Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

QUOTE(sima_1 @ 2016 07 08, 21:40)
Užkrečiantis nusiteikimas thumbup.gif
O kada grįžti į darbą?

Rudenį smile.gif
O aš dirbau su vyrais, bet jie irgi smaližiavo, o aš su jais kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 07 08, 15:21)
Pilnai suprantu. Bet pasakysiu vieną auksinę taisyklę (čia ne asmeniškai tau, bet mums visoms ir labiausiai sau) - nereikia norėti pokyčių jei nekeičiam savo elgesio 4u.gif kitaip tariant, jei ir toliau vakarais valgysim koteltus su bulvių koše ir dar paskuo deserto vieno kito paskanausim, tai nereikia tikėtis, kad kilogramiai patys nukris 4u.gif Reikia keisti mitybos įpročius!

Na tai taip, niekas del to nesigincija. Ir as tikrai ne uz tai, kad valgyti pramoninius sausainius vakare. As tik norejau pasakyti, kad ne visi turi laiko ir jegu vakare ne tik vakariene sukurti, rytojaus pietus sulipdyti, bet dar ir sveiku namininiu saldumynu pasiruosti. Man geriau tuomet koks pomidoras po ranka. O dar geriausiai - saldumo naudoti kuo maziau, nesvarbu kokiu paros metu. Asmeniskai man tikrai galioja taisykle, kad kuo daugiau cukraus suvalgai, tuo daugiau norisi. Nezinau, ar tai galioja aplamai saldumams nepriklausomai nuo kaloriju. Bet tas klasikinis cukrus tikrai veikia butent taip.
QUOTE(dontstop @ 2016 07 08, 16:16)
Tuo metu, kai dirbau, ir lieknėjau kitaip. Bet buvo tam tikra prasme lengviau. Dabar per daug laisvo laiko ir šaldytuvas nuolat šalia, ir visos mintys apie maistą nuolat sukasi blush2.gif

Sutinku! Tikrai taip ir yra. As pries pietus kazkiek isalgstu, bet ne per daug, o po pietu galeciau dirbti ir dirbti ir jokio alkio nejausti. Stalciuose nieko nelaikau, jokiu pagundu nera, tai ir nereikia.
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 07 08, 16:22)
Aš kai dirbau, man nebuvo sunku nei morališkai, nei fiziškai lieknėti, nes didžiąją dienos dalį praleidžiant darbe mintys dažniausiai apie darbą ir sukasi

drinks_cheers.gif

Siandiena darbe dareme sunestinius pietus. Tai as gaminau cukiniju omleta. Labai skanu, o ir patiekalas sveikas. Principas: apvirti cukinijas, kad butu minkstos, sutrinti su grustuvu. Apkepinti siek tiek svoguno, prieskoniu pagal skoni. Isplakt kiausius su siek tike grietines arba pieno arba nat.jogurto, biskutuka surio - ir smaukst i orkaite. Skanu ir siltas, ir saltas (man net skaniau). Gavau daug komplimentu, nieko neliko.

Siaip ziauriai nusikaliau, sunkus labai periodas darbe. Tai griesiju si vakara su alaus taure verysad.gif Eisiu rytoj su vyru pasimankstinti ant lauko treniruokliu. Gero matavimosi rezultato sekmadieni ryte nesitikiu.

Siaip del tu vakariniu valgymu, tai visai verta gal pasidometi nekaloringais uzkandziais ar patiekalais, pasidaryti ju sarasa, laikyti kur nors po ranka, kad butu lengvai pasiekiamas reikalui uzejus. Dar galima plana pasidaryti, kad va si vakara sau leisiu du sausainius, rytoj - irgi, o poryt - tik viena, ir taip mazinti po truputi. As kazkada pirkdavau snickerius traukiniu stotyje (is automatu). Ir tai tikrai buvo iprotis, o ne poreikis. Atsikraciau be jokio vargo, kai tai supratau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vis nepadarau lazanijos iš cukinijų. Vakar bėgiojau vakare ilgai, paskui valgiau kiaušinius (šeimyna - makaronus su brokoliais ir sūriu). Šiandien jie planuoja eit kokios šviežios žuvies, nori išbandyti naują žuvies pirkimo vietą. Jei pirks, tai gamins vyras thumbup.gif

Savaitgaliui jokių planų, niekur nevažiuojam. Vyras kažkam paskolino mūsų palapinę, panašu, kad ir visą turistinę mantą taip pat biggrin.gif Tai tvarkysimės namie - palankus metas maitintis tvarkingai bei paeksperimentuot virtuvėje ax.gif
QUOTE(sima_1 @ 2016 07 08, 22:40)

