Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

jezau,buk gera,nebepasakok laugh.gif laugh.gif laugh.gif prisiskaitau cia visko ir pati uzsimanau biggrin.gif
Atsakyti
fuuuu...ne viena busiu nuklydus thumbup.gif Jauciu ryt didziausias pliusas bus mano blush2.gif
rukyto upetakio i lavasa susivyniojau ir dar jogurto graikisko ten prikroviau doh.gif sedziu dabar ir mastau kur mano protas tuo momentu buvo doh.gif
Nebepatinka man rukyti gaminiai schmoll.gif nektarina suvalgiau ,kad atsigaivint.
Ryt gal pirmadienio meniu imt g.gif
Atsakyti
aisku gali imti pirmadieni,o tikraji pirmadieni ,vel pirmadieni biggrin.gif bent jau as taip planuoju biggrin.gif ir surio dienos dvi bus lotuliukas.gif as tai laikausi,vyrui vakariene tik dbr darau,mat nealkanas buvo,seile tysta,pries 4,5 val valgiau unsure.gif
Atsakyti
Labukas.matau kazkas atleido vadeles kol manes nera??? g.gif biggrin.gif
Skaitau seku ir niu niu rodau cool.gif randu laiku net per atostogas, o kaip gi be Jusu cool.gif
Atsakyti
tu turbut ir per atostogas svorio numesi biggrin.gif varyk greiciau namo,bezabraze be taves,niekas pylos neduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 30, 20:10)
avietes baike,jai ne puse kibiro ivarei lotuliukas.gif

Nera dar tiek biggrin.gif

Taip noriu valgyti, kad bijau i wc nueiti, garantuotai kas nors isoks i burna lotuliukas.gif o dar 20min filmo liko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irikira: 30 birželio 2016 - 23:12
buna kad einant pro sali,saldytuvo durys atsidaro lotuliukas.gif nu as atsilaikiau,jai ne majonezas misrainei,ir ne pati misraine biggrin.gif bet pusrycius praleidau,taip kad kaloriju atzvilgiu tikrai nenusidejau g.gif nu pamatysiu ryt biggrin.gif gero minuso,mazo pliuso,labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dakota24: 30 birželio 2016 - 23:25
Labas rytas, na ka visas pakelis sviesto istirpo ax.gif
Papildyta:
Beveik saziningas, be dideliu nusizengimu menuo iveiktas
user posted image
Manau, kad rezultatas visai geras, tuo labiau, kad jau pastebimas ir pazistamu thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif wow koks rezultatas bigsmile.gif saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif dar menesiukas ir busi kaip smilga bigsmile.gif pas mane -200 gr bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dakota24: 01 liepos 2016 - 10:02
Bet paskutine savaite visai nedziugina, matyt organizmas bando mane kiek dar istversiu, bet as nepasiduosiu schmoll.gif

O dar mm atkeliavo, gal ir del to. Cia pirmas kartas, kai nesurijau visos sokolado plyteles vienu kartu, netgi nei vieno saldainio nesuvalgiau. Kas visai nebudinga man tomis dienomis thumbup.gif
Atsakyti
matai kokia gera itaka daro dieta biggrin.gif
nors svoris panasus kaip ir pradzioje,kiek pliuso uzturejus,bet vat pasimatavau,liemuo 4 cm maziau,o rankos nei kiek nesumazejo schmoll.gif jauciu liemuo sumazejo del zarnyno,issivale nuo visokio briedo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dakota24: 01 liepos 2016 - 10:48
Saunuoles 4u.gif O jau kaip gerai cia sumastei kalendoriuje taip svoriuka sekt thumbup.gif Patiko ir toks uzsirasymas ir svorio rezultatas bigsmile.gif 4u.gif Ex...geda man blush2.gif
+700g,72kg doh.gif Vakar kompa isjungiau ir pasijungiau kitaip doh.gif lotuliukas.gif ten ir batono ir lasisos sudytos buvo,o veliau naktiniai reisai vandens gert,kelis sykius keliausi.. doh.gif Vakar 4vnt pols ledu sulindo,o kur visas lavasas,pora riekiu batono puse file rukyto upetakio(mazyte),pora siekiu pjaustytos sudytos lasisos file,sviestas ant batono taip neplonai blush2.gif ,4persikai,stikline pieno....siaubas cool.gif
Viskas,ispazinti atlikau,rimteju biggrin.gif
Pusrytukai velyvi,bet tvarkingi.Nesumastau kaip cia pasielgti su pietumis,ar pirmadieni ar penktadieni imt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 07 01, 00:52)
Labukas.matau kazkas atleido vadeles kol manes nera??? g.gif  biggrin.gif 
Skaitau seku ir niu niu rodau  cool.gif randu laiku net per atostogas, o kaip gi be Jusu  cool.gif

aha.... blush2.gif mes cia ,,atostogaujam'' lotuliukas.gif
Tikiuosi ,kad smagiai leidi laika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2016 07 01, 12:41)

Kas visai nebudinga man tomis dienomis thumbup.gif

Va ir man taip buvo,o paskutinemis dienomis atsigriebiau su kaupu doh.gif blush2.gif Ziurek,nepakartok manojo varianto-laikykis mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Dakota,kiek pirmadieniu kartosim? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti