Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

Nuostabi Vidam Rožė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 14, 11:23)
]Lemon Orchard

Man gal būtų įdomu susirinkti visą seriją tu orchardų g.gif Kol kas turiu du
Atsakyti
seniena,bet man patinka ax.gif
user posted image
Atsakyti
silvija2, tokį gražų strepsą taip negražiai pavadinai - seniena doh.gif Tai - rusiškų (o ir ir tarptautinio masto) veislių aukso fondo egzempliorius thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusioms,foto pasistengsiu įkelt vakare,nes vakar jau nespėjau perskaityt jūsų atsakymų,buvo vaiko išleistuvės.Maniškiai abu kartu auga apie 20cm.diametro vazone.Taip jau buvo pasodinus moteris,kuri juos augina ir liepė nepersodinėt kol kas.O dėl laistymo,pavasarį liejau kokį kartą savaitėj,dabar kai karščiau,kišu pirštą į žemę,ji tokia puri,ir jei sausa palieju,ar jei matau ,kad lapai vysta -irgi palieju.
Atsakyti
Silvija kokią gražuolę užauginai wub.gif Čia Vesenyje Griozy ? Man ji labai patiko , graži pora buvo su Maroznyje Uzory 4u.gif

emma, pavytę lapai ne visada reiškia kad reikia laistyti. Pas mane paleipsta ir kai saulės kažkiek gauna ar nuo didelio karščio. Irgi reikia patikrinti ar reikia laistyti. Bet kiek ir man jų numiršta, taip kad streptokarpai tokie yra, kad čia gražus, čia jau kaip škurlis kabo ir užverčia šaknis.
Atsakyti
taip,vesenyje griozy,tik moroznyje uzory kazkur nudaigojau,neberandu blush2.gif ale ji radau tarp kitu uzspausta,ziuriu tiek ziedu,galvoju reik parodyt,gal dar ka pafotkint? ax.gif
Atsakyti
Fotkink, fotkink juk žinai kad mums nuotraukos patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
visu pirma noriu parodyt savo chameleona biggrin.gif tas labai megsta cirkintis,yra trys viename biggrin.gif
ds monets garden
user posted image

user posted image

user posted image

ant jo,keli ziedai sportas,keli ziedai virsuj ruzavas su melynu fantazi,o dar keli melyni su ruzavu fantazi blink.gif
Papildyta:
DS Mocart,ziedu gausa nepasizymi,taciau jie dideli,realiai ryskus,man nuostabi veisle
user posted image

Angelina Jolie
user posted image

DS Ciornaja magija,visoms zinoma ,matyta veisle,bet kaip sakoma svetimame darze visada idomiau biggrin.gif
user posted image

DS1182
user posted image

DS Crazy,ryskus realybej,man ji veisle be minusu.
user posted image
Atsakyti

Vienas iš paskutinių anekdotų, kurį girdėjau apie strepsų auginimą - pasakojo viena turguj - darže lysvėj lapų prikaišioju į žemę, ir kad priauga, kad priauga, neturiu kur dėt, kai kurie net žydi tarp morkų. Nu ką - reikia bandyt sakau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 07 15, 09:09)
Vienas iš paskutinių anekdotų, kurį girdėjau apie strepsų auginimą - pasakojo viena turguj - darže lysvėj lapų prikaišioju į žemę, ir kad priauga, kad priauga, neturiu kur dėt, kai kurie net žydi tarp morkų. Nu ką - reikia bandyt sakau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ir anekdotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as va pasidaugint su šiltnamiukų pagalba nesugebu.. nupūdau, o va čia tarp morkų...
Atsakyti
dar Asia,ziedai didziuliai
user posted image
Papildyta:
nu jooooo,cia ir po lempom ne kiekvienas siltnamuke tupintis nori peretis,o cia darze biggrin.gif ,ale reik privaryt lapu i siltnami tiesiai,tarp pomidoru,oj gales bujot lotuliukas.gif
Atsakyti