Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

user posted image

Sensai Lifting Mask Peel-Off ir Lifting Essence - mano krepšelyje didžiąją daugumą sudaro Sensai produktai, nes jie, nepaisant kokią liniją pasirinkčiau, komfortiški, iš to, ką bandžiau iki to, maksimaliausiai drėkiną odą, garantuotai efektyvūs- naudojant aš matau realų rezultatą.

Vivi drėkinamasis losjonas veidui - ypatingo efekto ar pokyčių naudojant nematau, malonus, atgaivina, patinka, kad kvepia žolėmis. Nusiperku, kai būna pasiūlymai įsigyti produktų su 50% nuolaida.

Alba Botanica paakių gelis su žaliąja arbata - manau jis tinkamiausias paakių odai, kuri neturi jokių problemų. Labai lengva tekstūra, greitai įsigeria, bekvapis, gera sudėtis, didelė talpa (30ml). Teigiama, kad tinka jautriai odai, bet man kas kartą užtepus dilgčiodavo, o po poros savaičių oda ne tik dilgčiojo, bet ir parausdavo. Paieškojau atsiliepimų, ką tik užtepus dilgčioja daug kam, bet man diskomfortiška tokią priemonę naudoti, sutepiau kaklui.

Clinique losjonas - labai agresyvus, siaubingai išsausinantis odą, dėl to aš jį naudoju retkarčiais lokaliai, jei iškyla koks nors spuogelis. Dėl to pilno produkto niekada nepirkčiau ir tikrai nenaudočiau 2 kartus per dieną, bet miniatiūra kosmetinėje netrukdo ir kartais praverčia.



Atsakyti
user posted image
Nesupratau kodel sis Freeze kremas buvo giriamas keliu forumieciu.man jis kazkoks nesusipratimas veliasi ant odos ir jokio komforto pojucio nejauciu juo pasitepusi.teks sutepti kojoms, tikrai nevykes pirkinys.
Atsakyti
O geras blink.gif g.gif doh.gif O as su nekantrumu laukiu, kada baigsiu pranaudotus kremus ir greiciau freeze ice cream isbandysiu, nes man ju sveitiklis ir paakiu kremas fantastiski unsure.gif Numusot upa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 06 14, 20:29)
O geras  blink.gif  g.gif  doh.gif  O as su nekantrumu laukiu, kada baigsiu pranaudotus kremus ir greiciau  freeze ice cream isbandysiu, nes man ju sveitiklis ir paakiu kremas fantastiski  unsure.gif  Numusot upa  biggrin.gif

Lauksiu ir jusu atsiliepimo smile.gif
As ir laukiau sio kremo greiciau parkeliaujancio kaip kokio stebuklo biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Is esmes kaip eilinis dilgelinis sampunas. Gerai plauna, plaukai purus, sausus galus linkes pasausint. Koks nors Cistaja linija dilgelinis ar pan. niekuo nesiskiria, tik kaina.

Isvada - nekartotinas.
Papildyta:
user posted image

Irgi nekartotinas. Makiazo neprausia, akis dirgina, oda sausina.
Atsakyti
si menesi be foto, metu iskart lauk biggrin.gif

user posted image
loreal arginine resist purskalas, stiprinantis saknis. kai labai slinko plaukai po gimdymo, tikrai padejo, sustabde slinkima per kelias savaites. paskui tingejau naudoti, nereguliariai vis pasipurksdavau, tai negaliu pasakyt, ar tikrai stiprina saknis. plauku neriebina, jau vien del to puikus biggrin.gif.

user posted image
h&m body lotion midnight muse- nuostabus, prabangus kvapas, labai megdavau vakarais pries miega naudoti biggrin.gif susigeria neblogai (galetu greiciau), drekina neblogai (ziema daugmaz tiko). manau, kad ismeginsiu ir koki kita kvapa.

user posted image
givenchy noir couture waterproof- daug i bala ismestu pinigu sad.gif brangus, ir pagal savo kaina prastas. pradzioj krove daug koses ir lipino blakstienas, kai jau pradejo normaliai dazyti, mygom isdziuvo biggrin.gif. sepetelis super keistas, milziniskas, daug laiko reikejo iprasti pasidazyti be jokiu kliurku, vokus issitepti lengva. o baisiausia, kad uz tokia kaina vandeniui atsparus tusas nubegdavo ir tepdavo paakius verysad.gif na zodziu, atsizegnojau, is givenchy tusu tikrai nebebandysiu. nusivalo beje irgi sunkiai ir sudetingai, su aliejinais valikliais likdavo ant blakstienu ar odos, gumuliuodavosi..

user posted image
loreal mythic oil vertas demesio, salyginai nebrangus, plaukus pamaitina, nesuriebina, labai geras kaip pre-shampoo priemone.
Atsakyti
su giliu liudesiu i siuksliu deze keliauja dukros pribaigtas revlon colorburst lupdazis verysad.gif
user posted image
buvo nuostabus, minkstas, graziai dazo, nereikejo nei piestuko, nei veidrodelio. metinio kvapo, vos vos vesina lupas, smagus labai ant lupu. spalva 'honey'. nusipirksiu dar viena, jei rasiu, kur biggrin.gif
Atsakyti
Macadamia plaukų kondicionierius. Patiko, kad plaukų neapsunkindavo, plaukai būdavo tikrai minkštesni, švelnesni. Kartotinas. Į jo vietą Milkshake plaukų kondicionierius - putos.

