Sveikos. Man siandiena sverimosi diena. -400g per savaite ir -500g nuo sverimosi pradzios (t.y. tiek pavyko numesti per 2 sav.). Sporto buvo tik 10 min. Maisto nebeziurejau, nes geriu nenusakomo bjaurumo antibiotikus, kurie, panasu, kerta ir per apetita. Tai bandau valgyti tai, kas tikrai miela gomuriui, diena ar vakaras - nelabai ziuriu. Siaip maniau, kad busiu daugiau pametus, nes ir vyras sako, kad pakudau. Na bet yra kaip yra, dabar svarbiausia atsigauti po plauciu uzdegimo. Susirgus supranti, kad nieko nera svarbiau nei gera sveikata.
Iki savaites vidurio dar gersiu vaistus, tai, turbut, ir maitinsiuos bet kaip. Po to jau tikiuosi atgauti iprasta savo forma ir sugrizti i sveiko maitinimosi vezias.
Paskaiciau jusu pokalbius apie zuvis, tai siandiena ruosiu zuvi su darzovemis orkaiteje marokietiskai. Pirkau dorada ir upetaki.
Labas visoms
Pireja, sveikatos
kas per žuvis marokietiškai? Prašom recepto
Aš šiandienai pasimarinavau ant vištienos, kepsim ant grotelių, ir daržovių
vėl man su maistu bėda, nebežinau ką čia skanaus pasigaminus, ir greito, nes sūnus neleidžia ilgai prie puodų stovėt. Tai kartais suvalgau beleką, ką pirma randu
ai, taigi pirkau internetu du maudymukus. Vienas kaip tik man (nes reguliuojasi apimtis raišteliais
), o kito viršus tobulas, o kelnaitės tai vos vos - pūpso šonai
tai žo, dabar tūpčioju, sukiojuos, kad šikniukas pagražėtų ir šonai sumažėtų

Pireja, sveikatos

Aš šiandienai pasimarinavau ant vištienos, kepsim ant grotelių, ir daržovių

ai, taigi pirkau internetu du maudymukus. Vienas kaip tik man (nes reguliuojasi apimtis raišteliais

Sveikos,
gryžau aš po 2 savaičių atostogų - plius 4 kg
nu bet žinojau kad taip bus, nes valgiau tai taip nuo širdies beleką. Mėsos, sūriai, pastovūs užkandžiavimai... Na bet tuoj pradėsiu eit į darbą, turėčiau atsigauti

QUOTE(trysduvienas @ 2016 07 17, 11:34)
kas per žuvis marokietiškai? Prašom recepto

Zuvi pamarinuoti su citrinos, aliejaus, "ploksciosios" (negarbanotos) petrazoles, cesnako, pomidoru pastos misiniu. I orkaites inda deti darzoves (morkos, paprika, svogunas, cukinija, artisokai, baklazanai, pomidorai, zodziu, visos imanomos darzoves), apslakstyti jas aliejumi, paprieskoniuoti ir kisti i orkaite 220C 15-20 min. Deti zuvi ant darzoviu, uzpilti siek tiek vandens, uzdengti folija, sumazinti T iki 180 ir dar pakepti (apie 20 min, priklausomai nuo zuvies). Likus 5 min., nuimti folija, kad zuvis apkeptu is virsaus (galima kelioms minutems ijungti griliaus f-ja).
QUOTE(Top_Secret @ 2016 07 17, 11:57)
Bet tai kaip lengva kilus priaugti ir kaip sunku juos numesti

Sveikos
Ir man amžinas galvos skausmas ta maisto ruoša
Kelias dienas valgėm mėsą su įvairiom daržovėm, jau pabodo, man aplamai mėsa jau nusibodo, reikia ieškot kokių daržovinių skanių, sveikų ir sočių patiekalų
Puiki motyvacija - maudymukas
Va čia tiesa
reikia kažkaip išmokti ir per atostogas maitintis normaliai, nes visas darbas perniek tada

