Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Erode @ 2016 06 15, 15:45)
Aš su Jomantu važiuosiu - 9 metai.
4u.gif

Liuks.
Iki šio iš vaikų tik mano ir Vėtros Rut dalyvavo. Tik kokie ten vaikai jau irnesakyk.gif

O Diinka tai tyli g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 15, 13:47)

Nikuna - a kur ataskaita?  Ar darbais buvai užsivertusi kad nesirodei? 4u.gif

doh.gif .... darbais huh.gif dar taip nebuvo....
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 15, 15:45)
Aš su Jomantu važiuosiu - 9 metai.
4u.gif

O aš ir nesupratau ko ten Erendira Dinkos neklausė.... biggrin.gif priimsiu, manęs nenugasdinsit, Daredi neleist sumeluot, jau tų su vaikais tiek pas mane buvo smile.gif Tik iškart perspėju, jūsų vaikai, jūsų problema, aš neganysiu..... savo jau užauginau, aūke kartais pasidžiaugiu ir man užtenka tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 15, 14:57)
O aš ir nesupratau ko ten Erendira Dinkos neklausė....  biggrin.gif  priimsiu, manęs nenugasdinsit, Daredi neleist sumeluot, jau tų su vaikais tiek pas mane buvo smile.gif Tik iškart perspėju, jūsų vaikai, jūsų problema, aš neganysiu..... savo jau užauginau, aūke kartais pasidžiaugiu ir man užtenka  tongue.gif  biggrin.gif

aiškiau net nebūna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 06 15, 15:56)
Liuks.
Iki šio iš vaikų tik mano ir Vėtros Rut dalyvavo. Tik kokie ten vaikai jau irnesakyk.gif

O Diinka tai tyli  g.gif  bigsmile.gif

tylėjo, nes nesuprato klausimo smile.gif
Atsakyti
Baikit su tom iškrovom biggrin.gif taigis ne į grožio konkursą važiuosime - skaniai valgysim, daug plepėsim, kikensim ir linksminsimės biggrin.gif
Erode - prirašau Jomantą 4u.gif
Erendira - o Rut imsi nes rašei tik dėl sūnėno 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 15 birželio 2016 - 15:01
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 15, 15:59)
Baikit su tom iškrovom  biggrin.gif  taigis ne į grožio konkursą važiuosime - skaniai valgysim, daug plepėsim, kikensim ir linksminsimės  biggrin.gif 
Erode - prirašau Jomantą  4u.gif
Erendira - o Rut imsi nes rašei tik dėl sūnėno  4u.gif

Sūnėną tai imsiu 99 proc. o vat Rut - nežinau, gal ji reikalų turės g.gif kas ten ją žino, ji pati net nežino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 15, 12:40)
A kad ner ko girtis  biggrin.gif Kenwood'a majora pirkau. Valgysma dabar ciabata su tavim kai atvaziuosi  biggrin.gif