O aš priešingai, kai nebuvau dekrete, tai ir vakarais prie tv užkandžiaudavau, ir darbas mano sėdimas, ir dar beveik moteriškas kolektyvas su visais kavos gėrimas su kuom nors skanaus  doh.gif net nenoriu pagalvot apie grįžimą biggrin.gif ten gi valios kiek reikia išsėdėt su prieš nosim kvepiančiais skanėstais.
Kažkada esu sėdėjus kabinete su bernais, ot ramu buvo, jokių skanumynų,nieko biggrin.gif

Aš dirbau sėdimą darbą moteriškam kolektyve bigsmile.gif Tai tikrai, pyragai visokie, saldainiai, šokoladai beveik kasdien būdavo prie kavos, tai viena atneša pavaišint, tai kita. Bet kai aš tokių visokių dalykų nelabai mėgstu, tai nesunku būdavo atsispirt ax.gif

Atsakyti

QUOTE(Pireja @ 2016 07 08, 22:55)
Siandiena darbe dareme sunestinius pietus. Tai as gaminau cukiniju omleta. Labai skanu, o ir patiekalas sveikas.

Siaip del tu vakariniu valgymu, tai visai verta gal pasidometi nekaloringais uzkandziais ar patiekalais, pasidaryti ju sarasa, laikyti kur nors po ranka, kad butu lengvai pasiekiamas reikalui uzejus.

Įdomus patielakas thumbup.gif

Gera idėja apie sąrašą thumbup.gif ir aš kažką tokio mastau paaidaryt ir ant šaldytuvo prilipdyt. Kad atėjus galėčiau iš sąrašo rinktis, o ne iš to, kas yra šaldytuve/spintelėse.
Pvz: pomidoras, nat jogurtas, kiaušinis (virtas).
Papildykit g.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 07 09, 08:26)
Vakar bėgiojau vakare ilgai

O tu kartais ne Dainavos parko stadione bėgiojai? Vakar kaip tik mačiau bėgiojančią moterį su vaiku, dar taip pagalvojau, va kokia šaunuolė, kokia stiprybė ir valia, tai ne aš biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 07 09, 12:37)

Pvz: pomidoras, nat jogurtas, kiaušinis (virtas).
Papildykit g.gif

O tu kartais ne Dainavos parko stadione bėgiojai? Vakar kaip tik mačiau bėgiojančią moterį su vaiku, dar taip pagalvojau, va kokia šaunuolė, kokia stiprybė ir valia, tai ne aš biggrin.gif

Liesa varškė? g.gif

Aš vakar bėgiojau už Kauno kolegijos, bet iš tikro pradžiai apsukau kokį šešetą ratų Dainavos parko stadione, o paskui grįžtant dar visą parką perbėgau, ir taip, aš bėgioju su sūnum, tai visai gali būti, kad būtent mus matei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 07 09, 13:46)
Liesa varškė?  g.gif

Aš vakar bėgiojau už Kauno kolegijos, bet iš tikro pradžiai apsukau kokį šešetą ratų Dainavos parko stadione, o paskui grįžtant dar visą parką perbėgau, ir taip, aš bėgioju su sūnum, tai visai gali būti, kad būtent mus matei  bigsmile.gif

Apie 18-19val? Aš kaip tik su dukra vaikštinėjau po parką. Tai tikriausiai jūs ten buvot mirksiukas.gif
Vajezau kiek tu daug nubėgi thumbup.gif Aš po poros ratų šitam stadione pakrūmėj gulėčiau.. blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
Sveikos.. ateina nusidėjelė. Žodžiu kaip sakiau ko tais telefonas buvo susvaigęs, sm neatidarė, tai be jūsų visai atitrūkau verysad.gif supratau kad vis dėlto man vienai lieknėt niekaip nepavyksta, reikia kompanijos, kažkam pasigirti, pasiguosti, reikia palaikymo iš šono 4u.gif tikiuos telefonas nestreikuos ir galėsiu grįžti pas jus o tuo pačiu ir į doros kelią.
ryt sūnaus gimtadienis, tai nieko gero irgi nelaukiu, užkandžių ruošiu ir sveikesnių ir nelabai, kad visi būtų patenkinti. Geriausia naujiena, kad vyras gaud daaaug atostogų, tai planuojam šian bei ten paatostogaut, aplankyt gimines ir draugus wub.gif draugai gyvena užsieny, pas jų šilta, tai pirmą kartą po gimdymo reikės pasirodyt su bikiniu - turiu apie 1,5 mėnesio dar patobulinti kūną blush2.gif
Su sportu deja išvis blogai, mačiau apie virvutę šnekėjot, turiu ir aš tą išmaniają bet kažkaip "nelipo" man tas šokinėjimas blush2.gif sversiuos tik pirmadienį, kažin per tas kelias savaites ar labai būsiu papilnėjus g.gif nors vyras sako kad jokio papilnėjimo nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 07 09, 17:38)
nors vyras sako kad jokio papilnėjimo nesimato g.gif

