Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif
Grikis svorio kategorijoje nuo Belos gerokai yra atitrūkęs biggrin.gif jo svoris 9 su trupučiu kg ax.gif žodžiu yra už ko pačiupinėti katinėlį smile.gif
user posted image
Ruste - tatuiruotės labai gražios thumbup.gif
Vėtriuk - sveikinu įvykdžius planą biggrin.gif nusipelnei šiandien poilsio biggrin.gif
Mumio transformacija thumbup.gif dabar pasidarė toks kailiniuotas-apykakliuotas biggrin.gif
Mėta - graži spalvota katytė wub.gif
Atsakyti
O dzievuliau... Bosiuko svoris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 19, 07:57)
Vėtriuk - sveikinu įvykdžius planą  biggrin.gif  nusipelnei šiandien poilsio  biggrin.gif

Acha, siandien atvaziuoja drauge, darysim pedikiura, manikiura, ir relaksuosim:)))
Paskutine savaitgalio diena...mmm...

Grikutis toks mielas uz uzuolaidu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 19 birželio 2016 - 07:19
Labas rytas 4u.gif Saulės pilni kampai, prasikrapštau akis ir lekiu kaimukan, prie balos.Pagulėsiu kaip žmogus. wub.gif
Vėtra šaunuolė ir darbštuolė thumbup.gif
Ruste, tatoo labai efektingos.
Grikutis toks sunkuolis, bet juk toks ir turi būti katinas.Bela pas mus miniatiūra.
Mumis toks gražuolis.Kokia baltutė apykaklė. wub.gif
Atsakyti
Magnuna Mumis visus 4 kg sveria biggrin.gif Tai skaityk Grikis galėtų drąsiai užspausti Mumį biggrin.gif Na manu jis nėra mažas katinas tai tas svoris jam labai taip visur pasiskirsto biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labu, Mumis koks isauges jau
O Grikis tai Vinca lenkia blink.gif , o maniau mano Vinculis cia apsiedelis storulis lotuliukas.gif
Vakar ziurejom liet, komedija "O ne, o taip" na labai patiko prisijuokem sociai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 19 birželio 2016 - 11:28
QUOTE(sagyte @ 2016 06 19, 09:27)
Magnuna Mumis visus 4 kg sveria biggrin.gif Tai skaityk Grikis galėtų drąsiai užspausti Mumį biggrin.gif Na manu jis nėra mažas katinas tai tas svoris jam labai taip visur pasiskirsto biggrin.gif 4u.gif

biggrin.gif taip, Grikis iš tiesų stambus katinėlis smile.gif kai jam kraują ėmė, veterinarė pakomentavo jog venos kaip pas šunį smile.gif jeigu jam maisto taip neribočiau, manau laisvai ir iki kokių 12 kg trauktų g.gif
Lapcytės
user posted image
Sekmadieniaujam kartu
user posted image
Atsakyti
Pamieruojam katinėlį smile.gif
Pagal kojas
user posted image
Ištiestos lapcytės laisvai siekia klubus
user posted image
Su centimetru
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 19 birželio 2016 - 13:55
Koks fainuolis Grikis nors realiai turėtų būti kiek didesnė ir stambesne kultūra tarkim Kokosas smile.gif

Atsakyti
Ainu su Grikiuku pagal svorį lygu 6/9 (danguje biggrin.gif ). Ainu sveria tik 6 kg.
Šiandien maniškei vėl prasimušė plačiųjų tolių tyrinėjimo instinktas. Pusryčiaujam terasoje visi ramiai. Ainu su liemene/petnešomis, bet virve neprisegta ramiai voliojasi palei kojas- poliruoja terasos klinkerį. Tada taip pat ramiai nusliūkina iki sklypo gale esančio rododendryno. Gurkšnoju dar iš Balio salos parsivežtą gurmanišką luvakų iškakotų pupelių kavą ir mėgaujuosi. Ainu tuo tarpu iš pažiūros ramiai guli tarp lapų, bet, kaip paaiškėja vėliau, mintyse jau rezga didįjį pabėgimo planą. Matau, kaip sujuda rododendrynas ir iš ten kaip kulka atlekia mano beuodegė sprinterė, įsibėgėjusi liuokteli ant 1.4 m aukščio tvoros, pergalingai suvizgina savo triušio stimburiuką ir tadam!!! ji jau kaimynų teritorijoje išdidžiai ragauja žolę, lyg tikrindama ar teisi patarlė, teigianti, jog "kaimynų žolė visada žalesnė". Kaimynai išvykę. Jaunėlis kėdės ir mūsų pagalba sunkiai ropščiasi per tvorą pas kaimynus, čiumpa bėglę, perduoda man į rankas, aš šnypšdama Ainu suprantama kalba sviedžiu katę į kambarį, ir paskiriu namų areštą. Man rodos, ji nekvaila ir supranta, už ką yra nubausta, gulinėja antrame aukšte ir net nesiprašo į lauką. Kol kas. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 06 19, 13:37)
nors realiai turėtų būti kiek didesnė ir stambesne kultūra tarkim Kokosas smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Oi, pamiršau Mumio transformacijas pagirti. Labai išgražėjęs vaikinukas, kai subręs pilnai, skins visus laurus ringuose. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 birželio 2016 - 13:44
Aist šaunu kad Ainu ramiai žolę ėda. Nes maniškis deda į kaulus kad tik jo nepagauti smile.gif arba gulasi į kaimyno pomidorus ar salotas biggrin.gif

Šitos kakotos kavos ir aš ragavau bendradarbis buvo į darbą atnešęs tik nzn ar tokia pati tik va žinau kad subines darbo daryta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 19 birželio 2016 - 13:56
Kava tai mane nuoširdžiai prajuokino, tuo labiau, kad kavai aš visiškai abejinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tik pagalvojau, jog nežinau ar pasiryžčiau paragauti tokiu būdu fermentuotos arbatos biggrin.gif
Grikis su Aninu iš tiesų ideali pora taip pat ir svorio prasme biggrin.gif
QUOTE(sagyte @ 2016 06 19, 13:37)
Koks fainuolis Grikis nors realiai turėtų būti kiek didesnė ir stambesne kultūra tarkim Kokosas smile.gif

nu matai, nieks gi nesitikėjo kai vardą davė, kad šita kailiniuota kultūra taip išbujos smile.gif
va šitoks pirskis iš pradžių buvo
user posted image
user posted image
neįtikėtina, bet buvo laikas kai namuose ne tik pagal amžių bet ir pagal ūgį buvo mažiausias
user posted image
user posted image

Papildyta:
O sulaukusi (beveik) trijų metų kultūra taip išbujojo kad nebetelpa mamkai ant kelių
user posted image
Bet juk taip gera kai katinėlį glosto ir nebesvarbu kad keliai keliais dydžiais per maži
user posted image
Papildyta:
Kadangi mamka rytoj dirba ir neturės laiko vaišių gaminti, Grikis visus draugus rytojaus 3 metų sukaktuvių proga kviečia tsigaivinti ax.gif prašom viašintis smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti