Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Tęsiu pabaigtukų seriją (kažkaip viskas vienu metu pasibaigė biggrin.gif ):
user posted image
Alba Botanica, Natural Acne Dote, Face & Body Scrub, Oil-Free, 8 oz (227 g)
Pirktas Iherb pagal SM rekomendacijas biggrin.gif
Skystas, rusvos spalvos (turi alijošiaus sulčių sudėtyje ir riešutų grūdelių, lb lb smulkių), kvepia mėtomis ir tepant ant kūno jaučiasi šioks toks "vėsinimas". Dėl skystumo neskalsus, bet kaina ir kiekis labai normalūs. Šveičia neblogai, patinka,kad turi salicilio (man laiks nuo laiko nežymiai paberia krūtinę ir nugarą, tad salicilis šiek tiek tam padeda). Kartotinas kada prie progos, kai vėl iš iherb užsakinėsiu kažką.

user posted image
R.O.C.S. Anti- coffee&Tabacco.

Puiki thumbup.gif Gero skonio, neperdėto putojimo, palieka gavumo (neerzinančio), neleidžia dantims apsinešti (kaip kavą geriančiai, rūkančiai ir nešiojančiai kabes - rezultai puikūs wub.gif ).
Ne pirma pakuotė ir tikrai nebus paskutinė, ištaikau akciją ir kartoju laiks nuo laiko (viena jau laukia sandėliuke blush2.gif ).
Papildyta:
user posted image
Lietuvių gamintojos Manilla MICELINIS VANDUO, 100 ml

Savyje turi alijošiaus sulčių, tad spalva rusvai gelsva. Reikia suplakti kaskart prieš naudojant. Toks neutralus į geresnę pusę reikalas. Gaal ir pakartočiau ateityje... g.gif Plačiau, jei kam įdomu, nes šis gamintojas man toks "naujas" dar. čia

Ir pabaigiau to paties gamintojo Veido pienelis- prausiklis KOKOSŲ DEBESĖLIS - internete neberandu nei jo aprašymo, nei foto. Gal laikinai nebegamina.
Jis buvo kokosų pagrindu (tad ir kvapas toks). Iš dalies labai priminė Ambroozijos "Brėkšta" prausiklį - valiklį savo konsistencija (bet ne kvapu smile.gif), tačiau nevalė taip gerai makiažo, įskaitant ir akių, kaip "Brėkšta". Plius buvo nelabai patogi pakuotė - per plačiu kakleliu, tad sunku dozuoti buvo. Nebekartočiau Manillos prausiklio, manau. O Brėkštą tikrai kada nors kartosiu wub.gif
Papildyta:
user posted image
Aloe ever-shield deodorant stick

Antras iš eilės toks pats (prieš tai dar keli tokie sunaudoti). Patinka kvapu ir poveikiu.
Dabar į jo vietą pasikeitimui anksčiau mėgtas Dove original rutulinis dezodorantas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 07 birželio 2016 - 17:14
QUOTE(Sultry @ 2016 06 07, 18:17)
Aloe ever-shield deodorant stick

Antras iš eilės toks pats (prieš tai dar keli tokie sunaudoti). Patinka kvapu ir poveikiu.
Dabar į jo vietą pasikeitimui anksčiau mėgtas Dove original rutulinis dezodorantas.  biggrin.gif


O tai koks tas poveikis? g.gif Ar pats pieštukas baltas ar skaidrus? Gal galite pasufleruoti kur jo ieškoti už geriausią kainą?
Atsakyti
Garnier micelinis vanduo paliko šiek tiek lipnumo, tačiau didelių priekaištų neturiu, bet kadangi rūpi išbandyt kažką naujo, tai nekartosiu.
user posted image

Atsakyti
user posted image

L'ACTION Monoi veido kaukė - turėtų drėkinti, regeneruoti, švelninti ir minkštinti odą, bet nedaro visiškai nieko. Užsitepus, pabuvus nurodytą laiką ir nuplovus ją- oda kokia buvo, tokia ir liko, efekto jokio.

Fitokosmetik anticeliulitinis ir stangrinantis šveitikliai - jei būtų įprastinės pakuotės, nedvejodama pirkčiau, nes labai patiko. Juose labai daug aliejų ir oda po šveitimo švelni, primaitinta, šveičiamosios dalelės ne per grubios ir vientisa tekstūra, nereikia prieš naudojimą išmaišyti, kaip neretai būna druskos/cukraus ir aliejaus šveitikliuose.
Atsakyti
Išsunkiau iki paskutinio lašo Nike sensation šampūną Pasion for vanilla. Puikus šampūnas: plaukai žvilgėdavo, neapsunkę, gerai plovė aliejines kaukes, skaniai kvepėjo. Gavau už 2,50 Eur, tai už tokią kainą su mielu noru pakartočiau.
user posted image
(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
user posted image

-Philip Martins 'maple wash' sampunas: kaip sampunas patiko, bet kvapas erzino. sad.gif Kvapas grynai smilkalu.... Pirmakart issiplovus tai ir antra diena ta kvapa jauciau, veliau ipratau, bet vistiek pirma diena jauciau. Butent del kvapo nekartociau, o kolkas naudoju kitus du sios firmos sampunus.
-Attitude sukavima lengivnantis plauku purskalas: turiu ji ilgokai, bet kaip nesibaigia, taip nesibaigia... Apart kvapo man jis nieko gero schmoll.gif Nebesikankinsiu ir metu likuti.
-Gillette skutimosi zele: nekeliu dideliu reikalavimu tokiems produktams, tai patiko.
-La Mav 'cranberry' veido sveitiklis: visai patiko, bet ne tiek, kad kartociau. Turejo smulkiu grudeliu savyje, bet pati kremine mase man per lengva buvo, lyg nesusirisdavo su grudeliais ir greitai isskystedavo ant veido uztepus. Siaip sveite visai gerai, bet man tvirtesnio produkto noretusi.
-Alba Botanica 'mini peel': jau nepamenu ar internete kazkur, ar SM'e rekomendaciju prisiskaicius pirkau, bet man sunkiai naudojosi jis... Kuri laika gulejo stalciuj, o dabar nebenoriu naudot, tai beveik pilnas iskeliauja lauk.


user posted image

-Miss Dior 'booming bouquet' megineliai: visai patiko, nors praktiskai visa turejau susipurkt, kad kazka uzuosciau, nors kvapas labai greitai isgaruodavo ir greitai nieko nebeuzuodavau.
-Vita Liberata savaiminio idegio aliejukas, ~10ml miniukas: efektas labai minimalus man buvo. Buvau jau nuo kito produkto parudus siek tiek, tai po sio aliejuko skirtumo nepastebejau didelio. O ir is sios pakuotes sunku naudot ji, nes vos vos issikrato, ispaust pakuote neina, tai zodziu...
-Dado Sense pudros meginelis: metu lauk, nes spalva tamsi ir siaip nenaudoju skystu pudru
-Armani 'sun di gioia' kvepalu miniukas: labai labai patiko ir jau dideli buteliuka turiu wub.gif
-Dior 'addict' kazkurio varianto meginelis: nuo popierelio skaniai kvepejo parduotuvej, o meginys visia nesuzavejo schmoll.gif
-Nars 'audacious' tuso miniukas: negraziai daze schmoll.gif Lipino, negraziai sudestydavo blakstienas ir dar nepatogus aplikatorius, tai apsibadydavau akis. Pabandziau kelis kartus ir nebenoriu daugiau.
-Navitas Naturals lupu balzamas: labai skanus, gerai padrekina ir nebe pirmas jis pas mane, bet sio likuti metu, nes atsilus orams vonioje patizes stovi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 09 birželio 2016 - 23:45
user posted image

