Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

QUOTE(sima_1 @ 2016 07 10, 12:05)
Štai čia
Bet minimali užsakymo suma 35eu turi būti.

Ai dabar prisimenu, kad rašei apie šią parduotuvę doh.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Svorio pokytis sia savaite: -100g. Tai galima sakyti bnieko nenumeciau. Vakar visus kasnius zymejausi, suskaiciavau kilokalorijas, tai gavosi apie 2200 unsure.gif Didziausia nuodeme - alus blush2.gif , be jo, akivaizdu, sio ryto minusas butu didesnis. Nustebino blogaja prasme mozarela - 364 kalorijos vienoje porcijoje (125g). O tai net ne pagrindinis patiekalas. Uztat ridikeliai - tik 17. Vakare pasidariau salotas is svoguno laisku, 2-ju dideliu pomidoru ir siek tiek ridikeliu, padazas - naturalus jogurtas. Patiekale tik 150 kcal thumbup.gif

Alaus namie nebeliko, aciu dievui. Einu sportuoti i parka.
Atsakyti
Sveikos, lieknėtojos biggrin.gif
Ką veikiat? 4u.gif
Pas mane kažkokia motyvacijos duobė. Krizė. Nieko nedarau ir nenoriu daryti - vakar net pietų miego miegojau lotuliukas.gif
Dieną su MB pasivaikščiojom po Dineikos parką, sakom smagu čia būtų vakarais bėgioti, teritorija didelė, apšviesta, keliukai patogūs, ir kalniukai, ir tiesiai gali bėgt ir t.t. Pakalbėjom, o ar išbėgsim tai nžn, gal kokį rugpjūtį lotuliukas.gif doh.gif Tingiu sportuot. Judėt tingiu. Nebent būna kažkas, kas man patinka - pvz kažkurį vakarą judinausi grybaudama lotuliukas.gif
Galiu pasidžiaugti, kad valgau daugiau mažiau tvarkingai, nesinori saldumynų, tai nuslystu retai, bet maloniai, pvz vakar valgiau Beatos ledų.
Kas čia dar g.gif Lyg ir nieko daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 11 liepos 2016 - 09:31
Sveikos 4u.gif

Vakar gaminom morkų pyragą. Receptas iš vaikiškos receptų knygos, tai kai ką keičiau:
vietoj baltų miltų ėmiau pilnagrūdžius speltos;
vietoj cukraus - žinoma steviją didis.gif
Gavosi paprastas, greitas, skanus, o liekniejančioms puikiai tinkantis pusryčiams maistas thumbup.gif (aš savaitgaliais taip ar taip nuodėmiauju, tai valgiau ir vakare blush2.gif )

Apsipirkau savaitei Lidle: pienas, kefyras, pomidorai, tortilijos, ir dar pirkau tokį aparatą, kuris smulkina daržoves, pvz salotoms. Su daržovėmis pas mane vis dar bėda, sunkiai lenda blush2.gif Reta diena, kada suvalgau savo normą 400 g. Nemėgstu, tingiu užsiimt, neturiu fantazijos, kaip pagamint. Pagalvojau, kad gal dažniau gaminsiu salotas su šiuo prietaisu, nes baisiai tingiu pjaustyt salotas, man tai darbas sunkesnis, nei pyragą iškept doh.gif Aparatas taip pat plaka grietinėlę, skaldo ledukus, trina riešutus ir tt. Na žiūrėsim. Šiaip turiu ir virtuvinį kombainą, ir atskirą mažą blenderį, spėkit ar naudoju kada biggrin.gif blush2.gif

