Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Serena, man tik dvi foto per kompa odo, ta su suknia ir ta nauja su maudymuku g.gif

Barbaske, tai ir pas mus ta pati beda, reikia reikia, bet tik 5 min., zaislai nebetelpa jau, bet ka veikt neturi amzinai doh.gif sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 31, 19:18)
idomu butu koki menesi (saikingai, ir nevalgant po 18val) pabandyt vien situos valgyt, idomu stipriai svoris nukristu biggrin.gif

Mano mama pries kelis metus arbuzais vale organizma (valge kiek nori arbuzo ir nieko daugiau), tai per 4-5 dienas nukrito 5 kg ir pradejus normaliai valgyt jie negrizo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 31, 20:50)

Mano mama pries kelis metus arbuzais vale organizma (valge kiek nori arbuzo ir nieko daugiau), tai per 4-5 dienas nukrito 5 kg ir pradejus normaliai valgyt jie negrizo  ax.gif

hmmm, bet arbuzo kilogramas apie 300kcal turi, o dar ir cukraus ten nemazai g.gif
Atsakyti
kad jau nemiga kankina biggrin.gif ...

ilgai skaiciau, rinkau, ir susirinkau sarasiuka tu vadinamu neigiamo kaloringumo produktu. sarasas, mano akimis, labai superinis- pats tas dabartiniam sezonui. ryt kaip tik birzelio 1d. , tai metu sau issuki, kad iki liepos 1d. valgysiu tik neigiamo kaloringumo produktus smile.gif tai reiskia, kad ir jokio alkoholio smile.gif aisku valgysiu irgi ne kada noriu, o nuo ryto iki 18val. ax.gif
nu vat idomu kaip gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 31, 23:22)
kad jau nemiga kankina  biggrin.gif  ...

ilgai skaiciau, rinkau, ir susirinkau sarasiuka tu vadinamu neigiamo kaloringumo produktu. sarasas, mano akimis, labai superinis- pats tas dabartiniam sezonui. ryt kaip tik birzelio 1d. , tai metu sau issuki, kad iki liepos 1d. valgysiu tik neigiamo kaloringumo produktus smile.gif tai reiskia, kad ir jokio alkoholio smile.gif  aisku valgysiu irgi ne kada noriu, o nuo ryto iki 18val. ax.gif 
nu vat idomu kaip gausis smile.gif

A tai mėsos nebus? biggrin.gif
Iššūkis tai rimtas,sėkmės biggrin.gif
Ką dar pririnkai? g.gif

Labas rytas 4u.gif
Vasara bigsmile.gif Bet tik kalendorinė pas mus lotuliukas.gif Va sėdžiu autike į šaliką žieminį susiviniojusi,o ir lietus pila...
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 01, 06:51)
A tai mėsos nebus?  biggrin.gif
Iššūkis tai rimtas,sėkmės   biggrin.gif
Ką dar pririnkai?  g.gif

yra tos mesos, ir zuvies thumbup.gif

Daržovės - burokėliai, gūžiniai kopūstai, brokoliai, žiediniai kopūstai, morkos, salierai, agurkai, pankoliai, česnakai, šparaginės pupelės, ridikai, špinatai, salotų lapai, pomidorai, baklažanai, raudonieji aštrieji pipirai, paprikos, ropės, moliūgai, rabarbarai.

Vaisiai – obuoliai, abrikosai, greipfrutai, citrinos, mangai, apelsinai, papajos, persikai, ananasai, mandarinai, kriaušės.

Uogos - mėlynės, slyvos, braškės, spanguolės, avietės, arbūzai, spanguolės, bruknės, serbentai.

Baltymai – virta balta vištiena, virta jautiena, neriebi žuvis, jūros gėrybės.

Žalumynai - krapai, petražolės, mėtos, bazilikas.

Prieskoniai – bet kokie aštrūs prieskoniai.

