Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ir Grikis, ir jo vaišės- atgaiva širdžiai wub.gif ir mažutis būdamas jau turėjo tą įsimylėjusio šeimininkę snukučio išraišką wub.gif
O kava išties yra puikaus skonio mirksiukas.gif na ir kas, kad pupelės jau kartą buvo žvėrelių luvakų suėstos, apvirškintos, tada pašalintos natūraliu defekacijos būdu, po to nuplautos, džiovintos, skrudintos, maltos, plikytos karštu vandeniu ir galų gale patiektos nedideliame puodelyje man ant stalo. Man tai taip egzotiškai patrauklu. Juolab, kad nedaug mes tos prabangios kavos ir parsivežėm. rolleyes.gif
Atsakyti
Ot, tai, tik įlindau pas jus, o čia gimtadienis bešvenčiamas 4u.gif Grikiui ilgiausių katiniškų metų, gyvenk ilgai ilgai 4u.gif 9 kg, visai normalus tikro katino svoris.Net pavydu, kad maniškis toks suskis, vargani 4.5, ir tai čia žiemą doh.gif
Kavą tikrai gerčiau, su gyvu aštuonkoju net nepalyginsi.
Ainu tikra partizanė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 birželio 2016 - 19:49
QUOTE(renatelexx @ 2016 06 18, 15:42)
Laba diena smile.gif

Erode, reikia patarimo 4u.gif ar galima vartoti omeprozolius maitinant mažylę?

Aist už drąsą 4u.gif

Labas vakaras.
Ranitidino negalima, o Omeprazolį laisvai.
4u.gif

Ainu kelionė - net suprunkščiau. Ir namu areštas... verysad.gif
Kava kaip kava - gėriau kažkada, bet man nea, aš bendrai tik kai kurias rūšis mėgstu.
Renatelexx, laikykitės. Daugiau skysčių, pavalgyk kuo dažniau, gal nebekamuos skrandulis.

Grikulis biggrin.gif Labai įspūdingos transformacijos. Gaila, neturiu Tašės. Tašė sveria 7,5 kg. Gana didelė katė. Karalius 5 ir kaulai barkšo.

Mumis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 19 birželio 2016 - 21:29
Gražaus Grikiui gimtadienio. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vasiukas, Staselis ir aš sveikiname Grikuti su Gimtadieniu! Būk laimingas katinėli happybday.gif

Labas rytas temele wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Grikio išbujojusi kultūra hihihi.gif Sveikinu su guliašiadieniu, dar daug daug metų mamką džiugink thumbup.gif

Kavos tokios gal ir norėč paragauti, nors sunkiai drįsčiau biggrin.gif

Ainu lakūnė biggrin.gif

Mumio transformacija puiki thumbup.gif

Aš vakar su MB buvau prie upės

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Diinka, sveikinu su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Tegul tave aplanko LAIMĖ thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Griki,
Šveikinu šu gimtadieniu, linkiu kuo daugiau mamkoš pakašiuku, kad pelyteš pavaikytum, ant šaulytėš šezlonge paširaitytum, kad višad tokš geraš būtum, būk šveikaš ir dideliš Grikiuk!

Diinka gražaus saulėto gimtadienio! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 20 birželio 2016 - 07:11
Užderėjo pas mus varduvininkų,Diinka, priimk mūsų sveikinimus ir geriausius palinkėjimus. 4u.gif
Kokia upė doh.gif , visi kokie NO vaizdai pasakiški. Ir matosi pas jus švaru, moka žmonės saugoti tokį gražumą. Kada pas mus bus taip? Vakar iš kaimuko grįžau, lengvai susinervojusi. Jau toks geras šiukšlių surinkimas LT, tai ne, vis tiek pamiškėn verčia doh.gif .Nepastatysi visuose kampuose eigulio.Pikta rinkti svetimą turtą, o palikti negalima bash.gif
Bet kokiu atveju, gero visoms pirmadienio, namuose pasiliekantiems, gero poilsio.
Atsakyti
Diinka ,gražaus Gimtadienio! Linkiu ,kad tavo didelė širdis nepavargtų globoti,saugoti ir mylėti!

user posted image

Grikiukui Gimtadienio proga linkim dar ilgų katiniškų gyvenimo metų,lydimų Mamkos kasdienių paglostymų ir skanių guliašiukų!Taip pat dovanojame gražiausių gėlyčių -grikių žiedelių!

user posted image

Atsakyti
Labas rytas, kiek grožių pridėjot bigsmile.gif
Diinką ir Grikį su gimtadieniais 4u.gif biggrin.gif palinkėsiu kam gėlių, kam pelių... smile.gif

bucycat, o vanduo upės šaltas? na tikriausiai šaltas dabar, bet būna kad sušyla ir maudotės?

o čia ir mano p. smile.gif pasirodysim smile.gif

ištraukė vežimą iš balkono smile.gif gėėėris smile.gif

user posted image

user posted image

supkite mane supkite...tai gal ir prisnūsiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
V-Rine, maciau vaikai maudesi toje upeje, vadinasi nera saltas. Nes vanduo nusluges, matyt isilo

Ojoj kokia lialka vezimukyje isitaisiusi biggrin.gif

Lisiteja, pasitaiko kad ir pas mus koks dalbajobas siuksles isvercia salikelyje, arba kaciukus atveza ismeta i uzmiescius doh.gif
Atsakyti