Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Extriuk, labai liudna verysad.gif Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes, atsimenu turejom juru kiaulyte Cipsa. Mylejom, lepinom. Ir patys taip iseina uzmusem. Dar ir dabar nenori nei vienas seimos narys apie tai kalbeti. Pas mus salione buvo sofa - kampas. Patalyne issiimdavo pakelus dangti. O mes Cipsui leisdavom palakstyti po buta kartais. Ten meile dukrytes vyresniosios buvo, miegodavo susiglaude pietu miegucio. Na zodziu kazkuris darem ta lova, t.y. nuleidom dangti, ir nepasiziurejom kad Cipsa paleido dukra palakstyti. Ir amen...Radom tik vakare ir jau po viskam. Tai baubem visi, ir nei vienas nezinojom kuris Cipsiuka uzmuse, nes dangti darem ir as (paklode dejau), ir vyras (pagalve pamirses idet). Na zodziu...Po to dicke tiek raudojo, kad vyras paknopstom leke i Kika (dar dirbo vakare), ir nupirko kita kiaulyte, nes buvo neimanoma istvert dickes raudos. Va tokia tik patirtis musu su netektim.

Busiau - aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 08 birželio 2016 - 06:18
Labai gaila Mokos verysad.gif laikykis 4u.gif

Labas rytas damos

Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 06 08, 08:13)
Vėtros vyriška kompanija  wub.gif

bigsmile.gif

drinks_cheers.gif  4u.gif

O kada mergos organizuosit koki susibegima ilgelesni, su pasedejimu, koju pailsinimu, skrandzio palepinimu, a? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Vėtra o kaip tavo skrandis? jau geriau?
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif kaip gyvenat šiandien? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Bandžiau nufotografuoti Giliuką smile.gif

user posted image
Papildyta:
Bandžiau nufotografuoti Giliuką smile.gif

user posted image

Čiučikas nelyšks, matai fotkyja.

user posted image

Šu taiš šunim košmarai, nėr ramybėš.

user posted image
Atsakyti
Uoj sagyte, kokia draugystė ir kokios kovos dėl papuolimo į kadrą bigsmile.gif

Grikis koks susirūpinęs šiandien rolleyes.gif
Atsakyti
Giliuko nuotrauka su Mumiu visam kadre thumbup.gif
Grikis kartais moka nutaisyti rimtą išraišką smile.gif
Va, prisiminiau ką pamiršusi pagirti buvau - Kysyčio šypsena labai man patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 06 08, 09:11)
Vėtra o kaip tavo skrandis? jau geriau?

Jau daug daug geriau wub.gif 4u.gif

Papildyta:
Oi Giliuk... lotuliukas.gif tikrai su tais sunim ner kaip i kadra pakliut... thumbup.gif biggrin.gif
Bet tai Ciucikas kad uzauges wub.gif Gilius vos matos is po jo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Extriukui 4u.gif (pati ploviau Dyzelio aplapnotą langą ... verysad.gif )

Mumis wub.gif

Gaila nesuspėjau savo pūkių Zundytei pasiūlyt. Ir dar kaip tyčia, palikau namuose fotiko kortelę, net dabar nuotraukų neparodysiu - vakar fotosesinomės rolleyes.gif

Reikia mums pasidaryti naują koliažą. Pamėginčiau aš, tik nepažadu, kad greitai - esu nestabilių nuotaikų ir įkvėpimo blush2.gif Siųskit man nuotraukas į paštą rasa0527@gmail.com
Atsakyti
Laba,

Extriuk, labai liūdna...reiks laiko 4u.gif

Zundyte Ačiū 4u.gif , kol kas neskambino, kačiukai jau dovanojami, nebesusitvarkau, kai supuola visi į mane lipti...o prašluot kambarį misija neįmanoma- šluotos nebijo nė vienas, visi medžiokliai smile.gif

Vyrukų meilė wub.gif miela

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 07, 20:55)

Nupūkintojai man irgi Ikėjos patys geriausi  smile.gif juo, vienkartinis nupūkintojas iš Ikėjos  :

Gal man kokį laiktuvių atvežtmėt g.gif blush2.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 08, 07:23)
O kada mergos organizuosit koki susibegima ilgelesni, su pasedejimu, koju pailsinimu, skrandzio palepinimu, a? ax.gif  blush2.gif

taigi dinkinės ant nosies jau:)

o čia pernykščio vasaros pasisedėjimo mažoji žvaigždė Pimpačkiukė....ko ne meinas ? dabar Puma

user posted image
Atsakyti
Pimpačkiukė-Puma į kooookią katą išaugo bigsmile.gif gražoooolė wub.gif
Diinka - nupūkintojus įsirašau lauktuvėms 4u.gif
Nu juoo, Dinkinės ant nosios biggrin.gif anu greitai visos rašotės kad važiuosite biggrin.gif aš žirma rašausi kad važiuoju biggrin.gif Diinka - ar miegmaišį vežtis? Pamenu žadėjom visą pievą nugulti biggrin.gif
Extriuk - 4u.gif 4u.gif 4u.gif dar reikia laiko, dar vis 'užkliūsi' už prisiminimų 4u.gif
Atsakyti