Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

10km mano saskaitoj, taip gerai begosi thumbup.gif kaifavau nuo pirmo iki paskutinio kilometro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 20, 22:36)
10km mano saskaitoj, taip gerai begosi thumbup.gif  kaifavau nuo pirmo iki paskutinio kilometro  wub.gif

Man irgi. Kojos pacios nese.Praeita karta buvo labai sunku.
Spaliuke, ar valgei po begimo?
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 20, 21:45)
Man irgi. Kojos pacios nese.Praeita karta buvo labai sunku.
Spaliuke, ar valgei po begimo?

man irgi praeitas lb sunkus buvo ax.gif
kefyro didele stikline geriu db biggrin.gif o kodel klausi?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 20, 22:48)
man irgi praeitas lb sunkus buvo  ax.gif
kefyro didele stikline geriu db biggrin.gif o kodel klausi?

Nes as begau ir galvojau. Valgyti ar ne? Suvalgiau grudetos varskes su riesutais. Paskutinis valgymas buvo 17 val.
Man daznai toks klausimad kyla, kai vakare begu.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 20, 21:56)
Nes as begau ir galvojau. Valgyti ar ne? Suvalgiau grudetos varskes su riesutais. Paskutinis valgymas buvo 17 val.
Man daznai toks klausimad kyla, kai vakare begu.

as 16val valgiau, tai alkana jau smile.gif bet bandysiu po kiekvieno begimo baltymu valgyt, nes reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 20, 23:03)
as 16val valgiau, tai alkana jau smile.gif bet bandysiu po kiekvieno begimo baltymu valgyt, nes reikia smile.gif

As vakare retai kada begu. Tiksliau niekada nebegu, tik paskutiniu metu nuo pervargimo nesugebu anksti atsikelti, tai man toks klausimas nekildavo. O vat kai vakate begu, tai ir nezinau ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 20, 22:09)
As vakare retai kada begu. Tiksliau niekada nebegu, tik paskutiniu metu nuo pervargimo nesugebu anksti atsikelti, tai man toks klausimas nekildavo. O vat kai vakate begu, tai ir nezinau ka daryt.

biggrin.gif man didesnis klausimas kaip uzmigt biggrin.gif o ryte kelinta begi? bet man geriausias laikas vistiek 21val begt, vaikas miega, namie viskas padaryta, tuomet mano laikas ir ramuma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 20 birželio 2016 - 22:16
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 20, 23:14)
biggrin.gif man didesnis klausimas kaip uzmigt biggrin.gif o ryte kelinta begi? bet man geriausias laikas vistiek 21val begt, vaikas miega, namie viskas padaryta, tuomet mano laikas ir ramuma  wub.gif

As po 6 val ryto isbegdavau. Tai mano laikas. Vakare man per karsta begti.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 20, 22:24)
As po 6 val ryto isbegdavau. Tai mano laikas. Vakare man per karsta begti.

anksti, bet gera dienos pradzia ax.gif man lb sunku ryte begt nzn kodel ...
Atsakyti
Pikų dama,jokio radlerio nerekomenduoju schmoll.gif Na nejau negali palaukt laiko kada galėsi išgert? Ne man mokyt,bet nėštumas+ alkoholis schmoll.gif schmoll.gif

Labas rytas,
Man vakar buvo arbūzo diena,tiksliau pavakarys,nes dienos metu stresavau ir nieko nevalgiau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas,

Vel neissimiegojau doh.gif Einu kavos ieskoti.

Barbaske, nedirbi?
Atsakyti