Kolos, būdavo, ir aš makteldavau, ypač, jei būdava pavargusi ir nelaiminga. Bet, prieš gerą mėnesį išsibraukiau iš maisto cukrų. Pradžiai 100 proc, dabar kokių 90. Na, ir nebenoriu visiškai jokios kolos

Aciu aciu tikrai nenusipelniau
As irgi cukru isbraukiau kokiu 90 procentu
skanu, bet duoda tuscias kalorijas ir papildomus kilogramus

As irgi cukru isbraukiau kokiu 90 procentu

Na aš tai kolos kokį 1-2 kartus per mėnesį, savaitgalį prie pietų leidžiu sau, dažniau prie tokių sunkesnių patiekalų. Bet saldumynų praktiškai nevalgau, burbuliukų mūsų namuose daugiau jokių nebūna, nei su laipsniais nei be, kavą geriu su 1 šauktš kažkokio švendrių cukraus
kaži galvoju geresnis cukrus čia skaitos ar reklama ir nieko daugiau

QUOTE(gielux @ 2016 06 17, 15:12)
Viskas bus gerai, neliūdėkit.
Duok foto katuko.

busycat, o maždaug kokio amžiaus žadi Olį kastruoti?
Brukne, jis pas mane jau atkeliavo nubumbulintas

QUOTE(busycat @ 2016 06 17, 16:39)
Supratau

Busy, tinka tau šis kirpimas
Erodės sesers katytės puikios
Cola ir čipsai man neskanu. Ir mano vaikai gauna max 1 kartą per mėnesį, o gal dar rečiau. Beje, jie ir patys nemiršta dėl tokio tipo maisto.
Ainu ir Čija, kol manęs nebuvo, rūpinosi jaunėlis. Šerdavo, šunį vedžiojo, katei tūliką valė, net kartą pašukavo. Pats pastebėjo, kad gyvūnų akyse jo autoretetas labai pakilo. Sako man vaikis: " Ainu man daug geresnė, kai tavęs nebūna. Murkia, glaustosi, sekioja.". Bet, kai grįžtu po kelionių namo aš, Ainu aiškiai permeta karūną man ant galvos ir vaikams dėmesį ryškiai sumažina.

Papildyta:
Kad jau apie sveiką mitybą prakalbome.
Korėjoje vakarienei nuvedė mus į turgų, kur gyvi jūros padarai prie tavo akių nudobiami, supjaustomi ir lėkštėn paserviruojami čia pat. Tada tas paruoštas lėkštes greit nuneša į kitoje gatvelės pusėje įsikūrusią kavinę ir greit greit valgai. Kol dar kolvulsiškai juda. Kol dar šviežia. Aštuonkojis, supjaustytas poros cm dydžio gabalėliais, dar maždaug 20 minučių rangosi ir ieško, kur prisisiurbti čiuptuvais. Dedi į burną, o jis prisisiurbia prie gleivinės ir laikosi gan tvirtai. Liežuviu neatplėši. Kiši pirštus burnon, atkrapštai žiaukčiodama besiraitantį "delikatesą", skubiai kramtai ir ryji antrą kartą. Užgeri ryžių vynu, idant nustotum žiaukčioti. Ir alumi, kad maža nepasirodytų. Tokia tat mano viena įsimintiniausių vakarienių Korėjoje.

Erodės sesers katytės puikios

Cola ir čipsai man neskanu. Ir mano vaikai gauna max 1 kartą per mėnesį, o gal dar rečiau. Beje, jie ir patys nemiršta dėl tokio tipo maisto.
Ainu ir Čija, kol manęs nebuvo, rūpinosi jaunėlis. Šerdavo, šunį vedžiojo, katei tūliką valė, net kartą pašukavo. Pats pastebėjo, kad gyvūnų akyse jo autoretetas labai pakilo. Sako man vaikis: " Ainu man daug geresnė, kai tavęs nebūna. Murkia, glaustosi, sekioja.". Bet, kai grįžtu po kelionių namo aš, Ainu aiškiai permeta karūną man ant galvos ir vaikams dėmesį ryškiai sumažina.

Papildyta:
Kad jau apie sveiką mitybą prakalbome.
Korėjoje vakarienei nuvedė mus į turgų, kur gyvi jūros padarai prie tavo akių nudobiami, supjaustomi ir lėkštėn paserviruojami čia pat. Tada tas paruoštas lėkštes greit nuneša į kitoje gatvelės pusėje įsikūrusią kavinę ir greit greit valgai. Kol dar kolvulsiškai juda. Kol dar šviežia. Aštuonkojis, supjaustytas poros cm dydžio gabalėliais, dar maždaug 20 minučių rangosi ir ieško, kur prisisiurbti čiuptuvais. Dedi į burną, o jis prisisiurbia prie gleivinės ir laikosi gan tvirtai. Liežuviu neatplėši. Kiši pirštus burnon, atkrapštai žiaukčiodama besiraitantį "delikatesą", skubiai kramtai ir ryji antrą kartą. Užgeri ryžių vynu, idant nustotum žiaukčioti. Ir alumi, kad maža nepasirodytų. Tokia tat mano viena įsimintiniausių vakarienių Korėjoje.

O ne, chebryte, tai ne man... 
Ainu kailinėliai...

Ainu kailinėliai...

Pas mus škvalas kaip reikiant

Sunus saunuolis kad taip rupinosi augintiniais, Ainu labai nuostabi, Aist man be sansu butu buve i burna ka nors isideti
buciau nuvemus kelia iki tos kavinukes
man jeigu juda vsio amen o ir siaip juros gerybes ne man , kadangi as oziaragis tai zole pats tas

Dar taip baisu turbūt nebuvo.... Neskaitant begalės prilaužytų šakų, prie namų trys su šaknim išrauti medžiai...
. Toris dar po vonia, Ryžius bijo nulipti nuo kelių...