Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(Giedrushka1234 @ 2022 12 02, 11:18)
<p>Jau ir gėda berašyti, tokia savijauta, kad aš čia viena tokia nenormali esu 😬.</p><p>Kas galėtų būti? Jau antra naktis kaip nuo 4-5 val.pabundu nuo nenormalaus ritmo. Sapnuose net jaučiu tą ritmą ir net juose prašau iškviesti greitąją, nes darosi silpna. Nuo to pabundu ir ištikrųjų sutrikęs ritmas. Nebesuprantu ar tai grupinės ekstrasistolės ar koks prieširdžių virpėjimas?. Būna nuolatiniai nereguliarūs smūgiai, širdis tarsi kunkuliuoja. Greit atsikeliau įkaliau betalock ( jis buvo arčiausiai).... pakišau 0.5 mg xanax po liežuviu ir po truputį nurimo. Žadėjau kviest greitukę, galvoju gal pagaliau užfiksuos koks tai priepuolis, bet kai pradėjo rimti širdutė, nu galvoju atvažiuos, išjuoks ir nekviečiau. Bet po tokios antros nakties visą dieną jaučiamas lengvas skausmas, diskomfortas krūtinės srityje.</p><p>Ir įdomiausia, kad tuo pačiu laiku. Kol negėriau visokių betalokų, bisoprololių nu naktimis niekada tokių nesąmonių nebuvo. Ar gali būti tai susiję su vaistais? </p><p>Ir ar tai ne prieširdžių virpėjimas?</p>

tai juk turit dabar ismanu laikrodi - uzrasot ir einat pas gyd
Atsakyti

Kad ir ten kardiologas neapsisprendžia ar sinusinė aritmija ar prieširdžių virpėjimas. Jums asmeniškai Loram esu parašius ir prisegus failus...gal galit žvilgtelti?

Atsakyti
QUOTE(Giedrushka1234 @ 2022 12 02, 20:01)
<p>Kad ir ten kardiologas neapsisprendžia ar sinusinė aritmija ar prieširdžių virpėjimas. Jums asmeniškai Loram esu parašius ir prisegus failus...gal galit žvilgtelti?</p>

Aš nieko nematau, db gavau žinutę, kad yra nauja žinutę bet atsidarius žinutes - jos nera
Atsakyti

O kur galėčiau Jums įmesti?

Atsakyti

Turi būti prisegti failai. Jei galit man parašykit į klaipeda.giedre@gmail.com ir aš Jums įmesiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrushka1234: 02 gruodžio 2022 - 20:39

Turi būti prisegti failai. Jei galit man parašykit į klaipeda.giedre@gmail.com ir aš Jums įmesiu.

Sveika, kaip jautiesi? Ar pagerėjo tavo širdies reikalai?

Atsakyti

Aš tai jau esu nusivylime. Geriu proponolol, po pusę tabletės. Labai gerai sureguliuoja man pulsą, jaučiuosi kažkokia net ramesnė, lėtesnė. Pora mėnesių išvis buvo vienkartiniai permušimai, na o dabar vėl, kasdieniniai, tokie net skausmingi. Įdomu tai, kad dabar permušimai visi vienodi, nes anksčiau buvo įvairūs. Kardiologas sako, kad tai nepavojinga. Belieka juo tikėti, nes vilties kad jie kažkada baigsis jau neturiu. Patarė užsidėti holterį, kai atsiranda jų padaugėjimas ir tądien bandyti negerti proponolol. Bet net ir privačiai tai padaryti nėra paprasta, ištaikyti...Ir šiaip, kiek jau galima mėtyti pinigus tyrimams, nes jie visuomet pas mane geri. Pavargau žiauriai nuo šitos būsenos. Viskas išbandyta, net psichoterapija. Dar anksčiau tikėjau, kad čia man nerviniu pagrindu, dabar taip nemanau. Jokio skirtumo, ar turiu didelių rūpesčių ar gyvenu labai ramiai (per tris metus visko buvo). 

Atsakyti

Labukas. 

Rašiau, bet žiūriu, kad ar ne taip kažką paspaudžiau, kad nėra mano komentaro.🙂

Kaip vargau taip ir vargstu. Iš viso buvau pas 4 kardiologų. 4 kartus dėjaus Holterį. 4 kartus echoskopija. Nuolatiniai kraujo tyrimai. Kalis  3,2/ 4,4 daugiau neužkeliu. Nusipirkau jau ir po 1 gr kalio chlirido. Efekto 0. Geriu ryte metoprolol 23,75 + xanax 0.5. Tokių priepuolių ( 10-20 ex/min) kolkas mėnuo kaip nėra.

