Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

oras blink.gif , kur vasara verysad.gif
Atsakyti
pas mus visai šilta smile.gif tik saulės trūksta

labas jei dar nesisveikinau
antra diena su padidėjusiu apetitu kovoju kas ka jis mane ar aš jį
iš paskutinių laikausi bet taip noriu saldaus ... nu ir pmsui ankstoka...
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 15, 09:36)
vakar iveikiau jau 4km  thumbup.gif  siandien ruosiames su mazaja i baseina pirma karta  smile.gif  iszirziau leliukam 5k treniruotes  biggrin.gif 

saunuole!!!
Papildyta:
QUOTE(lera* @ 2016 06 15, 13:11)
oras blink.gif , kur vasara verysad.gif

net nekisam nosiu i lauka.

Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 15, 14:25)
saunuole!!!
Papildyta:
net nekisam nosiu i lauka.

lyja cool.gif

pasigirsiu, gavom darželį, nuo rugsėjo jau žingsniuos mažylė mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 15, 13:28)
lyja cool.gif

o kaip faina, o tu i darba?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 15, 14:32)
o kaip faina, o tu i darba?smile.gif

aš į darbą jau rugpjūtį lėksiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 15, 14:28)
lyja cool.gif

Sveikinu;)

Laba diena. Tik grizom iš Vilniaus, prisipirkom įvairiu interjero detalių, jau beveik baigiam remontą sūnaus kambarį, liks tik stalą ir kėdę nupirkt.
Buvom lidle, nieko ypatingo. Pasiėmiau pampersiu pabandyti. Kitose forumuose skaičiau, kad labai geri, atitinka Pampers
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 15, 13:34)
aš į darbą jau rugpjūtį lėksiu sad.gif

nenori? Kad taip liudnai
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 06 15, 14:36)
Sveikinu;)

Laba diena. Tik grizom iš Vilniaus, prisipirkom įvairiu interjero detalių, jau beveik baigiam remontą sūnaus kambarį, liks tik stalą ir kėdę nupirkt.
Buvom lidle, nieko ypatingo. Pasiėmiau pampersiu pabandyti. Kitose forumuose skaičiau, kad labai geri, atitinka Pampers

ačiū 4u.gif
aš dar lidle nebuvau, neprisiruošiu vis
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 15, 14:37)
nenori? Kad taip liudnai

norėjosi, kad mano grįžimas į darbą sutaptų su dukros išėjimu į darželį
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 14, 19:41)
man rimta begike patare pradziai daryt kad treniruote truktu pusvalandi, nes norejau istverme padidint, tai kaitaliodavau begima su ejimu, kol isbegau visas 30 min. Zodziu skaiciuok ne kilometrus bet stenkis, kad begimo trukme butu ilgesne. Kitas patarimas buvo nenuzudyt saves, pakankamai pailset, nelakstyt kasdien ir nereikalaut is saves daugiau nei galiu smile.gif
Mano db planas didint greiti, noriu 10km isbegt per valanda.

ne, aš tikrai kasdien nebėgiosiu , nes į salę 3-4kartus einu, prabėgsiu į savaitę 1-2 kartus ir viskas smile.gif man šiaip bėgimas silpna vieta, užtektų 5km per 30min išbėgimą pasiekti smile.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 14, 19:41)
Labas,

Liutuxe, as pradejau be lenteles begioti. Klausiau savo organizmo.Dabar begu tik stebedama pulsa.Visa kita nelabai rupi.
Jokiais budais ne greiciui bek. Kam tau tai? Juk nesiruosi buti profesionalia begike.
Kitos merginos bega pagal lentele. Ja gali rasti internete. Ten begimas maisomas su ejimu.

O kaip tu stebi pulsą? Pati skaičiuoji ar kokį aparačiuką turi? O man tai kaip tik greičiui norisi, nes lb lėtai tai galiu išbėgti, bet greitai.... blush2.gif labai greit uždustu blush2.gif
Atsakyti
Gal jau meniu rasyt, butu gerai nebevalgyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liutuxe* @ 2016 06 15, 14:39)
labai greit uždustu blush2.gif

ir as...dar buna kvepavima sulaikau, sona pradeda skaudet, tai kol atsikvepuoju, bet situacija gereja, gereja, kitamet leksiu kaip vejas biggrin.gif aj pirmadieni kai begau, jau paskutiniam kilometre diedukas pasisiule su zoliapjove pavezt, sako greiciau bus biggrin.gif
Atsakyti
Meniu;
Stikline vandens, mažojo piršto dydžio vafliukas
3 grikių kotletukas, padažas natūralus jogurtas+agurkas+prieskoniai, salotos iš rukolos, icebergo, agurko, pomidoriuku, dz.pomidorų marinuotų svogūnėlių, šiek tiek aliejaus, citrinos
Žalia arbata
Antienos paštetas, 4 duoniukai, pusė agurko, 6 vysn.pomidoriukai
Pusė cepelino
Atsakyti