Gėrimai - žalioji arbata be cukraus, negazuotas mineralinis vanduo, sultys be citrinos rūgšties ir cukraus.

mano akimis pakankamai platus meniu. didziausias minusas- kiausiniu neeer biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 01 birželio 2016 - 06:29
VASARA !!!

user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Na ir prajuokinai Profesore - arbūzas uoga biggrin.gif
Dėl idėjos mėnesį taip maitintis, tai nežinau ar gera mintis. Pradžiai gal savaitei pasiryzk, ir tai ilgas laiko tarpas

QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 31, 22:08)
hmmm, bet arbuzo kilogramas apie 300kcal turi, o dar ir cukraus ten nemazai g.gif

Na aš jau sakiau, kad kalorijų neskaiciuoju. O nuo vaisių aš nestoreju, jei storeciau, tai pagal suvalgoma jų kiekį turėčiau storule būti blush2.gif
Atsakyti
labas, vaikų diena, ją paskirsiu jiems, jau suplanavom žygį su dviračiais ir pikniką prie ežero, vakare picas kepsim ir filmukus žiūrėsim biggrin.gif
frofesore, meniu skurdokas, sėkmės jo laikantis 4u.gif
as kaip tik vasaros neįsivaizduoju be šašlykų(tų tikrų kiaulienos),o ne žuvyte folijoj suvyniota, biggrin.gif nukris nemažai kg jei išsilaikysi, o kas tada nuo liepos 1? vėl viską valgysi?negrįš kg? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2016 06 01, 08:22)
Labas rytas smile.gif
Na ir prajuokinai Profesore - arbūzas uoga biggrin.gif
Dėl idėjos mėnesį taip maitintis, tai nežinau ar gera mintis. Pradžiai gal savaitei pasiryzk, ir tai ilgas laiko tarpas
Na aš jau sakiau, kad kalorijų neskaiciuoju. O nuo vaisių aš nestoreju, jei storeciau, tai pagal suvalgoma jų kiekį turėčiau storule būti  blush2.gif

ne vienam straipsny skaičiau, kad arbūzas uoga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 01, 07:29)
labas, vaikų diena, ją paskirsiu jiems, jau suplanavom žygį su dviračiais ir pikniką prie ežero, vakare picas kepsim ir filmukus žiūrėsim  biggrin.gif

smagi jums diena nusimato thumbup.gif o mes leksim i mazojo siauliecio svente smile.gif
Atsakyti
Papildyta:

ne vienam straipsny skaičiau, kad arbūzas uoga biggrin.gif

Tai aš tikiu, kad taip raso, tik man juokingai skamba biggrin.gif
Mes vaikams ką tik 10 dienų sąžiningai paskyrem, o šiandien jos švęs darželyje, išsinešė muilo burbulų ir balionų smile.gif
Atsakyti
frofesore, meniu skurdokas, sėkmės jo laikantis 4u.gif
as kaip tik vasaros neįsivaizduoju be šašlykų(tų tikrų kiaulienos)...

O man kaip tik pasirode, kad meniu gan platus biggrin.gif net negalvojau, kad tiek daug tu produktu yra smile.gif as megstu vistienos saslykus, tai man tiktu jos ir laikytis, bet uzteks man ir glitimo nevalgyt biggrin.gif

Labas rytas, kas kavytes? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 01, 08:26)
O man kaip tik pasirode, kad meniu gan platus biggrin.gif net negalvojau, kad tiek daug tu produktu yra smile.gif as megstu vistienos saslykus, tai man tiktu jos ir laikytis, bet uzteks man ir glitimo nevalgyt biggrin.gif

Labas rytas, kas kavytes? drinks_cheers.gif

Man irgi atrodo platus ir skanus pasirinkimas.
vaisiuose matau bananai ir vynuoges neieina, darzovese - bulves, svogunai.
Fofesore, o is pieno produktu, pvz. jogurtas, kefyrad, neieina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anike*: 01 birželio 2016 - 08:35