Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Meniu
2 virti kiausiniai, 2 riekeles rugelio duonos plonai pateptos sviestu
apelsinas
200 gr kepto kumpio (sveriau nekepta), salotu lapai, pomidoras, gabaliukas paprikos, viskas apslakstyta citrinos sultim
Gabaliukas baklavos (35 gr mazdaug)
Pakelis liesos varskes, 250 gr braskiu

Sportas pilatesas
kazko silpna siandien man, rankos dreba, kazi nuo oro cia ar kokio cukraus svyravimai kraujy g.gif
per pilatesa irgi sunku buvo, irgi drebejo viskas, nors pratimu paciu paciu sunkiuju nedarem unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Spaliuke, ar radot kas sutvarko? as esu turejus masiniuka, kur raktas buvo uzstriges 2 kartus, tai vaira kazkaip reikedavo pasukt tam tikru kampu ir raktas atsipalaiduodavo, issitraukdavo (zinau, kad vairas uzsifiksuoja, bet kazkaip ten jis kazkiek juda). Dabar mygtuku auto uzsiveda ir raktas ii rakta nepanasus, tai tokiu bedu neber smile.gif
Del apibruzintos auto, tai isivaizduoju, kaip sunervino unsure.gif As ir esu radus bamperio kampa nubraukta prie darbo, kasko yra, bet vis tiek fransize 300 tada dar litu is saves teko suplot praktiskai uz nieka, kad kazkas pabego ir paliko sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 15 birželio 2016 - 17:45
Sveikos smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 14, 20:34)
Olivute! Dar 2in1??smile.gif

Aha, vis dar smile.gif Taip sakant niekur neskubu, kartais tie paruošiamieji pakankina, rodos tuoj važiuosiu bet va pamiegu ir iš ryto kaip nauja biggrin.gif O tu sulaukus termino pagimdei?
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 15, 17:44)
Sveikos smile.gif

Spaliuke, ar radot kas sutvarko? as esu turejus masiniuka, kur raktas buvo uzstriges 2 kartus, tai vaira kazkaip reikedavo pasukt tam tikru kampu ir raktas atsipalaiduodavo, issitraukdavo (zinau, kad vairas uzsifiksuoja, bet kazkaip ten jis kazkiek juda). Dabar mygtuku auto uzsiveda ir raktas ii rakta nepanasus, tai tokiu bedu neber smile.gif
Del apibruzintos auto, tai isivaizduoju, kaip sunervino  unsure.gif  As ir esu radus bamperio kampa nubraukta prie darbo, kasko yra, bet vis tiek fransize 300 tada dar litu is saves teko suplot praktiskai uz nieka, kad kazkas pabego ir paliko sad.gif

jo radom intike ta vairo pasukima, bet nepadejo, tai tetis mano iskrapste kazkokiu budu, bet ten spynoj kazkas kertasi, tai reikes kazkaip parvaziavus nuvaryt meistram.

esu turejus skaudzia avarija, teoriskai as kalta buvau, bet suklaidino mane kita vairuotoja, buciau vaizdo registratoriu turejus, butu dama teisme atsidurus, bet.... Dar kieme i mano masina girtas buvo ivares, gerai kad kaimynai priciupo ji ir sankryzoj bobulka net nestabdzius kale i sikna ir dar ant manes islipus reke biggrin.gif va is sitos avarijos pelno turejau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olivute @ 2016 06 15, 18:56)
Sveikos smile.gif
Aha, vis dar smile.gif Taip sakant niekur neskubu, kartais tie paruošiamieji pakankina, rodos tuoj važiuosiu bet va pamiegu ir iš ryto kaip nauja biggrin.gif O tu sulaukus termino pagimdei?

biggrin.gif per karscius nesunku?netinsti?
as savaite pries termina gimdziau:)
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 15, 20:02)

biggrin.gif per karscius nesunku?netinsti?
as savaite pries termina gimdziau:)

Na netinstu smile.gif Išvis lyg per sviestą tas nėštumas, net už pirmą lengvesnis kai rūgštys, nemiga ir nugaros skausmas gale kankino smile.gif Tik va jau sėdėti nepatogu tai dažnai prigulu lovoj ant 2 pagalvių pasirėmusi smile.gif Belieka tikėtis tik kad gimdymas bus ne sunkesnis negu pirmas, kai per 3,5 val pagimdžiau. Bet va baimė vis tiek tam tikra yra
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 06 15, 19:14)
Na netinstu smile.gif Išvis lyg per sviestą tas nėštumas, net už pirmą lengvesnis kai rūgštys, nemiga ir nugaros skausmas gale kankino smile.gif Tik va jau sėdėti nepatogu tai dažnai prigulu lovoj ant 2 pagalvių pasirėmusi smile.gif Belieka tikėtis tik kad gimdymas bus ne sunkesnis negu pirmas, kai per 3,5 val pagimdžiau. Bet va baimė vis tiek tam tikra yra

oho kaip greit prasisukai biggrin.gif

varau begiot, tingiu, bet oras nuostabus
Atsakyti
...maniau, kad tema apie nevalgymą, o pataikiau apie nėštumus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 06 15, 20:14)

ir šis lengvas bus smile.gif
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 15, 21:30)

vaje, nubėk dar moderatorei paskųsk
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 15, 21:30)

pirmiausia, tai tema neskatina nevalgymo lotuliukas.gif tik nevalgyma po 18val smile.gif
antra- mums taip iseina galima sneket tik taip - nevalgykim po 18val, nevalgykim po 18val biggrin.gif daugiau nieko biggrin.gif
ir siaip, po 18val sveikiau sneket apie nestumus, automobilius, pirkinius ir pan., nei stovet prie saldytuvo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 15 birželio 2016 - 20:36
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 15, 20:35)
sneket apie nestumus, automobilius, pirkinius ir pan., nei stovet prie saldytuvo tongue.gif

drinks_cheers.gif

suklydau, oras begimui blogas biggrin.gif tvankumas nezmoniskas doh.gif 5km nupuskavau tik smile.gif

meniu

pusryciai-pomidoras,vistienos 100gr,puse svoguno,puse sauksto grietines,3in1,riekute duonos
priespieciai- 3 trapuciai, saukstas medaus, 200gr braskiu
pietus- 4 nedideles bulves,orkaitej keptos apslakstytos alyvuogiu aliejum, 150gr vistienos kepintos ant sviesto, su grietinele, kalnas svieziu darzoviu salotu
vakariene-100gr braskiu, riekute duonos su dz vaisiais.

Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 15, 22:02)
drinks_cheers.gif

suklydau, oras begimui blogas biggrin.gif tvankumas nezmoniskas  doh.gif 5km nupuskavau tik smile.gif

meniu

pusryciai-pomidoras,vistienos 100gr,puse svoguno,puse sauksto grietines,3in1,riekute duonos
priespieciai- 3 trapuciai, saukstas medaus, 200gr braskiu
pietus- 4 nedideles bulves,orkaitej keptos apslakstytos alyvuogiu aliejum, 150gr vistienos kepintos ant sviesto, su grietinele, kalnas svieziu darzoviu salotu
vakariene-100gr braskiu, riekute duonos su dz vaisiais.

bet tai kaip tu dristi apie kazkokius begiojimus kalbet, kai tema apie nevalgyma???? blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 06 15, 20:14)

moterie, ikvepi optimistiskai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti