Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(lera* @ 2016 06 15, 23:32)
kas mėnesį gimdyti??NĖ UŽ KĄ biggrin.gif

nu bet pagimdai ir menesi nenori nei saldainiu, nei mesyciu, nieko, valgai tik kad gyventum lotuliukas.gif as tai sutikciau biggrin.gif greit gazele vel buciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 15, 22:38)
nu bet pagimdai ir menesi nenori nei saldainiu, nei mesyciu, nieko, valgai tik kad gyventum lotuliukas.gif  as tai sutikciau biggrin.gif  greit gazele vel buciau biggrin.gif

Gera fantazuot, o realybe tokia, kad pagimdai ir kratai uzsilikusius nuo nestumo kg koki puse metu blush2.gif
As tai negimdziau, nezinau, bet CP nedziuginantis reikalas, nenoreciau nei kas menesi, nei kasmet, nors ir visiem laikam dingtu apetitas, o as i gazele pavirsciau schmoll.gif
Atsakyti
Menuo mazai, bent jau kokio pusmecio reiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2016 06 15, 15:39)
O kaip tu stebi pulsą? Pati skaičiuoji ar kokį aparačiuką turi? O man tai kaip tik greičiui norisi, nes lb lėtai tai galiu išbėgti, bet greitai.... blush2.gif labai greit uždustu blush2.gif

Taip as turiu laikrodi kuris matuoja pulsa. Jis ir primena pajudeti, jei dienos aktyvumas mazas.
Esu pasiskaiciavus pulsa, ir norint man deginti riebala jis turi buti tik vos virs 150. Imanoma panasiu pulsu begti, bet labai sunku, tai vos ne ejimas. Pastangu ideti reikia, kad visa begima tokia zona islaikyti.
O tu galvoji, kad greitas begimas yra gerai? Kodel nori greitai begti?

Labas rytas!
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
gimdot vis biggrin.gif
man po gimdymo ir taip apetito nebuvo kokį mėnesį nu tai ką aš žinau ką rinkčiausi, nei to nei to turbūt biggrin.gif
nors pagimdžiau gana greitai ir nesakyčiau kad labai sunkiai, bet su epidūru tai gal dėl to
sunkiau buvo mėnesį po to kai sėdėt negalėjau, kai (.) iki kraujo apgraužti ir temperatūra sukilo po mėnesio, kai vaikas nemiegodavo naktim, ir kai guzą jam ant kaklo aptikau dviejų savaičių...žodžiu tuo laiku kažkaip ne valgymas galvoj buvo bet pakartot nenorėčiau
nors žliumbdavau iš laimės kad turiu vaiką...hormonai lotuliukas.gif

svarstyklės nustebino, atsikėliau ištinus ir susiglamžius o jos minusą parodė thumbup.gif

NoTa keista kaip tau tokį didelį pulsą suskaičiavo deginimui, o kaip tu jį skaičiavai?
man pagal visas formules ir pagal pulsometrą ne daugiau 137 leidžia ir tai jau ribų riba doh.gif o mes gi bendraamžės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 birželio 2016 - 07:26
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 15, 22:23)
tai zavesio ten maza, bet esme ka rinktumeisi, ar pagimdyt ir menesi laiko butu toks apetitas, kad suvalgyto maisto pakaktu tik egzistuot biggrin.gif ar negimdyt ir istisai saldumynu noretum?  biggrin.gif  nu, ka rinktumeisi? biggrin.gif
as tai kas menesi sutikciau gimdyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jau ne biggrin.gif as jau db galvoju gal vieno vaiko uzteks, nes gimdymo bijau biggrin.gif nors realiai vertinan buvo paprastas, nekomplikuotas gimdymas, o dar be nuskausminimo, tai visai sakyc gerai susisukau, bet kartot nenoriu lotuliukas.gif

LABAS RYTAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
atsikeliau kaip sulauzyta ax.gif vaikas kelimasi valgyt nusitempe iki 5 ryto, tai cia gal jau skaitosi kad nakti nebesikelia ir ismiega 12 valandu, rojus wub.gif nevaziuosim snd namo, tetis dirbs virsvalandzius ka ten vieni sedesim ax.gif reiktu i nauja kavinuke nueit, bet ten visokius skanestus kepa ax.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2016 06 16, 07:24)
man po gimdymo ir taip apetito nebuvo kokį mėnesį nu tai ką aš žinau ką rinkčiausi, nei to nei to turbūt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi ligoninej kol buvom isvis beveik nevalgiau, o namie dar pora sav per prievarta, tik kad reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 16 birželio 2016 - 07:49
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 15, 23:38)
nu bet pagimdai ir menesi nenori nei saldainiu, nei mesyciu, nieko, valgai tik kad gyventum lotuliukas.gif  as tai sutikciau biggrin.gif  greit gazele vel buciau biggrin.gif

gazelė ,tai gazelė, bet viena vieta kaip išplatėtų nepagalvojai blush2.gif ir kur tiek vaikų dėtum blink.gif
lotuliukas.gif

labas rytas, dbr tik akis praplėšiau, reik kavos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 16 birželio 2016 - 07:47
QUOTE(lera* @ 2016 06 16, 07:46)
ir kur tiek vaikų dėtum blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai tiek vaiku butu, tai pavyktu figura islaikyt liekna nesunkiai biggrin.gif nes arba neliktu ka valgyt arba nebutu kada valgyt biggrin.gif

db supratau kodel pas mus naujokes neuzsibuna ir retai prisijungia nauju biggrin.gif pezam nesamones ir dar neitema doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 16, 08:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kai tiek vaiku butu, tai pavyktu figura islaikyt liekna nesunkiai  biggrin.gif nes arba neliktu ka valgyt arba nebutu kada valgyt biggrin.gif

db supratau kodel pas mus naujokes neuzsibuna ir retai prisijungia nauju  biggrin.gif pezam nesamones ir dar neitema  doh.gif  lotuliukas.gif

svarbu mes vieną kitą suprantam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 16, 08:24)
NoTa keista kaip tau tokį didelį pulsą suskaičiavo deginimui, o kaip tu jį skaičiavai?
man pagal visas formules ir pagal pulsometrą ne daugiau 137 leidžia ir tai jau ribų riba  doh.gif o mes gi bendraamžės

Aš skaičiavausi pagal Ingą Juodeškienę. You tube yra filmukas.

225-amžius =ŠSD (max) maksimalus širdies susitraukimų dažnis

Ko pasekoje:
varžybos ir sprintas max-9
greitis ŠSD max-16
ištvermėŠSD max- 25
svorio metimas, riebalų deginimas ŠSD max-36
apšilimas ir atsigavimas ŠSD max-49
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 16, 08:18)
Aš skaičiavausi pagal Ingą Juodeškienę. You tube yra filmukas.

225-amžius =ŠSD (max) maksimalus širdies susitraukimų dažnis

Ko pasekoje:
varžybos ir sprintas max-9
greitis ŠSD max-16
ištvermėŠSD max- 25
svorio metimas, riebalų deginimas ŠSD max-36
apšilimas ir atsigavimas ŠSD max-49

o nu tada ir man visai neblogai nes tikrai nemoku islaikyt as to pulso biski virs 130, apie 150 jau beveik iseina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 16, 09:23)
o nu tada ir man visai neblogai nes tikrai nemoku islaikyt as to pulso biski virs 130, apie 150 jau beveik iseina  thumbup.gif

neisivaizduoju kaip man reiketu 130 islaikyti. As batus uzsidedu, apsirengiu ir mano jau virs 120 buna biggrin.gif
Atsakyti