Sveikos?
Aš tokia čia tyli skaitytoja pasidariau,tik perskaitau ir nerašau

Kažkaip labiau mėgstu gyvai bendraut,bet va į Diinkines nevažiuosiu,nes atostogausiu ir nebūsiu Vilniuj...o ir vaikus reiktų palikt visai dienai
Pirmiausia negaliu nepagirt Erendiros Palėdukės,tokia jau grožybė

,kad už širdies griebia :
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 13, 12:14)
Martyna - ne kokia patarėja aš šituo klausimu

tiesiog Grikis yra toks tobulas dietoms

jis nevalgo jokio kito maisto, tik tą kuris jam yra duodamas ir netgi to paties maisto nevalgo iš ne savo bliūdelio

šalia Kruopos bliūdelis su maisteliu gali būti padėtas o jis sėdi prie savo tuščio bliūdo ir žiūri

taip kam man nėra jokios problemos skirtingu maisteliu matinti ar tą patį maistelį riboti

Grikelį vakare galima netgi vietoj maistelio užglostyti - jeigu vėlai vakare pradeda dar valgyti prašyti, pasiimu ant rankų, apglostau, lovon nusinešu, prie šono pasidedu ir lieka jis pas mane gulėti - iš dviejų dalykų - valgyti ar paglostyti, jis visuomet renkasi paglostymus

taip kad problemos su maistu nėra bet svoris nekrenta kiek mažai jam maisto beduočiau. Nu tikrai pradėsiu pirkti ir maitinti jūrų kiaulyčių maisteliu, gal tada svoris pradės kristi

vat Kruopa tai visus bliūdus patikrina, ir iš savo ir iš Grikio bliūdelio pqvalgo, o tas naivuolis paklapsi akim ir eina pas mamką pasiglostyti. Daugybę kartų buvo kad ateinu į virtuvę Grikiui msisto įpilti bo verkia prie tuščio bliūdo o tas mane pamatęs puola glaustytis ur pamiršta kad valgyti prašė, nu jei pamiršo tai vadinasi ir nereikia, taip ir baigiasi viskas dažnai paglostymais- kitas katinas jau seniai sukūdęs būtų o mano lepečkutis ir toliau sau vaikšto apvalutis
Tu taip gražiai aprašei savo Grikutį

jau toks gerumas katuko
QUOTE(Erode @ 2016 06 15, 16:22)
Paguoskit kas nors...

vargšiukas

bet gal viskas susitrvarkys