Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Sveikos
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 15, 06:12)

O kiek Belai reikės su baltinukais vaikščioti, jau tokia gaili katukė  doh.gif

Dar iki pirmadienio, jau taip jie jai nepatinka, bet tik nurišu iškart puola laižyt doh.gif

QUOTE(diinka @ 2016 06 15, 09:01)

o vakar ankstyvą rytą 4.30 mus prikėlė "fejerverkai"

Nieko sau blink.gif gerai, kad gaisro nekilo. Gaila, kad nuostoliai nemaži. Pas mus buvo žaibo išlydis, tai gerai, kad butas nuo pastotės gan toli, tik priedėlis sudegė, o kaimynam viskas doh.gif
QUOTE(Erode @ 2016 06 15, 15:22)

Paguoskit kas nors...  verysad.gif

Vargšiukas Kingas, gal viskas susitvarkys 4u.gif . O kiek jam metų maždaug?

Sako katinai š.. nevalgo doh.gif Nupirkau kažkokį superduper natūralų paštetuką Belai, be dažiklių, priedų ir t.t. na ir ką, pauostė, paragavo ir nuėjo pas vyrą kliančyt šlapiankos lotuliukas.gif
Atsakyti
Erode, Karalius pas tave kaip inkstas taukuose smile.gif . Tikėk kad viskas bus gerai 4u.gif . Nes iš "blogai" jau jį išgelbėjot 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos?
Aš tokia čia tyli skaitytoja pasidariau,tik perskaitau ir nerašau blush2.gif Kažkaip labiau mėgstu gyvai bendraut,bet va į Diinkines nevažiuosiu,nes atostogausiu ir nebūsiu Vilniuj...o ir vaikus reiktų palikt visai dienai
Pirmiausia negaliu nepagirt Erendiros Palėdukės,tokia jau grožybė wub.gif ,kad už širdies griebia :
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 13, 12:14)
Martyna - ne kokia patarėja aš šituo klausimu  smile.gif  tiesiog Grikis yra toks tobulas dietoms  smile.gif  jis nevalgo jokio kito maisto, tik tą kuris jam yra duodamas ir netgi to paties maisto nevalgo iš ne savo bliūdelio  smile.gif  šalia Kruopos bliūdelis su maisteliu gali būti padėtas o jis sėdi prie savo tuščio bliūdo ir žiūri  smile.gif  taip kam man nėra jokios problemos skirtingu maisteliu matinti ar tą patį maistelį riboti  smile.gif Grikelį vakare galima netgi vietoj maistelio užglostyti  - jeigu vėlai vakare pradeda dar valgyti prašyti, pasiimu ant rankų, apglostau, lovon nusinešu, prie šono pasidedu ir lieka jis pas mane gulėti - iš dviejų dalykų - valgyti ar paglostyti, jis visuomet renkasi paglostymus  smile.gif  taip kad problemos su maistu nėra bet svoris nekrenta kiek mažai jam maisto beduočiau. Nu tikrai pradėsiu pirkti ir maitinti jūrų kiaulyčių maisteliu, gal tada svoris pradės kristi  unsure.gif vat Kruopa tai visus bliūdus patikrina, ir iš savo ir iš Grikio bliūdelio pqvalgo, o tas naivuolis paklapsi akim ir eina pas mamką pasiglostyti. Daugybę kartų buvo kad ateinu į virtuvę Grikiui msisto įpilti bo verkia prie tuščio bliūdo o tas mane pamatęs puola glaustytis ur pamiršta kad valgyti prašė, nu jei pamiršo tai vadinasi ir nereikia, taip ir baigiasi viskas dažnai paglostymais- kitas katinas jau seniai sukūdęs būtų o mano lepečkutis ir toliau sau vaikšto apvalutis  doh.gif

