QUOTE(busycat @ 2016 06 15, 12:40)
A kad ner ko girtis

Kenwood'a majora pirkau. Valgysma dabar ciabata su tavim kai atvaziuosi
Diinka... geras apariuckas pas tave
Prašau kepti iš viso grūdo miltų tada...
Na, aš su naujienom.
Kažikas atsitiko Karaliui Kingui - naktį taip kvarkė, kad atidariau salono duris ir jis užšoko pas mane ant lovos, kvarkė - toks pratisas ooooooooooooooouuuuuuuuuuuuu, ouuuuuuuuuuuuuuuuuuu bandau glostyt - bėga. Aš naktį jam leidžiu pasivaikščiot - uždarau panas pas save. Jos taikiai miega - Tašė pas Jomantą, o mažiukės pas mane.
Nu ok, galvoju, miegam. Kur tau
Atlekia Fogi stačiom akim

ir taip jie susikibo, kad vos vos šlepete išskyriau. Ramioji, geroji ir mieloji Fogytė, pasirodo, yra baisiai pikta urzgikė ir puolikė. Stoviu be amo beveik...

Darkart susikibo, bet Kingas kur tau, ne džentelmenas.
O Fogi urzgia, o pasišiaušus, kariūnė didžioji. Jau buvau vėl besnūstanti, betgi MB ėmė knarkt... Naktelė turbo...
Žodžiu ryte, 9,00 susimontavom - tiesa, Tašė buvo sumontuota tik iš 3 karto - dukart išvertė grotas, į boksiuką - ir pas vetus nulėkėm.
Katinai beveik vienodi. Vetė sumaišė skiepus. Bet ir gerai. Žodžiu, Tašė paskiepyta ilgam vietoj Kingo

.
Vasario mėn ir dabar. Neskiepysiu 2 metus.
Tašės buvo užsakytas kirpimas pilvuko ir po uodega - kur neleidžia šukuoti, labai graži šiandien likus po šukavimo, išpurenta. Apžiūrėti dantukai. Apačioj mūsų 10-11 metų teta neturi dantų, o 2 reikia raut, bet dar ne striokas, raus rudeniop, spalį - lapkritį, nebent pastebėčiau ką bloga - tada anksčiau, nes turės pamigdyt.
Kraujo tyrimas Tašės geras.
Kingas blogiau. Katinas nerealus, sakė kailis superinis, bet... autoimuninis stomatitas. Skiepyti ir nebuvo galima.
Dantų turi, nuėmė akmenis, išvalė ausis, dar turi parazitų - 2 x nukirmintas, lašai ir kas 3 dienos tepu Permetrino tepalu. Sakė, dar apie 1,5 mėn reiks.
Bet burnoje - opos. Suleido vaistus, skiepyt negalima. Kvapas baisus iš burnos - aš pastebėjau ir sakė, kad net paskaldyčiau sausą maistą - sudėti į maišiuką ir patraiškyti su kočėlu. Su kažkokiu tepalu sutepė dantenas, suleido vaistus ir paskyrė hormonus. Pasakė, kad jam sutinus apatinė lūpa ir kad tai - greičiausia, autoimuninė genetinė liga.
Dantis po kurio laiko praras visus, kas kažkokį laiką reikės hormonų...
Kas esate susidūrę? Kažkur apie tai skaičiau, nežinau, kuo baigės. Viliuos, kad tai laikina, bet baisiai gaila katuko. Jam, pasirodo, skauda nuo maisto ir jis ne viską gali valgyt. Bet pas mus apetitas buvo geras.
Paguoskit kas nors...
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2016 06 15, 15:57)
O aš ir nesupratau ko ten Erendira Dinkos neklausė....

priimsiu, manęs nenugasdinsit, Daredi neleist sumeluot, jau tų su vaikais tiek pas mane buvo

Tik iškart perspėju, jūsų vaikai, jūsų problema, aš neganysiu..... savo jau užauginau, aūke kartais pasidžiaugiu ir man užtenka
Nu to dar betrūko.
Jomantas visus ganys.