Gal Klivija2 turi ką nors pardavimui? Aš tokį kaip Bristol's Very Berry laikau (o toks ir yra) pusiaupilnaviduriu, man tokie patinka

o as labai ieskau Night Beacon savo numarinau

QUOTE(b.kite @ 2016 06 27, 14:56)
Night Beacon savo numarinau 

Kažkas pavasarį turėjo, lyg klivija, o gal ne? Ir aš pagalvojau, kad reikėtų vėl, bet tuokart susilaikiau

b.kite jei pati perintum tai lapuką galiu atsiųst.O šiaip aš jo dar nei karto nedauginau, vis užaugina po naują skrotelę, tai atskiriu ir auginu toliau.
Va koks dabar, taip kad lapukų pakankamai užauginęs

Ir lekiu laistyti savo ūkelio, ėjau fotografuoti ir vos širdies smūgio negavau...kolerijos ir tos nuleipusios
na tiesiog gėda, namuose sėdžiu, o gėlės kankinasi iš troškulio
Va koks dabar, taip kad lapukų pakankamai užauginęs

Ir lekiu laistyti savo ūkelio, ėjau fotografuoti ir vos širdies smūgio negavau...kolerijos ir tos nuleipusios

Oh, gražuolis Vidam 'Night Beacon'

Jis ir Hototogisu nebijo karščio, kad daugiau tokių būtų. Abiejų dar neteko atsinaujinti, atskiriu ir toliau sau džiugina.

DS Ekspresija. Klasikų klasika.Ar ji ne tobula?
Vidam strepsai, kaip visada aukštumoje.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 27, 20:03)
DS Ekspresija. Ar ji ne tobula?
Turbūt taip

Manau kad reiktų susigrąžinti DS-Ekspresija ir Sensation

QUOTE(Vidam @ 2016 06 27, 21:02)
Manau kad reiktų susigrąžinti DS-Ekspresija ir Sensation 

Va va, lyg sakei, kad Sensation nesiilgi? Ar klystu?

Aš norėčiau vėl turėti ne vieną veislę, iš jų tamsias - Bristol's Blackbird, Morion. Morion parsisiunčiau vaiką, bet... viršus atrodo gražiai, o šaknų beveik nėra. Gali būti, kad nupuvo riebioj žemėj, ji tokia juoda buvo. Matyt, nuimsiu visus lapus ir šaknydinsiu. Dar patiko dzūkės rodytas CF-Soči-Čiornyje Noči. Visokių planų ir nprų turiu, bet dalis jų - tikrai tik kitiems metams.
DS-Ekspresija vaikiuką turiu, neidealų, bet turiu. Pirmas mano DS'sas. Dėl Sensation nežinau, reikia žiūrėt, nes daug fragmentų šiemet supuvo.
CF-Soči-Č.Noči man išskirtiniai žiedai ir neturėt nenoriu
, nors liauni kotukai, tokia svyranti...arba reikia ramstyt.
CF-Soči-Č.Noči man išskirtiniai žiedai ir neturėt nenoriu

Aha sakiau, bet laistydama pažiūrėjau, kad labai tiktų prie mano pulkelio
Aš tai pažiūrėsiu rudenį ką rasiu. Jei nieko tai irgi lauksiu pavasario. O gal ir nieko nebenorėsiu, nes nepasakyčiau kad būtų didelis strepsiukų noras, tik ot kad įpratus vis ką naujo įsigyti, kad būtų ko laukti pražystat 
Dzūke gerai kad turi, bet kad iš tavęs negali imti, nes neimi pinigų.

Dzūke gerai kad turi, bet kad iš tavęs negali imti, nes neimi pinigų.