Foto pasidarau, o idet pamirstu, tad simto metu pabaigtuves
Balandzio men
Babaria putos kaip ir visos kitos, MB negalejo del saltmetinio efekto naudot, tai man atidave.
Lavilin kreminis dezikas jau trecias - ketvirtas i jo eile ir vel
KN slamuciu hidrolatas patiko, beje visi man KN hidrolatai patinka, tai sis nei geresnis nei blogesnis.
Shiseido gelinis kremukas patiko, tik gal drekinimo pritruko, bet visumoj per karscius pakankamai jo.
NUMIS kremukas patiko, bet iki puses, paskui kankinaus kol isnaudojau, nes ismest buvo gaila, nes riebint pradejo, kazkaip nebepatiko.
Pora
TOO FACED blizgiu laineriu sudziuvo, o ir siaip niekiniai buvo, jei but buve geri, buciau sunaudojus.
MAC maskuoklis superinis buvo, baigesi ir tokio nebegamina, bet i jo vieta kitoks MAC maskuoklis.
ARTDECO flamasteris antakiams superinis, mielai kartociau, bet smalsumas neleidzia pirkt to paties produkto
Khiel's priemones plaukams labai pazeistiems, bet nepatiko, nes nedare nicnieko

Net nepadrekindavo pakankamai

Atejo laikas meginukams isbaigt, tad emiausi veiklos
Vichy kremukas superinis, oda akosmine po jo, mielai pakuote isigyciau.
Geomar ismeciau kauke, vos uzdejus galvojau sudegsiu, veidas tiek uzkaito, kad turejau tuoj pat nusiplaut, o raudona oda pusdieni stovejo
Loccitane BB superinis, neber jo prekyboj, bet ka radau ebay, tai kaina kosmine deja.
Loccitane Verbena kvepalai neblogi, bet nekazka laikesi.
Artdeco pudra High Performance Lifting Foundation, labai nebloga, bet kazkaip ji man labai ant veido matosi... Nepirkciau pilno kiekio.

Geguzes pabaigtuves
CLEO prausimosi putos, radau uzkritusias, galvoju reik bandyt ir ka... superines, o kainas litais koks 5Lt

Makiaza nuprausdavo tobulai, vienu brukstelejimu net ir long-lasting, taupios iki negalejimo, likucio uzteko 1.5men netaupant ir naudojant kasdien, kvapas labai svelnus, negrauzia akiu, na zodziu beveik tobula, tik sudetim nesidomejau ir nenoriu dometis
KN -nioliktas hidrolatas kaip visad
KN Ylang-Ylangt ir Campaku eliksyrai super, man KN eliksyrai visi iki vieno nerealus
EzFlow bondas naudotas darbui bet ir sau, uzteko labai ilgam.
Avon NutraEffects kremukas nepatiko, niekad nepirkciau pilno, nes lipnus, nesusigeria iki galo, blizga oda ir siaip jokios naudos nepajutau.
Eucerin CC Hyaluro Filler patiko, bet pilno nepirkciau, nes per mazai maskavimo ir korekcijos.
Chanel Les Beiges pudra

Rodos radau kazka tobulo, kai pasitepiau, tai per vakara gal 3 komplimentu iskart sulaukiau, aiku kiek dar ju kitu galvose sukosi ir liko neisakytu...

Bet oda tobula, lygi, skaisti, svelni, aksomine, zodziu absoliuciai tobula, dar ant virsaus uzfiksavau LaPrairie biria, tai isvis derinys nezemiskas. Is atostoginiu pirksiu tikrai, nes nepigi rupke - 52.95 Eur

Bet ji to verta vien del komplimentu

Ir kvepia be super skaniai, subtiliai, rekomenduoju isbandyt
Lancome BB tai net nezinau, kaina 75$, bet eilinis BB kremas, niekad nepirkciau jo ir uz 30$

Nedaro joooookiu stebuklu.
Rasa Beauty Drops su arganu neblogas, maloniai tepasi, susigeria, gal ir noreciau kada pilno kiekio, bet kazkodel LT gamintos kosmetikos sudetis man kelia itarimu