Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Anike* @ 2016 06 16, 13:15)
Tai tu tikra spartuole  smile.gif

Kodel gali leisti siandien patingeti?

nes skubaus darbo nėra smile.gif
o dėl spartuolės tai dantistė spartuolė pas mane, apžiūrėjo, vieną plombą pašlifavo ir paskyrė kitam kartui nes šiandien neturėjo laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 birželio 2016 - 13:29
Labas,
Mane tai prie žemės traukia (ta prasme prie lovos biggrin.gif ). Dabar tik į darbą važiuoju,reiks daug kavos gert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 06 16, 14:02)
Hello  biggrin.gif
ir mane valdo, siaubas kazkoks. Vos susiruosiau i baliuka  biggrin.gif  blush2.gif
Kava geriu be kofeino, iskart apetitas padidejo nezmoniskai  ax.gif

kas per baliukas? bigsmile.gif

o aš 10km suvaikščiojau, dabar kavą geriu, vakare į treniruotę smile.gif
gal oras toks, nes tingiu ir aš, bet lipu per save ir darau
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 16, 14:40)
gal oras toks, nes tingiu ir aš, bet lipu per save ir darau

As irgi taip. Turiu sia savaite tik 1iseigine, tai namus sutvarkiau. Nebus kada paskui.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 16, 14:43)
As irgi taip. Turiu sia savaite tik 1iseigine, tai namus sutvarkiau. Nebus kada paskui.

Tu tai išvis šaunuolė, nes man atrodo, kai grįšiu darban visi namai sugrius, kaip tada viską reikės spėti unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 15, 17:09)
ir as...dar buna kvepavima sulaikau, sona pradeda skaudet, tai kol atsikvepuoju, bet situacija gereja, gereja, kitamet leksiu kaip vejas biggrin.gif aj pirmadieni kai begau, jau paskutiniam kilometre diedukas pasisiule su zoliapjove pavezt, sako greiciau bus biggrin.gif

Man irgi labai šoną skaudą... prieš porą metų pusbrolis neblogą patarimą davė, bėgti be ausinuko ir labiau į kvepavimą susikoncentruoti, tai tikrai padėdavo, o praėjus kažkuriam laikui ir ausinukas nebetrugdydavo smile.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 16, 08:19)
O tu galvoji, kad greitas begimas yra gerai? Kodel nori greitai begti?

Šiaip iš praktiškumo biggrin.gif kam bėgti lėtai 1val ir sudeginti tiek pat kiek gali sudeginti bėgant greitai 30min biggrin.gif ir šiaip greitas bėgimas labiau įtakoja raumenyną,jo vystymąsi, o lėtas ištvermę. Man aktualiau atrodyti gerai (stangriai), nei būti ištvermingai. Aišku lengva kalbėti, o pasiekti sunku tą greitį doh.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 16, 10:36)

noriu pulsometro, reiks uzsiprasyt gimtadieniui dovanu, jei iki tol nenusipirksiu.

aš irgi užsinorėjau rolleyes.gif

QUOTE(lera* @ 2016 06 16, 14:47)
Tu tai išvis šaunuolė, nes man atrodo, kai grįšiu darban visi namai sugrius, kaip tada viską reikės spėti unsure.gif

kuo daugiau darbų, tuo daugiau visko spėji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2016 06 16, 16:20)
Šiaip iš praktiškumo  biggrin.gif kam bėgti lėtai 1val ir sudeginti tiek pat kiek gali sudeginti bėgant greitai 30min  biggrin.gif ir šiaip greitas bėgimas labiau įtakoja raumenyną,jo vystymąsi, o  lėtas ištvermę. Man aktualiau atrodyti gerai (stangriai), nei būti ištvermingai. Aišku lengva kalbėti, o pasiekti sunku tą greitį  doh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif man treneris ir skatina greitą bėgimą, taip vystosi raumenys ir figūra dailėja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 16 birželio 2016 - 15:28
QUOTE(lera* @ 2016 06 16, 14:47)

Spesi jei noresi.
Man lengviau, nes vaikas pas mane pakankamai savarankiskas, man padeda. B irgi buna darbu nuo manes nuima, lengviau. Nelaikau ant saves 4 kampu kaip anksciau...

QUOTE(lera* @ 2016 06 16, 16:27)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif man treneris ir skatina greitą bėgimą, taip vystosi  raumenys ir figūra dailėja

Na man 6 kg riebalo numest reikia. Man kolkas neaktualu raumenys.Tai begu vezlio tempu biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi megstu pries sverima pasikraut, tai siandiena ne isimtis:)

meniu
pusryciai- riekute duonos su dz vaisiais,bananas,kava su pienu
priespieciai- latte su sirupu, sauksteliu cukraus, sokoladinis keksiukas
pietus- vistienos file troskinys su sparaginem ir brokoliais, grietineles padaze (300gr ), kalnas svieziu darzoviu salotu
pavakariai- 3 kasniai napaleono, miniatiurine kanele, kasnis avizinio sausainio, sausainis riesutelis su karameliniu idaru, 3in1
vakariene- vistienos troskinio (kaip pietum) 4 saukstai

sirdis apsalus doh.gif
Atsakyti
Oj spaliuke vel cukraus dieta lotuliukas.gif

Pas mane riebalu dieta, smarkiai virsyjau

Pusryciai 2 sumustiniai su jones duona, plonu sluoksneliu sviesto, vytintos jautienos, salotu lapai, pomidoras

Tuno salotos (tunas aliejuje su visu aliejum, aisbergas, 3 zalios alyvuoges, citrinos sultys )

Kalafioru ir kalakutienos farso apkepas, salotu lapai, pomidoras

Karaliskas misinys 50 gr

Aistes graikisko jogurto 150 gr, braskiu 250 gr, kellogs corn flakes 10 gr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 birželio 2016 - 17:30
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 16, 08:19)
Taip as turiu laikrodi kuris matuoja pulsa. Jis ir primena pajudeti, jei dienos aktyvumas mazas.
Esu pasiskaiciavus pulsa, ir norint man deginti riebala jis turi buti tik vos virs 150. Imanoma panasiu pulsu begti, bet labai sunku, tai vos ne ejimas. Pastangu ideti reikia, kad visa begima tokia zona islaikyti.
O tu galvoji, kad greitas begimas yra gerai? Kodel nori greitai begti?

Labas rytas!

Mano dabar vidurkis bėgimo 156 pulsas. Ir po truputį greitis didėja išlaikant širdutę tokiam lygmenį 4u.gif irgi labai stebiu labiau pulsą nei greitį 4u.gif

Sveikos, mes be šilto vandens nuo pirmadienio gyvenam doh.gif jau pavargau. Kažkokia pervargus esu. Nieko nebenoriu. Po darbo tik miegot..
Atsakyti
dar braskiu paedziau cool.gif
Atsakyti