Mano irgi nemato. Bet pas mane is 7 priaugtu gal 5 ant virsutines dalies. Uztat as ir toliau i savo rubus telpu. Bet vakar pamaciau save nuotraukose unsure.gif Po to parduotuveje po darbo matavausi shortus ir palaidinuke. Nu kojos ir shortai ant ju tai dar nieko, nu bet virsus su ta trikotazine palaidine tai nerauk rutu verysad.gif Vos neapsiverkiau, kai vyrui pasakojau. Eisiu laukan pasportuoti, sokdyne is masinos parsinesiau, tik reikia palaukti, kol karsciai bent kiek atslugs.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar pratestavom naują žuvies kioską, ale pasirodo ten šviežios žuvies nebūna sad.gif Ieškau ir toliau kokios geros vietos, kur yra pirkti šviežios žuvies.
Taip pat reiks persiorietuot su juoda duona. Iki šiol dažniausiai pirkdavau juodą su saulėgrąžom po 800 g kepalą. Dabar gydytojai uždraudė vyrui valgyti juodą duoną (dėl padidėjusio skrandžio rūgštingumo). Jis dabar valgo tik batoną, o aš viena viso kepalo per savaitę nesuvalgau, vaikai nedaug padeda. Praeitą savaitę teko išmest daug supelyjusios duonos blush2.gif Mama man sako, kokios problemos, visur yra mažų išfasavimų tos duonos, pvz Lidle Urtės duona mažas kiekis 0.75 eur ar 0.85 eur. Tame ir bėda, aš už vis kepalą mokėdavau 0,70 eur, nekyla ranka už daug mažesnį kiekį mokėt daugiau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sima_1 @ 2016 07 09, 17:36)
Apie 18-19val? Aš kaip tik su dukra vaikštinėjau po parką. Tai tikriausiai jūs ten buvot mirksiukas.gif
Vajezau kiek tu daug nubėgi thumbup.gif Aš po poros ratų šitam stadione pakrūmėj gulėčiau.. blush2.gif  blush2.gif

Jo, kažkur tuo laiku smile.gif Mano vyras grįžta penktadieniais 18 val. Tai netrukus po 18 išėjau, apie 20 grįžinėjom.
Tik atrodo, kad daug smile.gif Trys to stadiono ratai tėra 1 km biggrin.gif Užtat daug būtent po stadioną nebėgioju - nuobodu schmoll.gif Kadangi nubėgu dabar jau netoli 10 km, tai turėčiau apsukt ten 30 ratų blink.gif Tiek niekada neištverčiau. O va gatvėmis bėgioti visai smagu ir laikas (ir km) prabėga nepastebimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 07 09, 18:38)
Sveikos.. ateina nusidėjelė. Žodžiu kaip sakiau ko tais telefonas buvo susvaigęs, sm neatidarė, tai be jūsų visai atitrūkau verysad.gif supratau kad vis dėlto man vienai lieknėt niekaip nepavyksta, reikia kompanijos, kažkam pasigirti, pasiguosti, reikia palaikymo iš šono 4u.gif tikiuos telefonas nestreikuos ir galėsiu grįžti pas jus o tuo pačiu ir į doros kelią.

Sveika grįžusi 4u.gif tikrai tiesa, kad "kompanijoj" lieknėt lengviau thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 07 10, 08:49)
Vakar pratestavom naują žuvies kioską, ale pasirodo ten šviežios žuvies nebūna sad.gif Ieškau ir toliau kokios geros vietos, kur yra pirkti šviežios žuvies.

Taip pat reiks persiorietuot su juoda duona

Į žuvies temą, aš vakar kaip tik gaminau žuvį, dukrai viriau žuvienę (tobulo skonio gavosi) pirmą kart! O sau išsikepiau folijoj orkaitėj. Valgiau su daug daržovių thumbup.gif pirkau šviežią file iš anksčiau mano mintėtos internetinės parduotuvės.

Pas mus paskutiniu metu visos duonos/batono likučiai keliauja balandžių lesinimui su vaiku biggrin.gif gali ir tu taip sunaudot savo pigią duoną, nebus gaila išmest
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 07 10, 10:04)
iš anksčiau mano mintėtos internetinės parduotuvės.

Pas mus paskutiniu metu visos duonos/batono likučiai keliauja balandžių lesinimui su vaiku biggrin.gif gali ir tu taip sunaudot savo pigią duoną, nebus gaila išmest

Jei gali, paminėk dar kartą tą parduotuvę, būsiu praleidus kažką blush2.gif

O tiksliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 07 10, 10:02)
Jei gali, paminėk dar kartą tą parduotuvę, būsiu praleidus kažką  blush2.gif

Štai čia
Bet minimali užsakymo suma 35eu turi būti.
Atsakyti