Sveikos
Vakar gaminom morkų pyragą. Receptas iš vaikiškos receptų knygos, tai kai ką keičiau:
vietoj baltų miltų ėmiau pilnagrūdžius speltos;
vietoj cukraus - žinoma steviją
Gavosi paprastas, greitas, skanus, o liekniejančioms puikiai tinkantis pusryčiams maistas

(aš savaitgaliais taip ar taip nuodėmiauju, tai valgiau ir vakare

)
Apsipirkau savaitei Lidle: pienas, kefyras, pomidorai, tortilijos, ir dar pirkau tokį aparatą, kuris smulkina daržoves, pvz salotoms. Su daržovėmis pas mane vis dar bėda, sunkiai lenda

Reta diena, kada suvalgau savo normą 400 g. Nemėgstu, tingiu užsiimt, neturiu fantazijos, kaip pagamint. Pagalvojau, kad gal dažniau gaminsiu salotas su šiuo prietaisu, nes baisiai tingiu pjaustyt salotas, man tai darbas sunkesnis, nei pyragą iškept

Aparatas taip pat plaka grietinėlę, skaldo ledukus, trina riešutus ir tt. Na žiūrėsim. Šiaip turiu ir virtuvinį kombainą, ir atskirą mažą blenderį, spėkit ar naudoju kada
*CoCoNuT*, ilgokai svoris stovi plato stadijoje, taip ir dingsta motyvacija

Nebežinau, ką patart, išskyrus tą patį, ką jau rašiau: reikia kažką keisti jau, arba mažinti kcal, arba didintį fizinį krūvį, arba "švarinti" mitybą. Neužmesk, ko pasiekei, nes tuoj svoris pradės vėl lipt į viršų

Pradžioj tau taip lengvai ėjosi, bet visad taip būna, pirmi kg be vargo, o kuo toliau, tuo sunkiau, daugiau pastangų reikia, bet viskas įmanoma

Pagal tavo pavyzdį žymiuosi kalendoriuje, kada sportuoju, galėsim vėliau palygint

Man šį mėnesį sunku: youtube neturiu, tai nuobodu be jokio net muzikinio fono mosuot svareliais, nemoku aš taip sportuot

Bėgiot galiu, tik kai vyras Lietuvoj, šiandien jis vėl savaitei išskridęs užsienin. Paskui gal bus karšta, tai vėl nebėgiosiu