Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(bruknė* @ 2016 06 17, 18:47)
Dar taip baisu turbūt nebuvo.... Neskaitant begalės prilaužytų šakų, prie namų trys su šaknim išrauti medžiai... unsure.gif . Toris dar po vonia, Ryžius bijo nulipti nuo kelių...

Tašė slepiasi su Kingu, o Fogi su Nika rėkia, nori ėst.
doh.gif

Tauta pamaitinta. Dabar žaidimai.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 17 birželio 2016 - 18:06
QUOTE(Weronica @ 2016 06 17, 16:14)
Na aš tai kolos kokį 1-2 kartus per mėnesį, savaitgalį prie pietų leidžiu sau, dažniau prie tokių sunkesnių patiekalų. Bet saldumynų praktiškai nevalgau, burbuliukų mūsų namuose daugiau jokių nebūna, nei su laipsniais nei be, kavą geriu su 1 šauktš kažkokio švendrių cukraus rolleyes.gif kaži galvoju geresnis cukrus čia skaitos ar reklama ir nieko daugiau g.gif

Reklama... biggrin.gif Gali ir su medum gerti - vistiek cukrus.
Man kažkada buvo pakaitalas geras stevia, bet ji blin, labai karti.
Tik kavai nebent. Bet tada sirgau diabetu, nebuvo kur dingt.
smile.gif

Atsakyti
Aist - sveika pargrįžus 4u.gif smile.gif aš nors ir mėgstu egzotiką maiste bet šį kart ir man būtų buvę per daug egzotiška prie žando burnoje prisisiurbia tys aštunkojai biggrin.gif iš kart pagalvojau kad ir sukramtyti gerai reikia kad pakeliui į skrandį kur neprisisiurbtų blink.gif šiuo atveju man, kaip jaučiui, irgi geriau žolė biggrin.gif net braškes daba apžiūrėjau ar nekruta biggrin.gif
Sagyte - nu prajuokinai lotuliukas.gif
Brukne - oho kaip stipriai pas jus pavarė blink.gif pas mane paškvalino bet yra buvę ir baisiau 4u.gif
Mano uodegos nosis sukišę pažiūrėjo pro langus ir išsivaikščiojo smile.gif
Atsakyti
O ne... jaučiu tuoj blog pasidarys nuo judančių burnoje aštuonkojų karsta.gif biggrin.gif

Stevia man nėra karti, greičiau pernelyg saldi, britkai taip...
Atsakyti
Aist sveika pargryzus . O as megstu juros gerybes. Nezinau ar valgyciau judancius, bet gal pameginciau blink.gif
Pas mus lyja ir lyja ir lyja. Skestam ir vel lyja... jau taip nusibodo.
As irgi einu ryt i kirpykla , galiukus kirpsiu . Po Lietuvos kai nebedirbu ten kur daug kondicionieriu atsigavo plaukai ir uzaugo dar ilgesni.
As kava arbata geriu be cukraus ir jau labai seniai
Atsakyti
Mano Giliukas tai prareke prie durų kaip jis nori į terasą žaibų lietaus ir vėjo smile.gif neisleidau nors buvo kilus mintis paaukleti smile.gif
Atsakyti
Rodau šeimyną.

Kingas savo dežukėj. Jo soste.

user posted image
Ir jau įsidrąsinęs.
Maam, aš čia. wub.gif
user posted image

Fogi:Kaipašnoriuvalgytduokitegreičiaunefotografavępagaliaunelyskitsusavokameromnegaliuirpamiegotikaiptikraskatukas.

user posted image
Jeineduositevalgyttaimirsiu...jaumirštu...jetau...
user posted image
jautikraimirštudabarjautikrai...
user posted image
duosivalgyt?taidargyvensiu,okąduosi????????????
user posted image

Papildyta:
Tašė:
Nesifotografuosiu, mam, aš negraži.
Tu graži, Tašiuke, kodėl nenori?
user posted image
Nu sakau, aš negraži.
Tu labai graži, Taše. Nenusikalbėk. Tik nesusišukavus.
user posted image
Šukuok mane. Dabar graži, fotografuok wub.gif
user posted image

Nika (Nikse šaukiam):
Aš didinga. Ar ne?