Tu taip gražiai aprašei savo Grikutį wub.gif jau toks gerumas katuko wub.gif
QUOTE(Erode @ 2016 06 15, 16:22)
Paguoskit kas nors...  verysad.gif

console.gif vargšiukas unsure.gif bet gal viskas susitrvarkys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 15 birželio 2016 - 17:41
Kingui - sveikatos balionėlis 4u.gif

Belai - gyti greičiau 4u.gif labai grakšti ji, manekenė wub.gif

Diinka, nu eina sau... unsure.gif 4u.gif mums prieš kelis metus irgi sudegė taip mikrobanginė, telikas, kompas...
Atsakyti
Erode console.gif console.gif console.gif
Belai tai kanrytbės su tais marškinėliais 4u.gif

Ruste, ar dar turi noro ir laiko priimti mano panelę tatuiruotei? Ji labai norėtų smile.gif
Atsakyti
Erode - guodžiu ir aš console.gif dantų netekimas nėra taip baisu katinui, Busy jau rašė 4u.gif sausiukus ir be dantų valgys, svarbiausia, kad žaizdos sugytų burnoje ir Kingo nebevargintų 4u.gif
Belai tai daug kantrybės išlaukti kol galės marškinėlius nusivilkti 4u.gif
Atsakyti
sveikos-trumpai;
1. meetas- liepos 6?
2.Lapes priimat? (lapių skaičiaus nežinau - gali kisti priklausomai nuo oro ir kitos veiklos galimybių)
3.Nuo kada jis prasideda?
4.Iki kada jis užtrunka (paprastai)?
5.ar nuo artimiausios stotel4s kas galėtų palydėti iki vietos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 15 birželio 2016 - 18:36
QUOTE(Daredi @ 2016 06 15, 19:14)
Ruste, ar dar turi noro ir laiko priimti mano panelę tatuiruotei? Ji labai norėtų  smile.gif

Turiu ir laiko ir noro smile.gif

Šiuo metu mes su Brigita būnam sanatorijoje iki kokių 13:30 paskui namie. Šiandien išpiešiau tris tatuiruotes draugei, jos dukrai ir kitai dar mergaitei wink.gif

Kada norėtumėt merginos? gal ir pati susigundysi ax.gif

Aišku labai ten kažkokių šedevrų nesitikėkite, bet iš principo šį bei tą jau gaunasi išpiešti.

Turėtų rodyti, viešas albumas.
https://www.facebook...amp;pnref=story
Atsakyti
Jau dovanokit Apus del Dinkiniu pasuoja.... liepos 9 isskrendu, o darbu galo krasto net nematau...
Nerviniu pagrindu siunta skrandis, minciu jau kokius vaistus ryt neturiu, ranitidinas gelbeja.
iki liepos 1 turiu begale " oficialiu" susitikimu... nu zodziu ...
Gufis liudet neleidzia siandien paryciais nuo palanges skrido kokius 3 kg sverianti vaza su vandeniu ir gelem .... neatlaike, silpnos valios pasitaike.... Gufis zinoma bande gelbeti... israiska buvo " pati nusiverte"....
noriu miego, braskiu ir knyga "Grejus" perskaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 15, 16:52)
Erode guodziu, kai neteks visu dantu padetis turetu pagereti. Bosui kai istrauke visus duntis, burna pasidare grazi ir ruzava drinks_cheers.gif

Jam nuėmė akmenis, katinukui, bet tokios opos... Gaila man jo. verysad.gif Net kraujavo iš snukučio.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 15, 21:15)
Jam nuėmė akmenis, katinukui, bet tokios opos... Gaila man jo.  verysad.gif Net kraujavo iš snukučio.

o gal dar jam ne autoimuninis verysad.gif bet nuo ko tos opos,gal nuo maisto blogo gali būt ir šiaip gi jis apleistas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 15, 21:15)
Jam nuėmė akmenis, katinukui, bet tokios opos... Gaila man jo.  verysad.gif Net kraujavo iš snukučio.

vargsiukui 4u.gif
Atsakyti