Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

QUOTE(dzūkė @ 2016 06 28, 15:36)
vistiek kokį eurą paimu

Ir labai gerai thumbup.gif , nes gi paprastai ne už dyką tuos augalus gaunam, perkam, ir kartais tikrai nemažai sumokam. O gražiai užauginti - oi, čia ne kiekvienas sugeba blush2.gif Tai kodėl turėtume už dyką dalinti, ir pinigo, ir laiko, ir pastangų įdėję? g.gif
O mainai - labai gerai, abi pusės paprastai lieka patenkintos thumbup.gif Nesmagiai jaučiuosi tada, kad neturiu ką pasiūlyti lygiaverčiams mainams... unsure.gif Bet tokiu atveju galima tiesiog sumokėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 28 birželio 2016 - 17:59
QUOTE(b.kite @ 2016 06 28, 08:17)
parodykit kur žvalgytis

mano albumas public fotkėse ru-sma jau šimtas metų toks pats 4u.gif Tik nebeliko į ką žvalgytis, turiu tik šiek tiek atliekamų mini sanpaulijų. Ir jeigu kam įdomu pasitreniruoti su episcijomis - turiu nemažai sportų - augalai be pavadinimų, bet nuo to negražesni netampa. Dauginant lapais išauga kitokie nei motininis augalas, kartais panašūs į motiną, kartais į kitas veisles. Jei kas nori - AŽ, parduosiu nebrangiai. Po savaitės mesiu aš juos.
Atsakyti
rusma, o tų ritlenių albumėlio fotkėse nėra? - neradau...
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 06 29, 09:02)
rusma, o tų ritlenių albumėlio fotkėse nėra? - neradau...

ne, ritleniai kaip ritleniai - margi. Neturiu aš kada fotosesijų jiems daryt - arba kitaip sakant šiam gyvenime darau tik tai, ką būtina, nes niekam kitam nebeturiu laiko. Deja doh.gif
Atsakyti
user posted image

Fire and Ice. Truputėlis gaivos. Seniena, bet man ji labai patinka.
Man naujiena, kad espisijos sportuoja g.gif . Bet šiaip augalas gražus, be problemų auga ant fitilio.
Atsakyti
Lisiteja2, čia ne Fire and Ice.
Atsakyti
Nute, ačiū už pastabumąaciuks.gif Tikrai ne šitas doh.gif Fotografavau strepsus ir taip supainiojau.Čia Moroz i Solnce.
Atsakyti
kar ir kepina ,kad ir suvarge kiti augaliukai,yra kas dziugina
DS Xrustalnoe kruzevo
user posted image

DS Fevral
user posted image

Ruda
user posted image
Atsakyti
Silvija, na ką bepasakysi, labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Silvija mega_shok.gif ,na tu ir sugebi išauginti doh.gif
O DS X.Kruževo man vienas iš gražiausių wub.gif
Atsakyti
aciu merginos blush2.gif matyt kad istisai cackinuos su jais,tai atsidekoja zydejimu.nors yra ir uzsispyreliu unsure.gif
Atsakyti
Kaip smagu atėjus rast naujų žiedų. Gražūs Silvijos strepsai.
Atsakyti