QUOTE(klivija2 @ 2016 07 07, 10:40)
Jei kažką ne taip užrašai ant siuntinio-pašto darbuotoja nepriima kol nepertaisai--nepriduosi siuntinio.
Jei tau atsiunčiamas siuntinio numeriukas- pagal kurį praėjus 3 dienom pasitikslini kada buvo priduotas siuntimui siuntinys ir sužinai kad atsiūsta pavarde iškart ant rytojaus atsiimtas --nelieka net menkiausios abejonės žmogaus sąmoningais nedorais ketinimais---išvada--gavus siuntinio nr tiesiog pasitikrinti siuntų paieškoje ar jis tirai adresuotas tau
Jei tau atsiunčiamas siuntinio numeriukas- pagal kurį praėjus 3 dienom pasitikslini kada buvo priduotas siuntimui siuntinys ir sužinai kad atsiūsta pavarde iškart ant rytojaus atsiimtas --nelieka net menkiausios abejonės žmogaus sąmoningais nedorais ketinimais---išvada--gavus siuntinio nr tiesiog pasitikrinti siuntų paieškoje ar jis tirai adresuotas tau
Jeigu siuntėjo adresą sukeiti su gavėjo, tai gauna siuntą tas, kieno adresas dešinėj apačioj - jeigu savo ten parašysi, pats ir gausi rytojaus dieną. Išsiunčiant gi dokumentų neprašo, kas ten žino kas tu toks, ir kieno adresą parašei. Jeigu savo iš nežinojimo parašė dešinėj, o jūsų kairėj - tai jinai tikrai iš nežinojimo galėjo suklysti. Reikėjo paklausti kas siuntėjas įvestas - gal ir ta klaida būtų paaiškejus. Jeigu šiaip beleką pasakytų paštas ir jūsų adresas nefig9ruoja nei kaip siuntėjo, nei kaip gavėjo - tada akivaizdu, kad jus sąmoningai apgavo.
Aš jos tikrai neginu, bet tik svarstau, kad čia toks šššš niekalas, dėl kurio na neverta aferų daryt jokiais būdais, juolab, kad galėjo beleko prikraut ir įtarimų nesukelti

Pasitikrinti siuntų sistemoje kam siuntinys adresuotas yra neįmanoma - nerodo tokios informacijos. Nebent pašte dirbat arba skambinsit, o ir tai nežinau ar pasakys. O pagaliau, išsiųstą siuntinį, kol jis nepristatytas, siuntėjas taip pat gali susigrąžinti jeigu nespėjo pristatyti. Esu susigrąžinusi - bet ten buvo brangus daiktas, išsiunčiau neapmokėtą, nes pasitikėjau, kai nesumokėjo tą dieną, parašiau pašte prašymą kad siuntą tokią tokią grąžinti siuntėjui ir grąžino man atgal kitą dieną. Taip kad nuo apgavikų apsisaugoti būdų nelabai daug