Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labukas,

su gimatdieniais Diinka ir Grikuti birthday.gif birthday.gif

O aš ir jugančių aštuonkojų ir iškakotos kavos paragaučiau essen.gif

Busy upė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 20 birželio 2016 - 08:24
Labas rytas 4u.gif

Grikiui murkiausių metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Diinka, žydėk ir klestėk 4u.gif

user posted image

Padovanojau vakar Kamanę thumbup.gif Kažkas panašaus kaip pernai su Vovera - per FB, su dideliais pasiruošimais ir laukimais wub.gif

Dabar dar taip pat sėkmingai Bitę su Palėda į marčias išleist rolleyes.gif

Aist gastronominis avantiūrizmas thumbup.gif pusgyvių jūrų bjaurybių irgi tarakonų nevalgyčiau schmoll.gif bet iškakota kava į mano avantiūrizmo rėmus lengvai įsipaišytų hihihi.gif

Ainu straksioji biggrin.gif Mums pernai Runcelis kaip Hudinis buvo pasprukęs - kaip garlaivis koks - čia yra, nusisukai - jau nėra. Niekas negalėjo patikėti, kad sugebės pro tvoros apačią (!) pralįsti bigsmile.gif

Užmiršau Busy peizažais pasidžiaugti ax.gif

Upes krantai įspūdingi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 20 birželio 2016 - 08:28
Diinka grazaus ir linksmo visus norus ispildancio gimtadienio 4u.gif
Grikiui linkiu dar ilgai bujoti mamkos namuose ir reguliariai maitintis, kad duok D nesukust thumbup.gif
Pavaisinsiu kava su pana cota
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 20 birželio 2016 - 08:30
Diinka ir Grikį sveikiname su gimtadieniais happybday.gif happybday.gif birthday.gif

Busy gražu 4u.gif paskutinės dvi nuotraukos tai tokios šaltos atrodo, nežemiškos, kaip iš kokio mėnulio ar marso biggrin.gif
Atsakyti
aš tų šiukšlintojų irgi nu niekaip nesuprantu. Ypač tų kai matosi pavažiuota ir išmesta su visu maišu.... ar miške, ar gyvenvietėje kur pagriovy. Atrodo jei jau sudėjai į maišą ir vežei tai baik vežti iki vietos kur priklauso....

Sagytės kiciaus tai tikriausiai pati geriausia vieta ant skalbinių smile.gif smile.gif nes nuotraukų iš ten daugiausia smile.gif
maniškę tai reikia pamatyti kokia būna patenkinta kai ant gyvatuko užkeliu. Atrodo palaimų palaima ten pagulėt... tik kad pati neužlipa panelė...
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Pirmiausia tai su praėjusiu Extriuk gimtadieniu 4u.gif Jaučiuosi kalta, pražiopsojau. Būk laiminga, mylima ir mylinti wub.gif
Grikutis išbujojusi kultūra bigsmile.gif (labai juokingai skamba). Būk ir toliau vyras iš stuomens ir iš liemens ir laikyk frontą namuose 4u.gif 4u.gif

Diinka, katinėlių mamyte, su gimimo diena tave wub.gif Išlik tokia pati atvira širdimi, pozityvi ir pilna šilumos 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Magnuna, a ko tu tokioj ankstybėj sekmadienį keliesi?

QUOTE(Aist @ 2016 06 19, 14:43)
Šiandien maniškei vėl prasimušė plačiųjų tolių tyrinėjimo instinktas.

Oi, pamiršau Mumio transformacijas pagirti. Labai išgražėjęs vaikinukas, kai subręs pilnai, skins visus laurus ringuose.  wub.gif

Nu Ainu pavarė biggrin.gif Jinai man atrodo tokia paklusni mergytė, be leidimo niekur niekur niekada..

O dėl Mumio tikrai sutinku, tikras gražuolis 4u.gif

QUOTE(Aist @ 2016 06 19, 17:36)
O kava išties yra puikaus skonio  mirksiukas.gif

Kavą su pienu ir be cukraus žiauriai mėgstu. Bet šitos kavos aprašymas tai apetitiškai visai neskamba. Nors vistiek geriau nei gyvi aštunkojai burnoj biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2016 06 20, 09:12)
o čia ir mano p. smile.gif pasirodysim smile.gif

Gražuolyė lėlytė 4u.gif Ar ilgai išbuvo vežime? nepabėgo?