Diinka... geras apariuckas pas tave laugh.gif

Prašau kepti iš viso grūdo miltų tada... schmoll.gif

Na, aš su naujienom. 4u.gif

Kažikas atsitiko Karaliui Kingui - naktį taip kvarkė, kad atidariau salono duris ir jis užšoko pas mane ant lovos, kvarkė - toks pratisas ooooooooooooooouuuuuuuuuuuuu, ouuuuuuuuuuuuuuuuuuu bandau glostyt - bėga. Aš naktį jam leidžiu pasivaikščiot - uždarau panas pas save. Jos taikiai miega - Tašė pas Jomantą, o mažiukės pas mane.
Nu ok, galvoju, miegam. Kur tau doh.gif
Atlekia Fogi stačiom akim blink.gif blink.gif ir taip jie susikibo, kad vos vos šlepete išskyriau. Ramioji, geroji ir mieloji Fogytė, pasirodo, yra baisiai pikta urzgikė ir puolikė. Stoviu be amo beveik... blink.gif doh.gif unsure.gif Darkart susikibo, bet Kingas kur tau, ne džentelmenas. schmoll.gif
O Fogi urzgia, o pasišiaušus, kariūnė didžioji. Jau buvau vėl besnūstanti, betgi MB ėmė knarkt... Naktelė turbo...
Žodžiu ryte, 9,00 susimontavom - tiesa, Tašė buvo sumontuota tik iš 3 karto - dukart išvertė grotas, į boksiuką - ir pas vetus nulėkėm.
Katinai beveik vienodi. Vetė sumaišė skiepus. Bet ir gerai. Žodžiu, Tašė paskiepyta ilgam vietoj Kingo biggrin.gif .
Vasario mėn ir dabar. Neskiepysiu 2 metus.
Tašės buvo užsakytas kirpimas pilvuko ir po uodega - kur neleidžia šukuoti, labai graži šiandien likus po šukavimo, išpurenta. Apžiūrėti dantukai. Apačioj mūsų 10-11 metų teta neturi dantų, o 2 reikia raut, bet dar ne striokas, raus rudeniop, spalį - lapkritį, nebent pastebėčiau ką bloga - tada anksčiau, nes turės pamigdyt.
Kraujo tyrimas Tašės geras.
Kingas blogiau. Katinas nerealus, sakė kailis superinis, bet... autoimuninis stomatitas. Skiepyti ir nebuvo galima.
Dantų turi, nuėmė akmenis, išvalė ausis, dar turi parazitų - 2 x nukirmintas, lašai ir kas 3 dienos tepu Permetrino tepalu. Sakė, dar apie 1,5 mėn reiks.
Bet burnoje - opos. Suleido vaistus, skiepyt negalima. Kvapas baisus iš burnos - aš pastebėjau ir sakė, kad net paskaldyčiau sausą maistą - sudėti į maišiuką ir patraiškyti su kočėlu. Su kažkokiu tepalu sutepė dantenas, suleido vaistus ir paskyrė hormonus. Pasakė, kad jam sutinus apatinė lūpa ir kad tai - greičiausia, autoimuninė genetinė liga.
Dantis po kurio laiko praras visus, kas kažkokį laiką reikės hormonų... verysad.gif

Kas esate susidūrę? Kažkur apie tai skaičiau, nežinau, kuo baigės. Viliuos, kad tai laikina, bet baisiai gaila katuko. Jam, pasirodo, skauda nuo maisto ir jis ne viską gali valgyt. Bet pas mus apetitas buvo geras. unsure.gif

Paguoskit kas nors... verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2016 06 15, 15:57)
O aš ir nesupratau ko ten Erendira Dinkos neklausė....  biggrin.gif  priimsiu, manęs nenugasdinsit, Daredi neleist sumeluot, jau tų su vaikais tiek pas mane buvo smile.gif Tik iškart perspėju, jūsų vaikai, jūsų problema, aš neganysiu..... savo jau užauginau, aūke kartais pasidžiaugiu ir man užtenka  tongue.gif  biggrin.gif

Nu to dar betrūko.
Jomantas visus ganys. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 15, 15:57)
priimsiu, manęs nenugasdinsit, Daredi neleist sumeluot, jau tų su vaikais tiek pas mane buvo smile.gif Tik iškart perspėju, jūsų vaikai, jūsų problema, aš neganysiu..... savo jau užauginau, aūke kartais pasidžiaugiu ir man užtenka  tongue.gif  biggrin.gif

Gryna tiesa, patvirtinu drinks_cheers.gif

O tai kiek ten mūsų bus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 06 15, 15:25)
Ooo, klausykit, maudymkės pasirodo numatytos bigsmile.gif  Reiks prieš tai iškrovos dienas pasidaryti biggrin.gif  Veronica, galvoji išsisuksi? Ir tau reikės pasirodyti mirksiukas.gif  Jei visos, tai visos, ane?

Grikio išraiška: nenusibodo tau dar fotkint? nu gerai jau gerai, fotkink biggrin.gif

Man tai Grikio išraiška - mam, o paskui, kai nufotkinsi, duosi valgyt ar paglostysi?
Man reikėtų mėnesio iškrovos... unsure.gif Nespėju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 15 birželio 2016 - 15:29
Sveikos,

labai jau ir aš galvoju apie tą meetą, ba bais norisi, ale nežinau kur būsiu ir ką darysiu...su Brigita nepaplanuosi...juolab reikėtų galvoti kam ją palikti.
Atsakyti
Erode guodziu, kai neteks visu dantu padetis turetu pagereti. Bosui kai istrauke visus duntis, burna pasidare grazi ir ruzava drinks_cheers.gif
Atsakyti