QUOTE(trysduvienas @ 2016 07 17, 12:34)
vėl man su maistu bėda, nebežinau ką čia skanaus pasigaminus, ir greito, nes sūnus neleidžia ilgai prie puodų stovėt. Tai kartais suvalgau beleką, ką pirma randu
), o kito viršus tobulas, o kelnaitės tai vos vos - pūpso šonai
tai žo, dabar tūpčioju, sukiojuos, kad šikniukas pagražėtų ir šonai sumažėtų 

Ir man amžinas galvos skausmas ta maisto ruoša

Kelias dienas valgėm mėsą su įvairiom daržovėm, jau pabodo, man aplamai mėsa jau nusibodo, reikia ieškot kokių daržovinių skanių, sveikų ir sočių patiekalų

Puiki motyvacija - maudymukas

QUOTE(Pireja @ 2016 07 17, 13:21)
Va čia tiesa

Ačiū už receptą, jau pasiilgau žuvies tai turbūt išbandysiu
Man irgi mėsa nusibodus, ieškau kažkokių patiekalų be jos. Aš jei mėsos nenoriu tai kokias daržovių-kruopų sriubas verdu, makaronus, ryžius taip pat su daržovėm, tai tada visko pagrindas būna kruopos

Man irgi mėsa nusibodus, ieškau kažkokių patiekalų be jos. Aš jei mėsos nenoriu tai kokias daržovių-kruopų sriubas verdu, makaronus, ryžius taip pat su daržovėm, tai tada visko pagrindas būna kruopos

QUOTE(Pireja @ 2016 07 17, 13:21)
Ne tas žodis lengva

Labas rytas
Įsivaizduokit, laukiau šokdynės pusantros savaitės, kol galiausiai gavau atsakymą, kad nėra ir nebus tos mano šokdynės
Bet kaip ten bebūtų, šokdynė jau mano rankose, tik pirkta kitur
Vakar pirmą kartą šokinėjau, padariau 500 šuoliukų, bet jaučiau, kad galiu daugiau, tai šiandien sušokinėjau 1000 šuoliukų, sudeginau 125 kalorijas
Top_Secret , suprantu tave, aš irgi jeigu tik atsipalaiduoju, iš karto pliusas garantuotas.

Įsivaizduokit, laukiau šokdynės pusantros savaitės, kol galiausiai gavau atsakymą, kad nėra ir nebus tos mano šokdynės

Bet kaip ten bebūtų, šokdynė jau mano rankose, tik pirkta kitur

Vakar pirmą kartą šokinėjau, padariau 500 šuoliukų, bet jaučiau, kad galiu daugiau, tai šiandien sušokinėjau 1000 šuoliukų, sudeginau 125 kalorijas

Top_Secret , suprantu tave, aš irgi jeigu tik atsipalaiduoju, iš karto pliusas garantuotas.
Sveikos
Laukiu MB ir lėksiu svertis - po vakar tikrai turėjo nukrist keli šimtai gramų.
Naktį apturėjau kaip turi būti: vakare pradėjo skaudėti protinius dantis. Išgėriau vaistų - jokios reakcijos. Užmigt negaliu, sėdžiu ir verkiu. Po vidurnakčio išvažiavom į Vilnių į Žalgirį. Ten suleido vaistų. Šiandien iš pat ryto nulėkiau į polikliniką, vėl suleido vaistų, dabar veidas kaip guminis

Laukiu MB ir lėksiu svertis - po vakar tikrai turėjo nukrist keli šimtai gramų.
Naktį apturėjau kaip turi būti: vakare pradėjo skaudėti protinius dantis. Išgėriau vaistų - jokios reakcijos. Užmigt negaliu, sėdžiu ir verkiu. Po vidurnakčio išvažiavom į Vilnių į Žalgirį. Ten suleido vaistų. Šiandien iš pat ryto nulėkiau į polikliniką, vėl suleido vaistų, dabar veidas kaip guminis

