QUOTE(smile_at @ 2016 06 15, 17:44)
Sveikos
Spaliuke, ar radot kas sutvarko? as esu turejus masiniuka, kur raktas buvo uzstriges 2 kartus, tai vaira kazkaip reikedavo pasukt tam tikru kampu ir raktas atsipalaiduodavo, issitraukdavo (zinau, kad vairas uzsifiksuoja, bet kazkaip ten jis kazkiek juda). Dabar mygtuku auto uzsiveda ir raktas ii rakta nepanasus, tai tokiu bedu neber

Del apibruzintos auto, tai isivaizduoju, kaip sunervino

As ir esu radus bamperio kampa nubraukta prie darbo, kasko yra, bet vis tiek fransize 300 tada dar litu is saves teko suplot praktiskai uz nieka, kad kazkas pabego ir paliko
jo radom intike ta vairo pasukima, bet nepadejo, tai tetis mano iskrapste kazkokiu budu, bet ten spynoj kazkas kertasi, tai reikes kazkaip parvaziavus nuvaryt meistram.
esu turejus skaudzia avarija, teoriskai as kalta buvau, bet suklaidino mane kita vairuotoja, buciau vaizdo registratoriu turejus, butu dama teisme atsidurus, bet.... Dar kieme i mano masina girtas buvo ivares, gerai kad kaimynai priciupo ji ir sankryzoj bobulka net nestabdzius kale i sikna ir dar ant manes islipus reke

va is sitos avarijos pelno turejau
Papildyta:
QUOTE(olivute @ 2016 06 15, 18:56)
Sveikos

Aha, vis dar

Taip sakant niekur neskubu, kartais tie paruošiamieji pakankina, rodos tuoj važiuosiu bet va pamiegu ir iš ryto kaip nauja

O tu sulaukus termino pagimdei?

per karscius nesunku?netinsti?
as savaite pries termina gimdziau:)
74,2->69,1->64
Pasauliu netikiu, o pasaka tikiu.