QUOTE(sima_1 @ 2016 07 08, 15:21)
Pilnai suprantu. Bet pasakysiu vieną auksinę taisyklę (čia ne asmeniškai tau, bet mums visoms ir labiausiai sau) - nereikia norėti pokyčių jei nekeičiam savo elgesio

kitaip tariant, jei ir toliau vakarais valgysim koteltus su bulvių koše ir dar paskuo deserto vieno kito paskanausim, tai nereikia tikėtis, kad kilogramiai patys nukris

Reikia keisti mitybos įpročius!
Na tai taip, niekas del to nesigincija. Ir as tikrai ne uz tai, kad valgyti pramoninius sausainius vakare. As tik norejau pasakyti, kad ne visi turi laiko ir jegu vakare ne tik vakariene sukurti, rytojaus pietus sulipdyti, bet dar ir sveiku namininiu saldumynu pasiruosti. Man geriau tuomet koks pomidoras po ranka. O dar geriausiai - saldumo naudoti kuo maziau, nesvarbu kokiu paros metu. Asmeniskai man tikrai galioja taisykle, kad kuo daugiau cukraus suvalgai, tuo daugiau norisi. Nezinau, ar tai galioja aplamai saldumams nepriklausomai nuo kaloriju. Bet tas klasikinis cukrus tikrai veikia butent taip.
QUOTE(dontstop @ 2016 07 08, 16:16)
Tuo metu, kai dirbau, ir lieknėjau kitaip. Bet buvo tam tikra prasme lengviau. Dabar per daug laisvo laiko ir šaldytuvas nuolat šalia, ir visos mintys apie maistą nuolat sukasi
Sutinku! Tikrai taip ir yra. As pries pietus kazkiek isalgstu, bet ne per daug, o po pietu galeciau dirbti ir dirbti ir jokio alkio nejausti. Stalciuose nieko nelaikau, jokiu pagundu nera, tai ir nereikia.
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 07 08, 16:22)
Aš kai dirbau, man nebuvo sunku nei morališkai, nei fiziškai lieknėti, nes didžiąją dienos dalį praleidžiant darbe mintys dažniausiai apie darbą ir sukasi
Siandiena darbe dareme sunestinius pietus. Tai as gaminau cukiniju omleta. Labai skanu, o ir patiekalas sveikas. Principas: apvirti cukinijas, kad butu minkstos, sutrinti su grustuvu. Apkepinti siek tiek svoguno, prieskoniu pagal skoni. Isplakt kiausius su siek tike grietines arba pieno arba nat.jogurto, biskutuka surio - ir smaukst i orkaite. Skanu ir siltas, ir saltas (man net skaniau). Gavau daug komplimentu, nieko neliko.
Siaip ziauriai nusikaliau, sunkus labai periodas darbe. Tai griesiju si vakara su alaus taure

Eisiu rytoj su vyru pasimankstinti ant lauko treniruokliu. Gero matavimosi rezultato sekmadieni ryte nesitikiu.
Siaip del tu vakariniu valgymu, tai visai verta gal pasidometi nekaloringais uzkandziais ar patiekalais, pasidaryti ju sarasa, laikyti kur nors po ranka, kad butu lengvai pasiekiamas reikalui uzejus. Dar galima plana pasidaryti, kad va si vakara sau leisiu du sausainius, rytoj - irgi, o poryt - tik viena, ir taip mazinti po truputi. As kazkada pirkdavau snickerius traukiniu stotyje (is automatu). Ir tai tikrai buvo iprotis, o ne poreikis. Atsikraciau be jokio vargo, kai tai supratau.