Sveikos
Savaitgalį grybavom - šeštadienį turgelyje, o sekmadienį - Anykščių šilelyje
Po vakar dienos jaučiuosi labai soti ir apsunkusi. Valgiau labai blogai
Bandžiau ryte pasisverti (nors šiaip sveriuosi penktadieniais), bet svarstyklės neįsijungė, gal batareikas reikia pakeisti
Nepamaišytų dabar iškrova, bet po paskutinės nesėkmės nebeprisiverčiu
Ryte apsipirkau Lidle, be kelių standartinių jau maisto produktų paėmiau šiek tiek rūbų: sportinius bridžus, maikę ir liemenėlę, taip pat iš paprastų suknelę ir džinsus. Namuose viską pasimatavau, su dydžiais pataikiau, tik iškart matau, kad sportinė liemenėlė iš kokybės labai jau šiaip sau, prastai prilaiko krūtinę, bėgiojimui netiks
Taip rodo sportinis laikrodis?
Maniškis rodo, kad bėgiodama išeikvoju minimum 650 kcal, o kai namie mosuoju svarmenim, tai minimum 500 kcal turėčiau išdegint
Atsilaikyti prieš čipsus - aukštasis pilotažas
Man irgi visad taip po atostogų, 4 kg priaugt juokų reikalas
Bet gerai, kad grįžus į vėžes greit nukrenta...
*CoCoNuT*, vaje

Savaitgalį grybavom - šeštadienį turgelyje, o sekmadienį - Anykščių šilelyje

Ryte apsipirkau Lidle, be kelių standartinių jau maisto produktų paėmiau šiek tiek rūbų: sportinius bridžus, maikę ir liemenėlę, taip pat iš paprastų suknelę ir džinsus. Namuose viską pasimatavau, su dydžiais pataikiau, tik iškart matau, kad sportinė liemenėlė iš kokybės labai jau šiaip sau, prastai prilaiko krūtinę, bėgiojimui netiks

QUOTE(Almost. @ 2016 07 15, 13:49)
bet sporto metu išnaudoju apie 400kcal
Tai taip man kvepėjo visa mašina jais, taip aš norėjau, nes jau ketvirtą dieną svajoju apie juos, bet atsilaikiau ir net vieno nepasiėmiau.
Tai taip man kvepėjo visa mašina jais, taip aš norėjau, nes jau ketvirtą dieną svajoju apie juos, bet atsilaikiau ir net vieno nepasiėmiau.

Maniškis rodo, kad bėgiodama išeikvoju minimum 650 kcal, o kai namie mosuoju svarmenim, tai minimum 500 kcal turėčiau išdegint

Atsilaikyti prieš čipsus - aukštasis pilotažas

QUOTE(Top_Secret @ 2016 07 17, 13:57)
Man irgi visad taip po atostogų, 4 kg priaugt juokų reikalas

*CoCoNuT*, vaje

Labas rytas!
Per savaite -0.600, sveriu lygiai 61kg
*CoCoNuT* uzjauciu, man dantu skausmas yra vienas is bajuresniu.. Nors senokai skaudejo, visi protiniai isauge, du jau israuti
Pireja , aciu uz recepta, bus isbandyta
Per savaite -0.600, sveriu lygiai 61kg

*CoCoNuT* uzjauciu, man dantu skausmas yra vienas is bajuresniu.. Nors senokai skaudejo, visi protiniai isauge, du jau israuti

Pireja , aciu uz recepta, bus isbandyta

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 07 18, 08:47)

jergus, laikykis

QUOTE(dontstop @ 2016 07 18, 08:53)

taip

sveikos

šeštadienį apsilankiau Next visai netikėtai, tai likau maloniai nustebusi ir labai džiugi. Jei pradėjusi savo kelią buvau daugmaž pastoviai UK16 dydžio, tada krito iki UK14-16, tai dabar esu jau riboje UK12-14. Vis dar dalis rūbų būna UK14, bet dabar jaučiu, kad užtikrintai esu riboje UK12-14, nes dažniausiai 14 būna kiek per didelis, o 12 dar taip nežinau, ar 100% komfortiškai jaučiuosi