Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Erode @ 2016 06 17, 20:25)
Tašės nepridėsi, bet dabar man rankas laižo, pilvą glostyt leidžia. Pameilėjus.  Nika išvis mane prausia.
Karalių Kingą ir Fogi galima dėt.

Davei valgyt?
Dar su marškinukais, mieloji, jetau, kada nuimsit?
unsure.gif

O Kingo ir panų keliai susikerta? Bet jau toks nerealus žvilgsni jo wub.gif

Daviau, jau kitokio pašteto..apsisuko ir nuėjo medžiot kiauliaus biggrin.gif
Iki pirmadienio dar marškinių režimas doh.gif
Atsakyti
Erodės reportažas jauk patiko thumbup.gif tris kart peržiūrėjau biggrin.gif Kingas iš tiesų labai įdomaus veidelio, toks tikras karalius 4u.gif labai linkiu kad greičiau susveiktų ir išlystų iš savo dėžikės 4u.gif Tašytė tai neabejktinai gražuolė wub.gif Fogytės kalbos thumbup.gif ir pilkas pilvelis wub.gif Nikutė visiems suvadovauja biggrin.gif
Belai dar liko savaitgalį su marškinukais atkentėti smile.gif

SOS, katinėlis netelpa blink.gif
user posted image
Tilpau vistik šį kartą
user posted image
Ir dar taip tilpau
user posted image
Atsakyti
Oi Erode, aciu...Grazu ir miela wub.gif Pripras Kingas, apsipras, bus Karalius tarp karalaiciu bigsmile.gif

Mazyle su raudonais marskinukais grazute. Ale lieknute wub.gif Kaip tais musu temoje neiprasta g.gif bigsmile.gif

Nusipirkom oro drekikli. As dar nieko nesuprantu, o dukra jau sako, kad - Zymiai geriau biggrin.gif doh.gif
O tai vis slogos ir slogos, neisgydomai doh.gif

Labai zaviuos Busiaus istverme ir teisingo kelio mityboj pasirinkimo. As irgi taip noreciau. Bet net nezinau nuo ko pradet ax.gif Noriu taip sulieknet... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 17, 22:48)
Erodės reportažas jauk patiko  thumbup.gif  tris kart peržiūrėjau  biggrin.gif  Kingas iš tiesų labai įdomaus veidelio, toks tikras karalius  4u.gif 

O Tu isivaizduoji, kai jis svorio ataugs, galveleje bus kailinej apykaklej kaip tases. Koks grozis bus.
Kad tik greiciau pasveiktu sitas vyriskas grozis drinks_cheers.gif

Magnuna, Grikutis, su seimininkele kad poilsiauja wub.gif

Zinot, pries valandele MB sutiko parvezt dukryte. Vadinasi ryt galesiu apsitvarkyt. Kaip man patinka pas mano drauge tvarka. Visi stalciai tvarkingi, visi daiktai vietoj. Pas mane sutvarkyta tik vizualiai, isorej, o viduj doh.gif (Kadangi Jusu nepazistu ar mazai pazistu galiu prisipazint)
Bandysiu ryt gerint padeti ir tvarkytis spintas, spinteles, stalciukus ir issivalyt kriaukle su tualetu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 17 birželio 2016 - 21:05
QUOTE(Erode @ 2016 06 17, 20:08)
Kingas savo dežukėj. Jo soste.

Erode na kaip gi tai...Karaliaus sostas toks biednas, nei jokio dekučio, nei jokio paklotėlio, Karalius miega ant pliko dugno doh.gif lotuliukas.gif

Graži tavo chebra, tau liūdna nebūna 4u.gif Man tai būtų per daug judesio ir šurmulio.
busy labai gražiai atrodai, tikrai pakudus iš veido matosi, kad jau figurna damutė thumbup.gif Ir šukuosena tinka thumbup.gif

Belai greičiau pasveikti, bet jau matosi kad panelytei geriau 4u.gif 4u.gif

Grikis akrobatas biggrin.gif

Nikita irgi bijojo audros, lindėjo po lova. Dukra važiavo, tai sakė dar nemačiusi tiek audros padarinių, medžiai nuversti, namas apgriautas, pilna šakų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 17 birželio 2016 - 21:08
Kacai visų labai fainuoliai smile.gif . Man Ainu tokia karališka wub.gif , Kingas irgi akį traukia ax.gif . Ką čia ir bepridūrsi visus niūrkyti norisi biggrin.gif .

O jau ta judanti vakarienė blink.gif . Tikrai apsivemčiau.... Kaip tu Aist tokia drąsi ir viską valgai? Gerą skrandį turi biggrin.gif

Buvom išėję pažiūrėt ką vėjas pridarė... liūdna...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gaudau Belai linkėjimus wub.gif

Grikutis koks gražuolis akrobatas bigsmile.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 17, 21:04)

Mazyle su raudonais marskinukais grazute. Ale lieknute wub.gif Kaip tais musu temoje neiprasta g.gif  bigsmile.gif

Pas mane jūrų kiaulius nupenėtas užtat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 17, 22:04)
Mazyle su raudonais marskinukais grazute. Ale lieknute wub.gif Kaip tais musu temoje neiprasta g.gif  bigsmile.gif

