Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Spaliuke koks skanus meniu essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 15, 21:06)
bet tai kaip tu dristi apie kazkokius begiojimus kalbet, kai tema apie nevalgyma???? blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nevalgau, nevalgau, nevalgau schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 15, 22:37)
nevalgau, nevalgau, nevalgau  schmoll.gif biggrin.gif

PO 18 VALANDOS second.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 15, 21:09)
moterie, ikvepi optimistiskai  biggrin.gif  thumbup.gif

biggrin.gif po 8 valandu saremiu, dar 7 valandas mane daktaras nuteikinejo optimistiskai biggrin.gif mielai buciau ji nuzudzius, bet jegu nebebuvo smile.gif optimizmas yra gerai biggrin.gif
o seip mamukes69 nebenervinkim biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2016 06 15, 21:27)
Spaliuke koks skanus meniu essen.gif:

jauciu perskanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 15, 22:41)
biggrin.gif po 8 valandu saremiu, dar 7 valandas mane daktaras nuteikinejo optimistiskai biggrin.gif mielai buciau ji nuzudzius, bet jegu nebebuvo smile.gif optimizmas yra gerai biggrin.gif

po 1.5paros saremiu manes daktare isvis gerai nenuteike, nes sake SIANDIEN tikrai nepagimdysi ( buvo labai ankstus pirmadienio rytas lotuliukas.gif ) ir ji buvo teisi! pagimdziau po dar paros lotuliukas.gif bet vistiek gimdyt lengviau, nei nevalgyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 15, 21:48)
po 1.5paros saremiu manes daktare isvis gerai nenuteike, nes sake SIANDIEN tikrai nepagimdysi ( buvo labai ankstus pirmadienio rytas lotuliukas.gif ) ir ji buvo teisi! pagimdziau po dar paros lotuliukas.gif

bet vistiek gimdyt lengviau, nei nevalgyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tavo pana nusprende, kad gimtadienio nori kita diena biggrin.gif

nu nzn, nzn biggrin.gif geriau savaite nevalgyciau, jei kas uz mane pagimdytu smile.gif
Atsakyti
o man pms jauciu, gal 10 morku sugrauziau jau po 18 val., nes kitu atveju buciau visus sokoladus praryjus ir viska kas saldu. Dabar nuo morku net liezuvi grauzia doh.gif
Spaliuke, saunu, kad istrauke, bet reik ziuret, ko ten stringa 4u.gif
Jei tema apie gimdymus, tai ir as pasisakysiu. Mano drauges pagimdzius pirma vaika (vyras gimdyme sudalyvaut nespejo, nes grizo daiktu paimt namo, nesitikejo, kad cia viskas zaibo greiciu) pirmi zodziai buvo "..... ko sakei, kad gimdyt sunku?!" lotuliukas.gif skirti zmogui, kuris turejo kitokios patirties ir ispejo apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 15, 22:54)

nu nzn, nzn biggrin.gif geriau savaite nevalgyciau, jei kas uz mane pagimdytu smile.gif

savaitę? blink.gif tu tuom tikra?????????
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 15, 22:54)

velnias velnio datos lauke user posted image biggrin.gif

o as geriau vel tris paras gimdyciau, bet po to kad koki menesi visiskai nenoreciau valgyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 15, 21:57)
savaitę? blink.gif tu tuom tikra?????????

lotuliukas.gif jo, nesuzavejo manes gimdymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 15, 23:08)
lotuliukas.gif jo, nesuzavejo manes gimdymas biggrin.gif

tai zavesio ten maza, bet esme ka rinktumeisi, ar pagimdyt ir menesi laiko butu toks apetitas, kad suvalgyto maisto pakaktu tik egzistuot biggrin.gif ar negimdyt ir istisai saldumynu noretum? biggrin.gif nu, ka rinktumeisi? biggrin.gif
as tai kas menesi sutikciau gimdyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 15, 23:23)
tai zavesio ten maza, bet esme ka rinktumeisi, ar pagimdyt ir menesi laiko butu toks apetitas, kad suvalgyto maisto pakaktu tik egzistuot biggrin.gif ar negimdyt ir istisai saldumynu noretum?  biggrin.gif  nu, ka rinktumeisi? biggrin.gif
as tai kas menesi sutikciau gimdyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kas mėnesį gimdyti??NĖ UŽ KĄ biggrin.gif
Atsakyti