-Montagne Jeunesse kaukes: visai patinka jos man, ypac kai galima pakaitaliot ir patogu veztis i keliones.
-Roloxin kaukes meginelis: idomus dalykas, oda smagi liko, tai visai noreciau dar bent kelis kartus pabandyt.
-lipuskes plaukams patraukti nuo veido dazantis: man visai neprilaikydavo plauku nei daugiau, nei maziau plauku suemus schmoll.gif


user posted image

-Dado Sens prausiklio, serumo ir emulsijos megineliai: nors tik po karta panaudojau, bet paliko visai gera ispudi. bigsmile.gif Serumo ir emulsijos tikrai 2 kartams pakaktu, bet nenorejau palikt prakirptu pakuociu, tai sutepiau ant dekolte ir ranku (iki pat peciu tepant uzteko su kaupu).
-Murad kremo meginelis: betepant matesi, kad kazkiek balto tono veidui dave del spf filtru. Siaip gana lengvas ir malonus ant odos.
-Drunk Elephant veido serumo su glikoliu meginelis: laaabai lipnus pasirode tiek tepant, tiek nudziuvus. Kazkokio ypatingo efekto nepamaciau.
-Boscia 'purifying cleansing gel' prausiklio meginelis: visai patiko. Turiu miniuka jo, tai ziuresiu kaip jis naudosis.
-Dickinson hamamelio dregnos serveteles: nuolat naudoju sios firmos hamamelio tonika, i keliones imu serveteles del patogumo. Jau kiek atsibodo ir norisi naujumo.
Atsakyti
Šaunuolės, kurios fotografuojat, aš tai jau neturėsiu tam laiko blush2.gif bet vistiek pakomentuosiu, nes nemažai prisikaupė bigsmile.gif


Babe Soothing Micellar Gel
user posted image

Labai patiko šis prausiklis, aišku dar po jo perbraukiu visada su miceliniu, randu šiek tiek makiažo likučių,
bet šiaip labai gaiviai švariai veidas jaučiasi, pamažėjo bėrimų spuogelių. Po prausimo sausesnes zonas kiek traukia, bet tam naudoju atitinkamas priemones ir problemos nėra.
Kartočiau bet iš smalsumo dabar bandysiu Bioderma prausiklį.

Babe Micellar water
user posted image

Vienas geriausių iš bandytų "vandenukų ". To pačio lygio kaip Bioderma. Labai tinka jautriai odai, turėjau tokių alerginių bėrimų tai nedirgino, nesausino, kaip tik pagerino būklę.
Su Garnier lyginant tai labai jaučiasi skirtumas, Garnier daugiau nepirkčiau ... Kartočiau, bet į jo vietą seniai pamėgtas Bioderma.

Vichy One step Cleanser 3 in1
user posted image

Pirkau dar šaltuoju laiku, bet nepatiko jis man, tad sunaudojau tik akių makiažui valyti. Kaip prausiklis jis nešvariai nuprausia, reikia dar daug makiažo nuvalyti su vata ir miceliniu po to, bet veido nesausina, malonus jausmas. Šiaip toks eilinis pienelis, daugiau nepirkčiau, juolab kad užmetus akį, man sudėtis nekokia pasirodė, nors nesu tame jokia specialistė smile.gif .

Bioderma Hydrabio Light
user posted image

Kaip ir beveik visi Bioderma produktai - puikus kremas. Oda jaučiasi taip gaiviai užtepus, iškart prisotinta drėgmės. Tiesa, man karštu oru jis per riebus, oda pradeda blizgėti, tad išsigelbėjimas tik birią pudrą su šiuo kremu naudoti. Man jis labiau tinkamas šiltam pavasariui- rudeniui, vasarai norisi ko nors lengvesnio. Galbūt kada nors kartosiu. Į jo vietą Bioderma Sensibio kremukas.

Australian Body Care Tea Tree Oil Spot Stick
user posted image

Visiškai nieko nedarė kas priklauso pagal paskirtį. Riebaluotas aliejus. Nesupratau kodėl produktas kuris skirtas gydyti spuogelius visai to nedaro. Kai grynas arbatmedžių aliejus iš tos pačios firmos man kuo puikiausiai veikė. Tuomet patyrinėjus sudėtį radau, kad į šitą Spot Stick'ą įeina tik keli proc aliejaus ir krūva visokių nereikalingų priemaišų.

Isana Hydro lūpų balzamas
user posted image

Puikus balzamas n tąjį kartą perkamas nakčiai ir prieš makiažą. Nėra ką pridurti. Drėkina ir minkština, neriebus. Eucerin prieš šitą tai labai labai blogas buvo.. bet dabar į jo vietą Nivea.