Busy vaizdai traukia akį, iš ties kaip iš mėnulio
Erendira, su sėkmingu padovanojimu
Atsakyti
Diinka ir Grikuti sveikinu abu su gimtadieniais ir abiem po balionėlį 4u.gif
Taip miela žiūrėti nuotraukas mažų ir jau paaugusių augintinių wub.gif . Grikis pasistengė per tuos tris metus kaip reikiant thumbup.gif .
Šuniaus irgi bruožai išryškėjo, bet vis dar atrodo kaip mielas pliušinis žaisliukas wub.gif
busycat, super nuotraukos smile.gif . Taip ir norisi įmerkti kojas...
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 06 20, 09:36)
Gražuolyė lėlytė 4u.gif  Ar ilgai išbuvo vežime? nepabėgo?

[

oi jai ten patinka. o jei dar sūnus pavežioja tai aplamai super. Sėdėjo ir vienaip ir kitaip, ir gulėjo ir sėdėjo smile.gif Esmėj jai vežimas gėris smile.gif kai įkeli visai nepyksta smile.gif Akys tik žvitrios palieka ir uodega į šonus maskatuoja smile.gif tipo ooo gerai, yra veiksmo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pirmiausia Diinkai pūkuoti gimtadienio sveikinimai nuo bendragimtuvininko Grikio 4u.gif sėkmės darbuose, sveikatos, ir daug mielų gyvenimiškų džiaugsmų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Erendira - labai džiugu dėl Kamanės thumbup.gif
Panelės Snaigytės naujas miegojimo transportas thumbup.gif
Busy upės vaizdai nuostabūs bigsmile.gif tiesiog atgaiva dūšiai 4u.gif
Daredi - aš vyturys smile.gif mėgstu anksti keltis smile.gif ilgiau pamiegojus man paskum visą dieną galvą skauda smile.gif dažnai 6 val akis atmerkiu ir ropščiuosi iš lovos, tiksliau akis atmerkiu apie 5 val Kruopos pažadinta bet apmėtau tapkėmis rainąją ir pasnaudžiam su Grikiu dar truputį smile.gif
Atsakyti
Laba,

aš po puikaus grupės susioėjimo... dar neišsimiegojau, dabar jau darbe šampanas, kol kas nieko neskaičiau tik sveikinimus...Ačiū labai... tik va užkliūvo Grikutį visi sveikina (aš ir prisidedu 4u.gif ) ....o gražuolės ne g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Erendira, vaje, labai liuks. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Džiaugiuosi.

Giliukas ir V-Rinės panelė wub.gif Labai gražūs. Giliukas, kaip visada, įžūliai nuostabus.
4u.gif

Mano naktelė - turbo. Kingas lakstė, kniaukė, maurojo, gasdino visas mergas, galų gale Tašė neištvėrė ir nuėjo daryt tvarkos. Na, kaip ir priklauso vyriausiajai katei.
ojojoj... skyriau.
Bet tas maurojimas... ouououuuuuuouououuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Košmaras.
verysad.gif

Beje, visaip kaip bandau sugirdyt tas tabletes Kingui, man labai blogai sekasi, rankos sukandžiotos, bet pabandžiau sudėti į konservą...
Beje, jis ateina pas Jomantą glostytis rytais...
Aš, kaip kačių karalienė, būnu apsupta kačių ir nelabai jam išeina prieiti.
Fogi su Nika rytais nebevalgo konservų, tik Tašė su Kingu.
Kingui ryte nebeduodu, vakare suryja su visa tablete tą maistą.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 birželio 2016 - 11:03
QUOTE(diinka @ 2016 06 20, 10:18)
Laba,

tik va užkliūvo Grikutį visi sveikina (aš ir prisidedu  4u.gif ) ....o gražuolės ne  g.gif  biggrin.gif

As turbut praleidau blush2.gif Sveikinu su guliasiadieniu thumbup.gif
Atsakyti