Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

QUOTE(klivija2 @ 2016 07 07, 10:40)
Jei kažką ne taip užrašai ant siuntinio-pašto darbuotoja nepriima kol nepertaisai--nepriduosi siuntinio.
Jei tau atsiunčiamas siuntinio numeriukas- pagal kurį praėjus 3 dienom pasitikslini kada buvo priduotas siuntimui siuntinys ir sužinai kad atsiūsta pavarde iškart ant rytojaus atsiimtas --nelieka net menkiausios abejonės žmogaus sąmoningais nedorais ketinimais---išvada--gavus siuntinio  nr tiesiog pasitikrinti siuntų paieškoje ar jis tirai adresuotas tau

Jeigu siuntėjo adresą sukeiti su gavėjo, tai gauna siuntą tas, kieno adresas dešinėj apačioj - jeigu savo ten parašysi, pats ir gausi rytojaus dieną. Išsiunčiant gi dokumentų neprašo, kas ten žino kas tu toks, ir kieno adresą parašei. Jeigu savo iš nežinojimo parašė dešinėj, o jūsų kairėj - tai jinai tikrai iš nežinojimo galėjo suklysti. Reikėjo paklausti kas siuntėjas įvestas - gal ir ta klaida būtų paaiškejus. Jeigu šiaip beleką pasakytų paštas ir jūsų adresas nefig9ruoja nei kaip siuntėjo, nei kaip gavėjo - tada akivaizdu, kad jus sąmoningai apgavo.

Aš jos tikrai neginu, bet tik svarstau, kad čia toks šššš niekalas, dėl kurio na neverta aferų daryt jokiais būdais, juolab, kad galėjo beleko prikraut ir įtarimų nesukelti lotuliukas.gif , būtumėt metus auginus, o po metų jau ir kvapo jos nebūtų likę.

Pasitikrinti siuntų sistemoje kam siuntinys adresuotas yra neįmanoma - nerodo tokios informacijos. Nebent pašte dirbat arba skambinsit, o ir tai nežinau ar pasakys. O pagaliau, išsiųstą siuntinį, kol jis nepristatytas, siuntėjas taip pat gali susigrąžinti jeigu nespėjo pristatyti. Esu susigrąžinusi - bet ten buvo brangus daiktas, išsiunčiau neapmokėtą, nes pasitikėjau, kai nesumokėjo tą dieną, parašiau pašte prašymą kad siuntą tokią tokią grąžinti siuntėjui ir grąžino man atgal kitą dieną. Taip kad nuo apgavikų apsisaugoti būdų nelabai daug verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 07 liepos 2016 - 10:09
QUOTE(rusma @ 2016 07 07, 10:54)
Jeigu siuntėjo adresą sukeiti su gavėjo, tai gauna siuntą tas, kieno adresas dešinėj apačioj

Aš vieną kartą taip buvau sumaišiusi tai paštininkė iš kart paklausė ar sau siunčiuosi. Juk viską įveda, mato siuntėjo atgalinį adresą iš kur siunčia. Tai susigaudo kad jei siunčiu iš Alytaus, o siuntėjo adresą parašiusi iš Skuoda tai iš kart aišku. nebent visai nemastanti paštininkė.
Bet kokiu atveju, jei rytojaus dieną gavai atgal savo siuntinuką, tai turi susisiekti , atsiprašyti ir iškarto siųsti atgal.

Nesuprantu tokių pokštų schmoll.gif Kam tada iš vis siųsti, pakuoti, mokėti pinigus g.gif Kažkoks nesusipratimas...nesąmonė
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 07, 11:12)

Bet kokiu atveju, jei rytojaus dieną gavai atgal savo siuntinuką, tai turi susisiekti , atsiprašyti ir iškarto siųsti atgal.

paštininkių yra visokių - ir gerų, ir blogų, ir žioplų, ir nesikišančių į ne savo reikalus - juk jos tikslas uždirbti paštui pinigus - tai kodėl jai aiškinti, kad moki už paslaugą, už kurią dar kartą mokėsi? Mokėk, jei kvailas. Kaip parašei, taip gauni. Kad jeigu taip nutiko, turėjo iš karto atsiprašyti, pervynioti ir siųsti - suprantama. Bet gi ne darbo diena buvo 6. Maža ką. Už tai man ir įdomu - O KĄ TUO KLAUSIMU MANO PARDAVĖJA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Daugybę metų dirbau su visokiais skundais - dauguma jų visada būna dėl nesusikalbėjimo. Kita dalis - dėl konkurencijos. Ir tik labai maža dalis - kad tikrai apgavo ir pan.
Atsakyti
klivija2, aš irgi galvoju, kad gal žmogus adresų vietą sumaišė. Kažkada ir aš siųsdama laišką buvau sumaišius. Pasitaiko. Pabandykit jai paskambint. Mačiau, kad skelbimuose ji pardavinėja daugiau visokių daiktų, paskelbus ir savo tel. nr. Paskambinkit.
Atsakyti