O-d-a regeneruojamasis kremas jautriai odai. Dar liko keliems kartams ir pabaigsiu. Šio kremo ir prausiklio (irgi O-d-a) dėka sumažėjo inkštirų ir spuogelių, oda tapo labiau matinė. Mano oda riebi su daug inkštirų ir spuogelių. Stebuklų nepadarė, bet veidukas tikrai gražesnis ir švaresnis.

user posted image

Atsakyti
user posted image
natura siberica sauna&spa cukrinis sveitiklis labai vykes, neastrus, gerai sveicia, oda palieka pamaitinta ir sudrekinta. sioks toks minusas (vasara- pliusas biggrin.gif)- saldancio poveikio, ir gan stipraus, tai ziema nenaudodavau, menkas malonumas vonioj dantimis kalenti. saldymo efektas kokias 20min islieka.
Atsakyti
user posted image

MaxFactor Creme Puff Blush skaistalai - labai pigmentuoti, lengvai skirstosi, subtiliai švyti, švelni aksominė tekstūra. Labai patinka, sunaudojau jau dvejus ir nusipirkau dar vienus. Kiekvieną kartą renkuosi kitokią spalvą, jos visos gražios ir pritaikomos.

Maybelline Lash Sensational tušas - nusipirkau po draugių pagyrų ir didžiulio ažiotažo visur internete, koks jis nuostabus, bet ne. Tikriausiai per daug kažko tikėjausi. Esu turėjusi tikrai geresnių. Ilgina, tankina, bet labai sunku su juo gražiai pasidažyti, ne visada gražiai pasidengia ir gali likti gumulėlių, kartais sulipina ir suklijuoja.

E.Lauder Sumptuous Extreme tušo miniatiūra - blakstienos gražios, tankios, bet jis man tepa paakius, todėl įprastinio dydžio nepirkčiau.

YSL nagų lakas Nr.06 Rouge Dada - Chanel ir Dior nagų lakai man patinka tik dėl fashion atspalvių, YSL - dėl savo kokybės. Gera lako tekstūra, lengvai ir gražiai lakuojasi, patogus šepetėlis.

Essence nagų lako džioviklis - tikrai veiksmingas ir laką nudžiovina greitai, labai ilgam užtenka, pigus, tik vienintelis jo minusas, kad riebus ir užlašinus išbėga už nago ribų. Todėl keletą minučių, kol galutinai išdžiūsta lakas ir galima nusiplauti rankas, nieko negaliu daryti.
Atsakyti
Dior Nude Air krempudra - labai patiko vandenine tekstura,nes neapsunkindavo veido, puikiai galima buvo sluoksniuoti ir reguliuoti maskavima. Po jos jau negaleciau naudoti sunkias tirstas pudras schmoll.gif Vienintelis minusas tai kvapas, nes kvepejo kaip kokia tarybine ''Balet'' pudra doh.gif
user posted image

Laura Geller French vanilla highlighteris - labai puikus,suteikdavo subtilu svytejima be jokiu blizguciu,pats tas kasdieniniam makiazui, tik pacio produkto mazkoka tad neilgam uzteko. Manau kartosiu.
user posted image

Caudalie grape water purskiamas vandenukas - labai patiko,svelni maloni dulksna ir gaivinantis kvapas.
user posted image

Clinique Airbrush paakiu maskuoklis - geriausias kolkas is visu bandytu,nes yra lengvas,bet pakankamai maskuoja, nesubega i rauksles,nesausina paakiu. Negaliu pakesti sunkiu paakiu maskuokliu tad sis buvo tiesiog puikus. Kartosiu butinai, bet kaip tikra moteris mastau ka cia naujo isbandzius biggrin.gif
user posted image

Soap & Glory Thick and Fast flash extensions tusas - visai neblogas,labai patiko sepetelis,ilgino,tankino,bet nesugebejau isnaudoti iki galo,nes padziuves jau ne taip graziai daze, teko skiesti kelius kartus,bet tai padedavo labai trumpam. Nusprendziau, kad man neapsimoka pirkti tusu po 9-10ml,nes kiek tokiu turejau niekada negalejau isnaudoti iki galo schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kitty*: 19 birželio 2016 - 15:56
QUOTE(Estela_ @ 2016 06 10, 17:06)
Velym dantų pasta
user posted image
N toji ir pati geriausia. Visada grįžtu prie jos.

As vis noriu isbandyti sia pasta,bet pamirstu ir nuperku kazka kito. Labai juokinga ta foto ant pakuotes kaip is 80-uju biggrin.gif
Atsakyti