Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

user posted image Lenkiukė Lola, dideli žiedai, viena iš mylimiausių wub.gif

user posted image AV Kokteil .Visiškai nieko gero schmoll.gif Pirkau vien dėl žiedo formos ir žalios dėmės. Kol kas tegul pabūna,kai subjurs nuotaika, išmesiu.
Atsakyti
nu nuotraukoje tai visai fotogeniskas Kokteil, kodel tokios nuotaikos?
grazus skaistus tyras sakyciau biggrin.gif ziedas
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 08, 07:52)
AV  Kokteil  .Visiškai nieko gero  schmoll.gif

Lisitėja2, o kuo nepatiko? Atrodo visai fainai, jaunas augaliukas, gal dar neparodė savo grožio, dar gal įsivažiuos. Man šviesūs žiedai labai patinka smile.gif
Atsakyti
Nuotrauka daug gražesnė. Čia taip būna kai iš foto renkiesi blush2.gif Kai daug esi veislių pačiupinėjus, pasidarai išranki blush2.gif Kaip sako raskažis(perteklius) s--nę drasko. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2016 07 07, 20:19)
Grazi terakota 4u.gif
Jusu strepsai labai graziai uzauginti. Kokia zeme naudojat?

Ačiū. Naudoju "Durpetos " durpių substratą gėlėms. Dedu agroperlito nedaug.

Lisitėja2, AV Kokteil ateity bus labai gražus strepsas. Turėkit kantrybės, čia tik pirmas žiedelis, pats augaliukas mažutis. Lola irgi graži, man patinka.

Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2016 07 08, 09:49)
Lisitėja2, AV Kokteil ateity bus labai gražus strepsas. Turėkit kantrybės, čia tik pirmas žiedelis, pats augaliukas mažutis. Lola irgi graži, man patinka.

Tikrai taip, jei norit greičiau -pražydo, pamatėt, nusukit pirmus žiedus, neleiskit žydėti toliau , veislė parodys savo vertę, man ir jūsiškis DS-Meteotitnyj Dožd pasirodė keistu sportu-čia fantazy tai ir kvailioja kartais ilgiau kartais trumpiau, bet tikrai nepalaikiau Meteorito sportu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2016 07 08, 10:08)
DS-Meteotitnyj Dožd pasirodė keistu sportu-čia fantazy tai ir kvailioja kartais ilgiau kartais trumpiau, bet tikrai nepalaikiau Meteorito sportu  smile.gif

kadangi aš daugybę sportų išdalinus, jau nebeprisimenu kam ką - kas ėmė prie pirkinio, tam kalnus pavasarį jų iškroviau - jeigu čia kartais mano - tai jis 100 proc. sportas. Pirmas žydėjimas buvo visų augalų neabejotini sportai. Veislės iš jo manau niekada nebus, bet jeigu bus - tai būtų įdomu sužinot.

O AV Kokteil šiaip gerokai trenkta veislė - auga labai kaprizingai, vaikučiai tokie pavėpę, o žalia dėmė būna tik rudenį, atvėsus orams. Šiaip ji tikrai būna - ne fotošopas.
Atsakyti
Taip, Rusma, čia jūsų sportukas. Imtas sąmoningai, nes sportai turi kažką tokio įdomaus, ax.gif aišku ne visi. Kai pražydo sportu DS Krasnone i Čiornoje, nu toks blynas, baidyklė stačiai.Nei pačiai pažiūrėti, nei kitam parodyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 liepos 2016 - 12:23
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 08, 13:23)
Taip, Rusma, čia jūsų sportukas. ....

Vadinasi aš klydau blush2.gif
Liūdina pirmi žiedai sportais , pas mane pražydo DS-Arlekino -sportu, iš pradių net pagalvojau kad sumaišiau pavadinimus ant tiek jis panašus į Bristol;s Hot Lips ir Dibleys Suzan verysad.gif
Atsakyti
Truputis streptokarpų konkurenčių rolleyes.gif

user posted image

user posted image

--------------------------------
http://hobi-geles.blogspot.lt/
Atsakyti
Eina sau, kokios gražios. Nuostabios gėlytės. wub.gif
Atsakyti
Dzūkės grožiai wub.gif Labai rimtos konkurentės strepsams biggrin.gif
Atsakyti