*CoCoNuT*, ilgokai svoris stovi plato stadijoje, taip ir dingsta motyvacija unsure.gif Nebežinau, ką patart, išskyrus tą patį, ką jau rašiau: reikia kažką keisti jau, arba mažinti kcal, arba didintį fizinį krūvį, arba "švarinti" mitybą. Neužmesk, ko pasiekei, nes tuoj svoris pradės vėl lipt į viršų sad.gif Pradžioj tau taip lengvai ėjosi, bet visad taip būna, pirmi kg be vargo, o kuo toliau, tuo sunkiau, daugiau pastangų reikia, bet viskas įmanoma 4u.gif
Pagal tavo pavyzdį žymiuosi kalendoriuje, kada sportuoju, galėsim vėliau palygint bigsmile.gif Man šį mėnesį sunku: youtube neturiu, tai nuobodu be jokio net muzikinio fono mosuot svareliais, nemoku aš taip sportuot blush2.gif Bėgiot galiu, tik kai vyras Lietuvoj, šiandien jis vėl savaitei išskridęs užsienin. Paskui gal bus karšta, tai vėl nebėgiosiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 11 liepos 2016 - 11:05
Labas rytas hi.gif

po visų atostogų, nuosmukių ir įkvėpimų vėl grįžtu pas jus draugaut 59.gif atostogų metu (Lietuvon buvom grįžę) leidau sau tikrai daug, ale kiek svėriausi, tiek mačiau tą patį - nepriaugau kg laugh.gif Užtad dabar iki sekančių atostogų noriu imtis proto ir sportuot daug, tvarkytis mitybą ir t.t.

Šiandien ryte tik nusikaltau su Kinder Pingui (MB įdėjo man į darbą pabaigti, nes pats nevalgo ir sakiau, kad nebenoriu jokių saldumynų nuodėmingų namie), tai prie kavos įšoviau. Iki pietų gal nieko baisaus, o daugiau basta ir viskas! smile.gif Šiandien vakare lėksim apsipirkti, susiradau vakar pavyzdžių pirkinių sąrašo, susidarysiu sau tinkamą ir viskas, tvarkysiuos iš naujo mitybą, sportus, įpročius ir t.t. Kažkaip nemažai įkvėpimo šį kartą turiu, nes tikrai jaučiu ir žinau, matau iš įvairių pavyzdžių, kad kai norisi - tai visko gali pasiekti bigsmile.gif

Sveikos prisijungusios, Pireja ir lim hi.gif matytos iš kitų temų, tai smagu matyti jus čia smile.gif
Atsakyti
Almost., sveika sugrįžus thumbup.gif
Ką Lietuvoj veikei, kur buvot? smile.gif
Kaip baigėsi reikalai su ta lieknėjimo klase, apie kurią vis pasakodavai? Kokių rezultatų pavyko pasiekti ir ar grįši dar ten pat lieknėt toliau? smile.gif
Atsakyti
Kažkaip reikia prisiversti judėti, nu bet taip tingiuuuu, ne tas žodis. Nu bet gal kaip nors. Pasibėdavojau čia ir jau lengviau pasidarė biggrin.gif jau beveik kaip ir pasportavus jaučiuosi lotuliukas.gif
Dontstop, kiek kartų jau šį mėnesįsportavai? Aš nė vieno - tikiuosi išsijudinsiu ir bus ką parodyti mėnesio gale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 07 11, 10:43)
Almost., sveika sugrįžus  thumbup.gif
Ką Lietuvoj veikei, kur buvot?  smile.gif
Kaip baigėsi reikalai su ta lieknėjimo klase, apie kurią vis pasakodavai? Kokių rezultatų pavyko pasiekti ir ar grįši dar ten pat lieknėt toliau?  smile.gif

