Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

Sveikos. Man siandiena sverimosi diena. -400g per savaite ir -500g nuo sverimosi pradzios (t.y. tiek pavyko numesti per 2 sav.). Sporto buvo tik 10 min. Maisto nebeziurejau, nes geriu nenusakomo bjaurumo antibiotikus, kurie, panasu, kerta ir per apetita. Tai bandau valgyti tai, kas tikrai miela gomuriui, diena ar vakaras - nelabai ziuriu. Siaip maniau, kad busiu daugiau pametus, nes ir vyras sako, kad pakudau. Na bet yra kaip yra, dabar svarbiausia atsigauti po plauciu uzdegimo. Susirgus supranti, kad nieko nera svarbiau nei gera sveikata.

Iki savaites vidurio dar gersiu vaistus, tai, turbut, ir maitinsiuos bet kaip. Po to jau tikiuosi atgauti iprasta savo forma ir sugrizti i sveiko maitinimosi vezias.

Paskaiciau jusu pokalbius apie zuvis, tai siandiena ruosiu zuvi su darzovemis orkaiteje marokietiskai. Pirkau dorada ir upetaki.
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Pireja, sveikatos 4u.gif kas per žuvis marokietiškai? Prašom recepto ax.gif
Aš šiandienai pasimarinavau ant vištienos, kepsim ant grotelių, ir daržovių thumbup.gif vėl man su maistu bėda, nebežinau ką čia skanaus pasigaminus, ir greito, nes sūnus neleidžia ilgai prie puodų stovėt. Tai kartais suvalgau beleką, ką pirma randu doh.gif
ai, taigi pirkau internetu du maudymukus. Vienas kaip tik man (nes reguliuojasi apimtis raišteliais biggrin.gif), o kito viršus tobulas, o kelnaitės tai vos vos - pūpso šonai doh.gif tai žo, dabar tūpčioju, sukiojuos, kad šikniukas pagražėtų ir šonai sumažėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
gryžau aš po 2 savaičių atostogų - plius 4 kg doh.gif nu bet žinojau kad taip bus, nes valgiau tai taip nuo širdies beleką. Mėsos, sūriai, pastovūs užkandžiavimai... Na bet tuoj pradėsiu eit į darbą, turėčiau atsigauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 07 17, 11:34)
kas per žuvis marokietiškai? Prašom recepto ax.gif

Zuvi pamarinuoti su citrinos, aliejaus, "ploksciosios" (negarbanotos) petrazoles, cesnako, pomidoru pastos misiniu. I orkaites inda deti darzoves (morkos, paprika, svogunas, cukinija, artisokai, baklazanai, pomidorai, zodziu, visos imanomos darzoves), apslakstyti jas aliejumi, paprieskoniuoti ir kisti i orkaite 220C 15-20 min. Deti zuvi ant darzoviu, uzpilti siek tiek vandens, uzdengti folija, sumazinti T iki 180 ir dar pakepti (apie 20 min, priklausomai nuo zuvies). Likus 5 min., nuimti folija, kad zuvis apkeptu is virsaus (galima kelioms minutems ijungti griliaus f-ja).
QUOTE(Top_Secret @ 2016 07 17, 11:57)
gryžau aš po 2 savaičių atostogų - plius 4 kg

Bet tai kaip lengva kilus priaugti ir kaip sunku juos numesti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(trysduvienas @ 2016 07 17, 12:34)
vėl man su maistu bėda, nebežinau ką čia skanaus pasigaminus, ir greito, nes sūnus neleidžia ilgai prie puodų stovėt. Tai kartais suvalgau beleką, ką pirma randu doh.gif
ai, taigi pirkau internetu du maudymukus. Vienas kaip tik man (nes reguliuojasi apimtis raišteliais biggrin.gif), o kito viršus tobulas, o kelnaitės tai vos vos - pūpso šonai doh.gif tai žo, dabar tūpčioju, sukiojuos, kad šikniukas pagražėtų ir šonai sumažėtų lotuliukas.gif

Ir man amžinas galvos skausmas ta maisto ruoša doh.gif
Kelias dienas valgėm mėsą su įvairiom daržovėm, jau pabodo, man aplamai mėsa jau nusibodo, reikia ieškot kokių daržovinių skanių, sveikų ir sočių patiekalų ax.gif g.gif

Puiki motyvacija - maudymukas thumbup.gif

QUOTE(Pireja @ 2016 07 17, 13:21)
Bet tai kaip lengva kilus priaugti ir kaip sunku juos numesti  unsure.gif

Va čia tiesa verysad.gif reikia kažkaip išmokti ir per atostogas maitintis normaliai, nes visas darbas perniek tada
Atsakyti
Ačiū už receptą, jau pasiilgau žuvies tai turbūt išbandysiu 4u.gif

Man irgi mėsa nusibodus, ieškau kažkokių patiekalų be jos. Aš jei mėsos nenoriu tai kokias daržovių-kruopų sriubas verdu, makaronus, ryžius taip pat su daržovėm, tai tada visko pagrindas būna kruopos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 07 17, 13:21)
Bet tai kaip lengva kilus priaugti ir kaip sunku juos numesti  unsure.gif

