Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

Wau wau koks grožis pas dzūke. Kažin kur dingo emocijų veidukai?

Turėkit omeny, kad man labai reikia raudonų achimenių. Pas ką bus perteklius nepamirškit manęs.Pas mane tokia blankuma achimenių būrelyje. Ir mėlynos ryškios dideliais žiedais, nes rinktis iš nuotraukų nesigauna, reikia kas realiai mato spalvą.
Atsakyti
Vidam, taigi turi Stan's Delight, Femme Fatale, Petite Fadette!

Galėsiu dalintis Tropical Punch - tikrai labai ryški smile.gif
Atsakyti
Tos dvi gi smulkiažiedės ir rožytės. O kas ta trečia net neatsimenu, gal čia paskutinė partija iš Silvijos ? Reiks visas peržiūrėti jau nebežinau nei ką turiu biggrin.gif

Papildyta:
Neturiu Petite Fadette.
Va tokios ir noriu kaip Tropical Punch 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 27 liepos 2016 - 21:37
Sužydėjo ir pas mane kelios bigsmile.gif

user posted image
Renia

user posted image
Night Beacon

user posted image
DS-Роксолана

user posted image
Морозные Узоры
Atsakyti
Rimmuse, geras "derlius" good.gif Kurie iš strepsų jums labiausiai patinka?
Atsakyti
Rimmuse jau prisijaukino strepsiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 29, 09:54)
Rimmuse jau prisijaukino strepsiukus  4u.gif

Neprisijaukinau schmoll.gif žydėti pradeda vėlai, apie "kepures" galiu tik pasvajoti irnesakyk.gif Jiems per karšta pas mane - vakar dieną jau kabėjo kaip skudurėliai cray.gif Bet man jie labai gražūs, tai ir auginu vieną kitą blush2.gif
Atsakyti
kur dingo visos strepsininkes?keletas mano dziaugsmu
DS Drama queen,sunkiai augintas,pagaliau prazydo,ziedas didziulis bigsmile.gif tiksliau ten du ziedai,vienas pasislepes,nesimato.
user posted image

po nezinia kiek bandymu sulaukt teisingo augaliuko DS Krasnoe i ciornoe

user posted image
Atsakyti
Oo, silvija72, gražu wub.gif Į DS-Drama Queen vis pasižiūriu nuotraukose, patinka spalvos bei jų kiekybinis santykis thumbup.gif Gal ir visai norėčiau, bet jeigu sunkiai auga... g.gif
Atsakyti
na ne tiek sunkiai,kiek letai,bet auga,pavasari buvo mazas augaliukas,o va uzaugo,ziedelio sulaukiau.
Atsakyti
user posted image
Susportavo mano numylėtinė DS Women. Laikysiu, nes jos superinis žydėjimas.
user posted image
Naujiena DS 1074, visai nieko, mėgstu tokius margus žiedus.Pirmojo žiedo dydis 5.5 cm.
Biški dingau iš eterio.Kažkoks nusivylimų ruožas užejo blush2.gif
Silvija, pas tave kaip visada superinis žydėjimas, lenkiu galvą prieš tavo sugebėjimus ax.gif
Graži DS Drama Queen, vien geltonas viduriukas ką reiškia thumbup.gif
O mano DS Krasnije i Čiornoje visi 5 vaikai sportai, ir dar tokios šlykščios rausvos spalvos doh.gif
Nebenoriu terliotis su fantazeinikais 000189.gif
Atsakyti
Oho, jau DS-Woman žiedų grožis! blink.gif thumbup.gif Lisitėja2, o dėl ko tas nusivylimas - dėl fantaziukų ar apskritai strepsų?
Atsakyti