Nesuprantu tokių pokštų  schmoll.gif Kam tada iš vis siųsti, pakuoti, mokėti pinigus  g.gif Kažkoks nesusipratimas...nesąmonė

drinks_cheers.gif va būtent, panašiausia yra į NESUSIPRATIMĄ. Bet gal aš klystu blush2.gif Nes jeigu afiora - tai jau baisiai primityvi doh.gif
Atsakyti
Aš vieną kartą taip buvau sumaišiusi tai paštininkė iš kart paklausė ar sau siunčiuosi. Juk viską įveda, mato siuntėjo atgalinį adresą iš kur siunčia. Tai susigaudo kad jei siunčiu iš Alytaus, o siuntėjo adresą parašiusi iš Skuoda tai iš kart aišku. nebent visai nemastanti paštininkė.

Nesuprantu tokių pokštų  schmoll.gif Kam tada iš vis siųsti, pakuoti, mokėti pinigus  g.gif Kažkoks nesusipratimas...nesąmonė

Aš 3- kart skambinausi į siuntų skyrių, 3-kart man atsakė pagal nr kas siuntė-pavardė-adresas ir kas pasiėmė atgal--pavardė-adresas, vis negalėjau tuo patikėti...

Dabar situacija tokia --ką tik pora minučių atgal atnešė man į namus siuntinį visai kitu numeriu ir kitu siuntėjo vardo-gatvės adresu--gavau savo strepsiukus, viskas su jais gerai--bet per karštumą užviriau visą šią marmalynę, apšmeižiau žmogų ant karštųjų, po pokalbių su paštu, pačiai labai nemalonu , prie visų narės " agnicc "" atsiprašau ir ateity jei kada bendrausim su "agnicc " ( tikiuosi kad tikrai bendrausim) ji būtinai mane perspėtų atsiimdama išsiūstą siuntinuką atgal kurio numeriuką man atsiūntė --iškart perspėtų, kad aš siuntinio kelias dienas po išsiuntimo neieškočiau siuntų skyriuje, man labai nemalonu ir nesmagu šioje situacijoje--dar kartą " agnicc'' atsiprašau už išsakytus kaltinimus šios narės adresu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2016 07 07, 11:33)
dar kartą " agnicc'' atsiprašau už išsakytus kaltinimus šios narės adresu  blush2.gif

valio, kad viskas ok.
Tik dar moderatorės paprašykit, kad jos asmens duomenis iš temos ištrintų, nes čia jau jos interesai smarkiai pažeidžiami.
Gera pamoka visoms, kad reikia kalbėtis.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 07 07, 11:39)
valio, kad viskas ok.
Tik dar moderatorės paprašykit, kad jos asmens duomenis iš temos ištrintų, nes čia jau jos interesai smarkiai pažeidžiami.
Gera pamoka visoms, kad reikia kalbėtis.

Parašiau moderatorei , taip , pamoką įsiminsiu ilgam smile.gif
Atsakyti
Franken Terracotta. Turbūt jau nė viena neauginat.

user posted image

Atsakyti
Grazi terakota 4u.gif
Jusu strepsai labai graziai uzauginti. Kokia zeme naudojat? Siandien puse dienos sodinau strepsus. Pritrukau zemiu. Dar tiek veisliu gyvenime neturejau. Aciu Lisitejai. Jos strepsiukai auga samanoj. Atrodo puikiai.
Atsakyti
Mes čia visos daugiavaikės- daugiaveislės,padurniuokit ir jūs mirksiukas.gif Auginkit, ir nebandykit pabėgti iš mūsų būrelio.
Fr,Teracota labai nebloga, nesu auginusi. Čia matyt iš senesnių veislių, antikvaras didis.gif
Klivija console.gif , bet viskas praeis.
Atsakyti
nute2, o jau gražus augalas wub.gif wub.gif thumbup.gif Kiek pamenu, dzūkė - bent jau anksčiau - augino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 07 liepos 2016 - 21:06