Ne tas žodis lengva biggrin.gif jaučiuos kaip vaikštantis balionas rolleyes.gif užtai supratau galutinai, kad mano figūros tipas - obuolys doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Įsivaizduokit, laukiau šokdynės pusantros savaitės, kol galiausiai gavau atsakymą, kad nėra ir nebus tos mano šokdynės doh.gif
Bet kaip ten bebūtų, šokdynė jau mano rankose, tik pirkta kitur thumbup.gif
Vakar pirmą kartą šokinėjau, padariau 500 šuoliukų, bet jaučiau, kad galiu daugiau, tai šiandien sušokinėjau 1000 šuoliukų, sudeginau 125 kalorijas drinks_cheers.gif
Top_Secret , suprantu tave, aš irgi jeigu tik atsipalaiduoju, iš karto pliusas garantuotas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Laukiu MB ir lėksiu svertis - po vakar tikrai turėjo nukrist keli šimtai gramų.
Naktį apturėjau kaip turi būti: vakare pradėjo skaudėti protinius dantis. Išgėriau vaistų - jokios reakcijos. Užmigt negaliu, sėdžiu ir verkiu. Po vidurnakčio išvažiavom į Vilnių į Žalgirį. Ten suleido vaistų. Šiandien iš pat ryto nulėkiau į polikliniką, vėl suleido vaistų, dabar veidas kaip guminis wacko.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Savaitgalį grybavom - šeštadienį turgelyje, o sekmadienį - Anykščių šilelyje biggrin.gif Po vakar dienos jaučiuosi labai soti ir apsunkusi. Valgiau labai blogai blush2.gif Bandžiau ryte pasisverti (nors šiaip sveriuosi penktadieniais), bet svarstyklės neįsijungė, gal batareikas reikia pakeisti g.gif Nepamaišytų dabar iškrova, bet po paskutinės nesėkmės nebeprisiverčiu blush2.gif

Ryte apsipirkau Lidle, be kelių standartinių jau maisto produktų paėmiau šiek tiek rūbų: sportinius bridžus, maikę ir liemenėlę, taip pat iš paprastų suknelę ir džinsus. Namuose viską pasimatavau, su dydžiais pataikiau, tik iškart matau, kad sportinė liemenėlė iš kokybės labai jau šiaip sau, prastai prilaiko krūtinę, bėgiojimui netiks schmoll.gif

QUOTE(Almost. @ 2016 07 15, 13:49)
bet sporto metu išnaudoju apie 400kcal

Tai taip man kvepėjo visa mašina jais, taip aš norėjau, nes jau ketvirtą dieną svajoju apie juos, bet atsilaikiau ir net vieno nepasiėmiau.

Taip rodo sportinis laikrodis? smile.gif
Maniškis rodo, kad bėgiodama išeikvoju minimum 650 kcal, o kai namie mosuoju svarmenim, tai minimum 500 kcal turėčiau išdegint unsure.gif

Atsilaikyti prieš čipsus - aukštasis pilotažas thumbup.gif

QUOTE(Top_Secret @ 2016 07 17, 13:57)

gryžau aš po 2 savaičių atostogų - plius 4 kg 

Man irgi visad taip po atostogų, 4 kg priaugt juokų reikalas doh.gif Bet gerai, kad grįžus į vėžes greit nukrenta...

*CoCoNuT*, vaje console.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Per savaite -0.600, sveriu lygiai 61kg ax.gif

*CoCoNuT* uzjauciu, man dantu skausmas yra vienas is bajuresniu.. Nors senokai skaudejo, visi protiniai isauge, du jau israuti biggrin.gif

Pireja , aciu uz recepta, bus isbandyta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 07 18, 08:47)
Naktį apturėjau kaip turi būti: vakare pradėjo skaudėti protinius dantis. Išgėriau vaistų - jokios reakcijos. Užmigt negaliu, sėdžiu ir verkiu. Po vidurnakčio išvažiavom į Vilnių į Žalgirį. Ten suleido vaistų. Šiandien iš pat ryto nulėkiau į polikliniką, vėl suleido vaistų, dabar veidas kaip guminis wacko.gif

jergus, laikykis 4u.gif tas dantų skausmas - klaikus reikalas mega_shok.gif ar neplanuoji dabar ekstra atveju išsitraukt Tu juos, kad mažiau bėdos toliau būtų??

QUOTE(dontstop @ 2016 07 18, 08:53)
Taip rodo sportinis laikrodis?  smile.gif
Maniškis rodo, kad bėgiodama išeikvoju minimum 650 kcal, o kai namie mosuoju svarmenim, tai minimum 500 kcal turėčiau išdegint  unsure.gif

taip smile.gif aš dažniausiai turiu ten tokias kaip HIIT tipo treniruotes, kur visam kūnui jau intensyvi veikla ir tada prieš arba po, kaip susidėlioju, būna su svoriais treniruotės tam tikrai raumenų grupe. Tai jeigu pvz. intensyvi būtų ne 30min, o ilgesnė (kad ir dviguba), tai būtų dar daugiau tų kcal smile.gif Bet aš labiau kreipiu dėmesį ne į sunaudotas kcal, o į mitybą savo ir pasikeitimus figūroje būtent smile.gif

sveikos hi.gif
šeštadienį apsilankiau Next visai netikėtai, tai likau maloniai nustebusi ir labai džiugi. Jei pradėjusi savo kelią buvau daugmaž pastoviai UK16 dydžio, tada krito iki UK14-16, tai dabar esu jau riboje UK12-14. Vis dar dalis rūbų būna UK14, bet dabar jaučiu, kad užtikrintai esu riboje UK12-14, nes dažniausiai 14 būna kiek per didelis, o 12 dar taip nežinau, ar 100% komfortiškai jaučiuosi bigsmile.gif biggrin.gif Sakiau, kad iki atostogų noriu būti užtikrintas UK12 arba net UK10-12. Teks pasistengti smile.gif Bet trečiadienį važiuoju darytis tatuiruotės, tai gali būti riboti sportai kurį laiką nugarai.. smile.gif
Atsakyti