Eucerin Acute Lip Balm
user posted image

Čia tas "labai blogas". Nieko nedrėkina, neminkština, tik padengia riebalu. Tokį patį Rasos turėjau tubelėje, tai jie man vienodai tragiški. Daugiau į tokius tūbelėse nė nežiūriu doh.gif

Rasa Anti Age stangrinamasis serumas.
user posted image

Kaip aš džiaugiuosi, kad jį atradau.
Tobulas serumas kai norisi kažko greito ir efektyvaus, naudoju jį visada vasarą nakčiai, nes labai lengvutis. Drėkina, greitai susigeria, išlygina odos atspalvį.

Velym dantų pasta
user posted image

N toji ir pati geriausia. Visada grįžtu prie jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 10 birželio 2016 - 17:27
QUOTE(Malena @ 2016 06 07, 23:51)
O tai koks tas poveikis? g.gif  Ar pats pieštukas baltas ar skaidrus? Gal galite pasufleruoti kur jo ieškoti už geriausią kainą?


Poveikis toks, kad sulaiko kvapą ir prakaitą.
Čia matosi spalva: user posted image
Pardavinėja SM temoje ForEver išparduotuvė, ir čia: nuoroda.
Verta SM pasiklausinėti kainų - būna,kad ten labiau apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 06 10, 17:06)


Bioderma Hydrabio Light
user posted image

Kaip ir beveik visi Bioderma produktai - puikus kremas. Oda jaučiasi taip gaiviai užtepus, iškart prisotinta drėgmės. Tiesa, man karštu oru jis per riebus, oda pradeda blizgėti, tad išsigelbėjimas tik birią pudrą su šiuo kremu naudoti. Man jis labiau tinkamas šiltam pavasariui- rudeniui, vasarai norisi ko nors lengvesnio. Galbūt kada nors kartosiu. Į jo vietą Bioderma Sensibio kremukas.
Rasa Anti Age stangrinamasis serumas.
user posted image

Kaip aš džiaugiuosi, kad jį atradau.
Tobulas serumas kai norisi kažko greito ir efektyvaus, naudoju jį visada vasarą nakčiai, nes labai lengvutis. Drėkina, greitai susigeria, išlygina odos atspalvį.



Sitas Biodermos kremas mano atradimas pries 2 metus, kiek kremu bandziau ivairiausiu, vis griztu prie sito. Bet deja, skaiciau, kad Bioderma isleido naujus kremus vietoj sio light ir rich, zodziu nebebus sito kremo rinkoj greitai.
Ta pati situacija su Rasa stangrinamaja linija, atnaujino sudetis, visai kitas produktas vietoj sio serumo bus, lyginant sudeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2016 06 11, 20:47)
Sitas Biodermos kremas mano atradimas pries 2 metus, kiek kremu bandziau ivairiausiu, vis griztu prie sito. Bet deja, skaiciau, kad Bioderma isleido naujus kremus vietoj sio light ir rich, zodziu nebebus sito kremo rinkoj greitai.
Ta pati situacija su Rasa stangrinamaja linija, atnaujino sudetis, visai kitas produktas vietoj sio serumo bus, lyginant sudeti  doh.gif

Rasos tikrai nebe tokia sudėtis naujo? verysad.gif
Atsakyti
user posted image
SAULĖ kūno šveitiklis-kaukė su rožių absoliutu ir vitaminu E, 100 ml

Pirktas su 50 proc. nuolaida (pilna kaina tikrai nepirkčiau - nevertas 18 eur/100ml).
Kvepia puikiai, bet ties čia pliusai ir baigiasi. Labai mažas kiekis (užteko vos keliems kartams kojas nusišveisti), stambios šveičiamosios dalys (man tai minusas).

Nemanau, kad kada kartosiu. blush2.gif Vienas iš tų labai retų Ambroozijos produktų, kur "kažko pritrūko".
Papildyta:
Avril Ekologiška plaukų kaukė su mango sviestu 150 ml
user posted image

Patiko. Vidutinio tirštumo, labai malonaus švelnaus mango kvapo. Lengvai pasiskirsto ir nusiplauna. Plaukai tokie neapsunkę po jos. Neblogas kainos/kokybės santykis.

Šiuo metu dar n plaukų kaukių turiu pradėtų, tad kol kas nekartojama,bet ateityje turėsiu minty biggrin.gif
Atsakyti