyne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 07 03, 10:41)
Pireja Mano ugis irgi 169, svoris panasus! Atrodo kas tie 5-7kg, bet kiek pastangu man reikia, kad tai ivyktu doh.gif

Tai mes cia kelios su tokiu pat virssvoriu galuojames biggrin.gif
Numest gal ir nebutu labai sudetinga, bet islaikyti ta pati svori...

Kaip zinot be svarstykliu, kiek ryziu galima suvalgyti pietums?

Ryte pasimatavau, tai apimtis per savaite nepasikeite, nors tie matavimai labai tikslus ir negali buti, kazkur metra paspaudi, kazkur atleidi, viena syki auksciau pamatuoji, kita - zemiau doh.gif
Atsakyti
Labas, damočkos smile.gif
Na ir man panašiai, kaip ir jums, Po gimdymo buvau susiėmusi ir pasiekusi 58 kg svorį, paskui atsipalaidavau, vaikų nešiot tiek daug nebereikėjo ( biggrin.gif ) ir va vėl priaugau, bet laikausi, stengiuosi, tikslą pasieksiu, tikrai žinau 4u.gif

Kepa orkaitėje šašlykiukai kiaulienos ir vištienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 07 03, 11:02)
O aš namie šiek tiek savęs pagailiu  blush2.gif

Sima_1, svarbiausia savo atrast, tada sportuosi su malonumu  thumbup.gif  Kokiam baseine buvot, Girstučio?  smile.gif

Aš namie savęs irgi gailėčiau biggrin.gif kai nėr kontrolės tai taip ir gaunas. Nors atrodo, ką čia sukčiaut, gi del savęs sportuoji, ne dėl ko kito, bet va.. doh.gif biggrin.gif o tu sportuoji kur? Saulėtekio sporto klube gal?

Taip, Girstutyje buvom rolleyes.gif

QUOTE(Pireja @ 2016 07 03, 12:28)
Tai mes cia kelios su tokiu pat virssvoriu galuojames  biggrin.gif
Numest gal ir nebutu labai sudetinga, bet islaikyti ta pati svori...

Didelis darbas laukia, ir panašu, kad visam laikui, nes tik biški atsipalaiduosi ir op svoris. O su amžium gi ir šiaip medžiagų apykaita lėteja..
Atsakyti
Ahoj biggrin.gif
Vestuvės buvo puikios, nuotaka - tobulo grožio wub.gif Iš visų tą dieną matytų gausaus būrio nuotakų - maniškė pati gražiausia. Aišku, ji 174 cm kokių 55 kg, plius suknutė ne nuomota pūsta su lanku, o siūta specialiai jai, saikingai dekoruota, tiesi, gražiai krentanti ilga wub.gif
Tik karštis nežmoniškas, Kauno senamiesty galvojau nutrokšim, bet nieko biggrin.gif
Mano sporto kalendorius:
user posted image

Raudonos dienos - sportas, žalia - ilgas pasivaikščiojimas, balta - lodarystės laikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 03 liepos 2016 - 13:43
QUOTE(sima_1 @ 2016 07 03, 15:09)
o tu sportuoji kur? Saulėtekio sporto klube gal?

Rolando Žeimio klube mirksiukas.gif Jis Saulėteky ir yra, manau, apie tą patį kalbam drinks_cheers.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 07 03, 15:42)

Mano sporto kalendorius:

Gera idėja taip žymėtis, gal ir aš imsiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 07 03, 16:05)
Rolando Žeimio klube  mirksiukas.gif  Jis Saulėteky ir yra, manau, apie tą patį kalbam  drinks_cheers.gif

Taip, tas pats. Aš lankiau jį kažkada prieš nėštumą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 07 03, 20:32)
Taip, tas pats. Aš lankiau jį kažkada prieš nėštumą drinks_cheers.gif

Treniruoklių salę ar grupinius užsiėmimus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 07 03, 20:01)
Treniruoklių salę ar grupinius užsiėmimus?  smile.gif

Treniruoklius. Lankiau mėnesį blush2.gif
O aerobika dar esu lankius Dainavos sporto klube. Ten lankiau ilgokai, tik paskui trenerė mano išėjo į kitą klubą, tai per toli pasidarė važinėt.

Pasidariau pagaliau šaldytų bananų thumbup.gif įsimečiau dar kelias šilauoges irgi šaldytas, tai galiu pasakyt, kad suėjo biggrin.gif
Aišku dabar atvėso, nebeaktualu taip, bet va dar šiuos norėsiu išbandyt cool.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Svoris siandien toks pat kaip pries savaite smile.gif Suvalgiau pusrycius, tuoj pradesiu sportuot smile.gif

Pireja pietums as valgau 25-30g rudu ryziu, grikiu, kokybisku makaronu. Be svarstykliu, man vizualiai tai kazkur 3valg saukstai 4u.gif

Atsakyti