QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 17, 20:32)
Fogiukas ėdrūnė, pirma lekia ir visų bliūdelius patikrina. Pilvuke lašiakėlio yra, kūdinam.
Šiaip gera katė, labai meilūnė (man, Jomantui ir MB - jam gal mažiausia), bet visada ateis pasimeilinti ir labai gražiai kalbasi.

Miega man prie kojų. Nika tai Fogi draugytė, bet dabar jos mažiau žaidžia kartu, nes susimuša. Tada Tašė jas skiria.
Fogi kailis yra juodas su pilka povilne, ji gražuolė. Paėmiau iš Diinkos paaugliukę. Mažiausia vėmalioja, visokį maistą toleruoja, išranki gana.
Kingas pas mus sėdi WC, ten jis išsirinko dėžę didelę. Joje ir guli. Šalinasi visų, bet kailis labai nerealiai gražus, daug reikia šukuot, bet labai švelnus, švelnesnis nei Tašės. Bet jau išlipa iš dėžės ir pasirodo, vat pagavau momentą.
Ateini - kiša galvutę, kad glostytum, krenta ant žemės, verčiasi, kiša pilvuką - oranžinį.
Jam skauda apatinę lūpą, tai stengiamės neliesti.
Ir kai nukrenta ir reikia glostyt - ore kojom taip minko... kaip buria...
Nika mano katė. Galiu daryt ką noriu, tik apšnypščia ir viskas. Beje, kur tas kilimukas foto - ten jos vieta ir negalima niekam gulti, kanda į uodegą visiems. Net Fogi nuveja.
Tašė labiau MB myli ir Jomantą. Su Jomantu miega.
Neleidžia lovon Fogytės.
Fogytė užtat pas mane ateina.
Kingas naktį dar laksto ir kviečia chebrą... Šiąnakt pirma naktis buvo kai nekniaukė...