Bet tikrai bigsmile.gif , arba plaukuoti visi, arba sočiai sočiai pavalgę biggrin.gif
Atsakyti
Pamiršau Aist pasveikinti sėkmingai sugrįžus įgimtąją Lietuvėlę 4u.gif Mane supykino vien pažiūrėjus į lėkštes doh.gif Jei nieko kito nedavė valgyti, tai būčiau grįžusi iš ten lieknutė biggrin.gif Laukiu daugiau įspūdžių, juk dar niekas nebuvo tokioje šalyje turbūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 17, 22:04)
Kaip man patinka pas mano drauge tvarka. Visi stalciai tvarkingi, visi daiktai vietoj. Pas mane sutvarkyta tik vizualiai, isorej, o viduj doh.gif (Kadangi Jusu nepazistu ar mazai pazistu galiu prisipazint)
Bandysiu ryt gerint padeti ir tvarkytis spintas, spinteles, stalciukus ir issivalyt kriaukle su tualetu ax.gif

Nori paguosiu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vasarį kai Brigita apsirgo jau sakiau, va vaikas ligoninėje, namie nėra rūpesčio, bus proga apsitvarkyti, užsimiršiu...aha, spėk ką nuveikiau per tas 10 dienų kol vaiko nebuvo...
Ok, nuvažiavom į sanatoriją, nu jau po jos tai apsitvarkysiu... laba diena, grįžom, dvi savaites atsigauti negalėjau, vėl į ligoninę eiliniams tyrimams atsigulėm gegužės gale...šiuo metu esam sanatorijoje iki kitos savaitės galo, spėk kaip atrodo mano namai???

Ir aš nedirbu, sanatorijoje pusdienį būnu tik!
Pasiduodu, pavargau, ryt susitvarkysiu...
Atsakyti
Brukne o kur čia tie medžiai išvartyti? Kaune irgi praūžė - Cente tai 18:00....aš darbe buvau,langas visą dieną atidarytas buvo ,nes nerealiai tvanku buvo,o mano dabartinio kabineto vaizdas --tiesiai į Soborą ,tai pusė aikštės kaip ant delno...jei kas nežino ,tai dabar ten dar toks grūžas ,akmenai,darbai vyksta....tai kaip minėjau ,18:00 staiga sutemo,lyg būtų 23 val,vos matėsi ,kas už lango vyko,vos spėjau langą uždaryti ,kai dėjo toks vėjo gūsis su visokiom šiukšlėm,o po sekundės -lyg kas kokiais kibirais ,kad pradėjo vandenį pilt į aikštę,akimirksniu viena didelė baltai murzina bala aplink soborą doh.gif ,o vėjo gūsiai tą vandenį toliau gena ,kaip bangas,moters su išverstu skėčiu vos nenunešė....ir taip varė kokias geras 15 minučių..paskui vėjas aprimo ,tik dar 15 min stipriai lijo....o po valandos jūra aplink soborą susigėrė ir namo grįžau su saule,tiesa po valandos Miško g. ir Gedimino gatvės sankryžoje automobiliai dar plaukė doh.gif

Aist 4u.gif už didvyriškumą valgant tokius dalykus,dar pasakyk ,kad ir džiovintus žiogus valgei vietoj čipsų,ir man jau pilnas komplektas bus.... doh.gif Na ,ką man čia šnekėt ,aš krevetės neprisiverčiu į burną įsidėt,man skersai gerklės stoja..o gyvus valgyt doh.gif ...teisybės dėlei pasakysiu ,kad prieš kelis metus kelte prisiverčiau paragauti kažkokio moliusko,gal ten kokia austrė buvo ,net nežinau kas,tai vos prarijau.....bijojau kramtyt,tai kaip kokį apvirtą grybą makt ir viskas...Nu sskonis tai kaip kokio kaliošo atsikandus..ne man gurmaniški patiekalai...teisybę sako žmonės ,dėl skonio nesiginčyjama mirksiukas.gif -aš abejinga jūros gėrybėms,kitas gal lašinukams su šviežiai raugtu agurkėliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 17 birželio 2016 - 21:44
Oho, kiek išlaužytų medžių blink.gif
Pas mus griaudėjo, vėjas švilpė, bet tikrai ne taip baisiai. Čija bijojo, Ainu dzin. Vyras specialiai per lietų terasos duris pradarė, tai ramiai sau išėjo, apsidairė orą uosdama ir susirado jaukią vietą ( ant kėdės po gultų paklotais).
user posted image
Po kokių 10 min.vis tik išdidi grįžo namo, maždaug, "ačiū, bet į terasą norėsiu išeiti rytoj, šiandien man nuo ozono jau skauda galvą". cool.gif
Aš stengiuosi kuo daugiau dalykų pabandyti, kas nesikerta su mano moralės principais, todėl prisiverčiau paragauti. Daugiau tikriausiai niekad gyvenime neturėsiu tokios galimybės. Patirtys įvairios nuspalvina mano pasaulį.
Erodės gražuoliai uodeguotieji wub.gif nu, bet ir visokios santa barbaros ten pas jus namie, nuobodu nebūna tikriausiai. mirksiukas.gif
Bela su liemene, greičiau sugytų mergytė 4u.gif
Grikis plačiais gabaritais puikiai iliustruoja posakį " gero katino turi būti daug." wub.gif
Vėtra, taigi tu su dietologe profesionale bendrauji, kiek pamenu, tai kaip tai tu nesupranti nuo ko pradėti sveikos mitybos?? blink.gif gero tau rytoj tvarkymosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 06 17, 22:34)
Brukne o kur čia tie medžiai išvartyti? Kaune irgi praūžė

Tai ir yra Kaune, Vilijampolėje, kur parkas prie Neries krantinės, futbolo stadijonas. Tam parke siaubingai daug medžių išversta, dviračių takas vietomis nepravažiuojamas...
Atsakyti