user posted image
Miegok, Nikute.
Koma.
user posted image
Atsakyti
Erode wub.gif wub.gif wub.gif Jau taip laukiau foto...Kingas nerealiai grazus katas ir i Tasyte labai panasus wub.gif
Fogiukas tokia pavalgius mergina bigsmile.gif Ydomus ir grazus kailiukas. Na o Nikse tai tokia aristokratiska, lieknute mergina thumbup.gif

Zodziu noriu daaar bigsmile.gif
Papildyta:
Papasakok dar ka nors apie Kinga, a ax.gif

Aistut, sveika sugrizus wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ryt lekiu i Kauna savo mergaites parsivezt...
Atsakyti
Nerealūs Erodes katai 4u.gif Ir žiūrint foto nesijaučia kad jų pakankamai nemažai smile.gif Jau Fogytes spalvingumas koks gražus wub.gif
Kingas labai faino veido toks atrodo prailgintas veidai kaip kokio meino meškėno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 17, 20:32)
Erode wub.gif  wub.gif  wub.gif  Jau taip laukiau foto...Kingas nerealiai grazus katas ir i Tasyte labai panasus wub.gif
Fogiukas tokia pavalgius mergina bigsmile.gif Ydomus ir grazus kailiukas. Na o Nikse tai tokia aristokratiska, lieknute mergina thumbup.gif

Zodziu noriu daaar bigsmile.gif
Papildyta:
Papasakok dar ka nors apie Kinga, a ax.gif

Aistut, sveika sugrizus wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ryt lekiu  i Kauna savo mergaites parsivezt...

Fogiukas ėdrūnė, pirma lekia ir visų bliūdelius patikrina. Pilvuke lašiakėlio yra, kūdinam.
Šiaip gera katė, labai meilūnė (man, Jomantui ir MB - jam gal mažiausia), bet visada ateis pasimeilinti ir labai gražiai kalbasi. wub.gif wub.gif wub.gif Miega man prie kojų. Nika tai Fogi draugytė, bet dabar jos mažiau žaidžia kartu, nes susimuša. Tada Tašė jas skiria.
Fogi kailis yra juodas su pilka povilne, ji gražuolė. Paėmiau iš Diinkos paaugliukę. Mažiausia vėmalioja, visokį maistą toleruoja, išranki gana.
Kingas pas mus sėdi WC, ten jis išsirinko dėžę didelę. Joje ir guli. Šalinasi visų, bet kailis labai nerealiai gražus, daug reikia šukuot, bet labai švelnus, švelnesnis nei Tašės. Bet jau išlipa iš dėžės ir pasirodo, vat pagavau momentą.
Ateini - kiša galvutę, kad glostytum, krenta ant žemės, verčiasi, kiša pilvuką - oranžinį.
Jam skauda apatinę lūpą, tai stengiamės neliesti.
Ir kai nukrenta ir reikia glostyt - ore kojom taip minko... kaip buria... biggrin.gif
Nika mano katė. Galiu daryt ką noriu, tik apšnypščia ir viskas. Beje, kur tas kilimukas foto - ten jos vieta ir negalima niekam gulti, kanda į uodegą visiems. Net Fogi nuveja.

Tašė labiau MB myli ir Jomantą. Su Jomantu miega.
Neleidžia lovon Fogytės.
Fogytė užtat pas mane ateina.
Kingas naktį dar laksto ir kviečia chebrą... Šiąnakt pirma naktis buvo kai nekniaukė... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 17 birželio 2016 - 20:18
Erode, nuotraukose katukai, niu tokie geručiai, nors visus prie žaizdos dėk ant karto biggrin.gif

Kingas wub.gif

Aist aštunkojai blink.gif judantys blink.gif numirčiau iš baimės

Pagausiu aš sau vakarienę kada nors
user posted image

Nepagavau...duok valgyt..aaa
user posted image

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 06 17, 21:21)
Erode, nuotraukose katukai, niu tokie geručiai, nors visus prie žaizdos dėk ant karto biggrin.gif

Kingas  wub.gif

Aist aštunkojai  blink.gif judantys  blink.gif numirčiau iš baimės

Pagausiu aš sau vakarienę kada nors
Nepagavau...duok valgyt..aaa

Tašės nepridėsi, bet dabar man rankas laižo, pilvą glostyt leidžia. Pameilėjus. Nika išvis mane prausia.
Karalių Kingą ir Fogi galima dėt.

Davei valgyt?
Dar su marškinukais, mieloji, jetau, kada nuimsit?
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 17 birželio 2016 - 20:27