Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Weronica @ 2016 06 07, 11:34)
Nuuuu bigsmile.gif aš dar savo ruožtu norėčiau piliulės vešliems galvos plaukams ir piliulės (.) didesniems biggrin.gif

Man irgi, man irgi šitos reikia biggrin.gif
Atsakyti
Kalbėjau su teta telefonu ar galės pažiūrėti uodeguotąsias, pokalbis tetruko 57 min ., pareinu prie kompo, o ten FB MB siautėja biggrin.gif Va pasiguodžiau jam , kad bijau susimauti ir neišlaikyti egzamino, į kurio mokymus veža įmonė ir dabar FB mirga nuo palaikymo wub.gif Kolegė klausia, negi taip tikrai bijai? biggrin.gif nu tai bijau, jei neišlaikysiu egzo, tai neaišku ar mane darbe laikys, gal kažką kitą priims g.gif bet va jei išlaikysiu, vasaros gale, bus metai tose pareigose ir gal € vieną kitą pridės.. tai kaip gali nebijoti susimauti per egzaminą?
Atsakyti
Sponkiau sekmes tau!
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 06 07, 16:13)
Kalbėjau su teta telefonu, pokalbis tetruko 57 min .,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Malačius TB mirksiukas.gif

Beje, tavo pilkė mano kvartirantė tikra šiknė - tik ėda ir kakoja, vos spėju kuopti. Aš čia nesiskundžiu, tik pasakoju, kokios geros ji sveikatos biggrin.gif Ir ką daugiau tam narve veikti, kita vertus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 06 07, 14:29)
ką - stovi, tiesa, prisukta prie sienos hihihi.gif

Kiek žiūrinėju, tai tik tvirtinamos į lubas, tai ir galvoju a nebus triokš keberiokšt biggrin.gif
QUOTE(Erendira @ 2016 06 07, 15:43)
šiknė - tik ėda ir kakoja, vos spėju kuopti. Aš čia nesiskundžiu, tik pasakoju, kokios geros ji sveikatos  biggrin.gif

Mano Bela tokia pat blink.gif sakiau bankrutuosiu kraiką pirkdama lotuliukas.gif O dar kokios manieros doh.gif mamaitė tai karališku kraujų, mažė neatsilieka, jei aš vonioj tai savo turto net neužkapsto blink.gif fui, valyk greičiau. O jei nieko nėr, tiksliau aš iš už kokio kampo žiūriu, tai kasa kuo toliausia nuo "įvykio" vietos, pavyzdžiui sieną gremžia, kad tik neprisiliest.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 06 07, 16:25)
Galvoju jai iki lubų drąskyklę pirkti, bet ar jos patvarios. Gal kuri turite?  g.gif Tik klausimas ar užuolaidos vis gi nebus mielesnės  biggrin.gif

Manau pirk draskykle drasiai thumbup.gif Maniskiai tai naudojasi. Isibegeja... lotuliukas.gif Draskykle pas mus ne visai iki lubu, ale virs mano peciu. Labai pasiteisines pirkinys thumbup.gif
Papildyta:
Grikutis, kad apsipatenkines bigsmile.gif Tiksliai pilna demotyvacija, kai reikia dirbti biggrin.gif bigsmile.gif
Kruopcius su Kruopciska israiska wub.gif

Pastebejau, kad Giliukui labai antkaklis tinka thumbup.gif Jis man toks stiligas katins... thumbup.gif

O as gerciau kava (jei tureciau nama) ir ryte ir vakare bigsmile.gif wub.gif

Tikra meile tik tarp vyru...
https://www.youtube....h?v=YbIFnVUcxyE

Papildyta:
Sponkuti - 4u.gif

Erendiros 12 juodu kojyciu wub.gif Ar taip supratau? g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 06 07, 12:30)
Giliukas šeriasi ir dar kaip, o pas MB pedantas tai jau šaudo šaudo žvilgsniais jį, o gi tas dar ant džiovyklės ištisai guli, tai skalbiniai visi kokie, mašinoj du nupūkintojai palikti , vaikų spintelėse po vieną biggrin.gif Darbe vienas, namuose ant kiekvieno kampo, bu kitaip šakės kas darosi  doh.gif  Dar ir Mumis dasideda su savo vaikišku pūku biggrin.gif  Siurblys jau kemšasi nuo plaukų biggrin.gif Apie kriauklę patyliu biggrin.gif

Klausyk pas mus tokia pati beda. Maciau parduotuveje daugkartini nupukintoja, kaip guminis ratelis. Na zodziu gal jis geriau, nei vienkartiniai nupukintojai?
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 07, 19:16)

Tikra meile tik tarp vyru...

Kaip miela matyti kad taip susidraugavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 07, 20:29)
Kaip miela matyti kad taip susidraugavo wub.gif

smile.gif)) Visko Vidut buna ir apsisnypscia. Bet piktai niekada. Jau seniai nebe...Matosi irase, kad Vosylka rupinasi mazuoju, o tas kaip visada zbickinas:) Dabar atsipalaidave, salia MB sono bigsmile.gif
Papildyta:
O atsimeni, kai vienoje patalpoje negaledavo buti? Tik Staselis izengia i kambari, Vaska snypscia ir bega, akytes nudelbes. Galvojau toks kosmaras su visam bus, ale aciu Dievui ne ax.gif
Atsakyti
Aišku atsimenu kaip pergyvenai doh.gif Kaip Vasiukas net apsirgęs buvo...užtat labai džiugu kad dabar viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 07, 20:38)
Aišku atsimenu kaip pergyvenai  doh.gif Kaip Vasiukas net apsirgęs buvo...užtat labai džiugu kad dabar viskas gerai thumbup.gif

wub.gif
Vidut, o Nikitos i nauja temele tai neikelei?
Atsakyti
O Lisiteja, matau esi. Kaip pirmosios dienos darbe, ar nelabai sunku? Ar isijungei i ritma?

Skaiciau apie Tavo atostogas. Smugu buvo zinot, kad atostogauji wub.gif
Atsakyti
Vėtra vajej kaip miela matyti du brolius susiglaudusius wub.gif vopsem tas daukartinis guminis nelabai man greitai apsinesa, iskart nuplauti reikia tada kol apdzius vopsem ne variantas Ikea patys geriausi, užsipirkau 20 vnt tai tikiuosi kelis mėnesius nereikės biggrin.gif
Atsakyti