4u.gif
buvom Kaune kelias dienas, lėkėm iki Vilniaus reikalų susitvarkyt, o toliau pajūry kurorte (Klaipėdoj, Palangoj, Šventojoj pagrinde - MB iš ten smile.gif ).
Sumažėjau apimtimis praktiškai vienu dydžiu, tai tikrai jaučiuosi nuveikusi nemažai per tą laiką bigsmile.gif Įkvėpė meilę sportui ir mitybai jie man, požiūrį pakeitė šiek tiek į tai, tada ir prasitęsiau abonementą toliau sportuoti tam pačiam klube. Dabar tik su visais svečiais (mano tėvai buvo atvykę dviems savaitėms, paskui po savaitės mes išskridom) jau ilgokai nebuvau salėj, jau rytoj vėl lekiu į treniruotes bigsmile.gif Buvau visai šiai savaitei susidėjus gerą labai grafiką sportų (antradienį, trečiadienį, penktadienį ir šeštadienį), kai kalendorius priminė, kad penktadienį bus mūsų įmonės BBQ vasaros vakarėlis, tai teko tos dienos klases atšaukti smile.gif Vis dar telpu į tuos savo mažesnius rūbus ir kai kurių jau reikėtų dar mažesnių - tas mane džiugina. Nors kg kiekiu tai nepasakyčiau, kad nukrito labai daug.. Turbūt man reikėjo tiesiog prasijudinti, kad apimtys pasikeistų (vien liemenėlė sumažėjo vienu dydžiu blink.gif biggrin.gif ).. Į tą projektą nebegrįžau, nes nesinori mokėti brangiau vien už kas savaitinį svėrimą ir papildomus e-laiškus iš trenerio, bet būtent tame klube sportas man labai patiko bigsmile.gif Paskui jau kai pamatysiu, kad grupinės treniruotės nieko nebeduoda gero, tai gal eisiu kažkur kitur su treniruokliais sportuoti smile.gif Bet pradžioj nusprendžiau rimtai mitybą išsivalyti, nes pastebėjau paskutiniu metu, kad ir alkoholis manęs praktiškai nebetraukia (o seniau taip skanu būdavo kokį penktadienį vyno ar burbuliukų su draugėm paskanaut), tai realiai viena dalis kaip ir susitvarkė automatiškai. Saldumynai irgi toks reikalas, kad traukia tik tada, kai neturiu ką veikt ir / ar matau prieš akis. Reikia susidraugauti su daržovėm ir atsikratyti nesvietiško pomėgio bulvėms ir kepiniams (bandelėms visokioms ir kitiems tešlos reikalams)..
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 07 11, 11:53)
4u.gif

Sumažėjau apimtimis praktiškai vienu dydžiu, tai tikrai jaučiuosi nuveikusi nemažai per tą laiką  bigsmile.gif

4u.gif Puikiai, šaunuolė 4u.gif
Semiuosi įkvėpimo iš tavo posto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 07 11, 13:52)

Dontstop, kiek kartų jau šį mėnesįsportavai? Aš nė vieno - tikiuosi išsijudinsiu ir bus ką parodyti mėnesio gale blush2.gif

Šį mėnesį jau 6, bet čia praeita savaitė buvo labai tinkama sportuot - vėsus oras ir vyras LT, toliau kaži ar pavyks išlaikyti tokį dažnumą ax.gif

QUOTE(Almost. @ 2016 07 11, 13:53)

Sumažėjau apimtimis praktiškai vienu dydžiu

Viskas skamba žiauriai gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 07 11, 13:58)

Semiuosi įkvėpimo iš tavo posto 4u.gif

Ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na ką, visos palaidūnės grįžo bigsmile.gif
Šiandien pirmadienis ir aš pamiršau pasisvert biggrin.gif to dar nebuvo. Dabar guliu, saugau mažės miegelį, sversiuos kai atsikelsim.
Savaitgalį mano mityba buvo pavyzdinė, o kad ir toliau taip sektųsi ax.gif jokių saldumynų, jokių nesąmonių, daug daržovių, vakar vakare užkandžiavau pomidoru biggrin.gif (o gi skanu!). Čia gal dėl to, kad vyro nebuvo, tai a) nebuvo jokių pagundų; cool.gif nebuvo laiko valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Almost 4u.gif ir man malonu "matyt" pažįtamas.

Buvau šiandien treniruokliuose, dar paskui 10 km namo paržingsniavau. Bet niekaip man planuot sporto nesigauna. Priešatostoginis chaosas doh.gif Viliuosi grįžti į normas po jų.

Atsakyti