Holteris užfiksavo visokių dvigubų, trigubų, bigimenijos epizodų, tačiau paros ex kiekis max.25.... nors aš atrodo suskaičiuoju daugiau 🤔🤔.

Buvau pas psichologą . Liepė dirbt su savim. Paklausus kaip, patraukė pečiais. 

Kai būna visai prastai paskaitau užsienio forumą su tom pačiom problemom, tai kažkiek palengvėja.🥺 ...nes ten daugumai 100 kartų blogiau.

Nieko nepadarysim. Turim bendrauti , guosti, užjausti vieni kitus, kito varianto nėra , deja 🥺.

Užsieny yra grupiniai seansai tokiems kaip mes....tai nežinau  net ką daugiau pasakyti. Sunku, labai sunku.... bet. 

Jei labai blogai galit man į FB parašyti, galim bendrauti, jei čia nenorit. Gal palaikymas padės kažkiek. 

Atsakyti

Sveiki.

Jau kelis metus geriu Betaloc zok 47,5mg, kuris kardiologes paskirtas nuo sirdies permusimu ir paroksizmines tachikardijos.

Bedos kaip ir apsitvarke,tachikardijos priepuoliu nebeprisimenu kada turejau,nebent per PA,kurios irgi labai suretejo,permusimu buna,bet tokie pavieniai ir daugiausiai susije su nervais ar stresu. :rolleyes:​ 

Dabar seimos gydytoja Betaloc zok pakeite Metoprololiu,nes nuo siu metu sausio Betaloc zok nebekompensuojamas.

O man toks klausimas iskilo-ar negris mano bedos pakeitus vaistus? Suprantu,kad veiklioji medziaga ta pati,bet vistiek  :unsure: 

Gal geriau likti prie Betaloc zok,kad ir uz savus pinigus ir neeksperimentuoti?

Loram,ar galetumete patarti? 

Aciu

Atsakyti
QUOTE(juratka643 @ 2023 03 02, 08:56)
<p>Sveiki.</p><p>Jau kelis metus geriu Betaloc zok 47,5mg, kuris kardiologes paskirtas nuo sirdies permusimu ir paroksizmines tachikardijos.</p><p>Bedos kaip ir apsitvarke,tachikardijos priepuoliu nebeprisimenu kada turejau,nebent per PA,kurios irgi labai suretejo,permusimu buna,bet tokie pavieniai ir daugiausiai susije su nervais ar stresu. rolleyes.gif​ </p><p>Dabar seimos gydytoja Betaloc zok pakeite Metoprololiu,nes nuo siu metu sausio Betaloc zok nebekompensuojamas.</p><p>O man toks klausimas iskilo-ar negris mano bedos pakeitus vaistus? Suprantu,kad veiklioji medziaga ta pati,bet vistiek  unsure.gif </p><p>Gal geriau likti prie Betaloc zok,kad ir uz savus pinigus ir neeksperimentuoti?</p><p>Loram,ar galetumete patarti? </p><p>Aciu</p>

Nepabandę nesužinosit. Kai kuriems būna gerai, kai kuriems - ne.
Atsakyti
Sveikos! Realiai daugiau kiek, nei prieš metus prasidėjo panašios bėdos, tada nuėjau pas kardio, pažiūrejo echoskopu , viskas gerai atseit, širdis sveikų sveikiausia išraše meldronato ir viskas.
Praejo metai ir vel tas pats. O bedos tokios. Nakti 3-4 val pabundu nuo sirdies virpejimo. Nesuprantu kas ten darosi, virpa, kunkuliuoja, jausmas nemalonus. Pulsas normalus. Nuejau pas seimos, kardiograma be pakitimu, kalis geras, tth geras. Nedave siuntimo pas kardio. Bet labai neramu. Bijau insulto, infarkto, kresuliu. Kiek pasiguglinau, tai tokie virpejimai, kai pulsas zemas dar baisiau, nei kai aukstas. Gydytoja dar bande sakyt, gal cia ne sirdis, nu bet siryt 4 prabudus aiskiai jauciau, kad sirdis. Per kokia valanda praejo.
Dabar kelios dienos geriu prednizolona po 25 mg, nes ausyje cypia. O buvo jau kokia savaite tas virpejimas lyg nurimes. Vienok, jauciu, kad kazkas negerai. Eiti privaciai pas kardio? Vel paziures echoskopu, padarys kardiograma ramybes busenoj, sakys , sveika. Patarkit ka nors verysad.gif labiausiai bijau numirti nakti, nes kartais nakvoju viena su mazu vaiku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 05 kovo 2023 - 06:39

Eikit tada privaciai kruvio testa pasidaryt.

Dar turetu ir Holteri uzdeti.

O virpa sirdies zonoj ar tiesiog krutinej centre?

Atsakyti