Kaip jus atsilaiket
Viskas,diena be grieku .Vakariene siandien pagal mane ankstyva buvo,tikiuosi,kad nakti nepraalksiu.Visciuko nepilna pusyte suejo;sparnelis,kulsele,kazkiek nugarytes.Soti,rami.Kavos 3 puodeli isgeriau,liko vanduo.Jo tai ne stiklines negeriau
Kaip jus atsilaiket
Kaip jus atsilaiket
Pietums pribaigiau 3 nektarinus ir 3 persikus. Vakarienei salotos su pora gabaliuku naminio marinuoto lieso surio... ai dar juodo sokolado gabaliukas prie arbatos su drauges kompanija ☺
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 02, 00:35)
Pietums pribaigiau 3 nektarinus ir 3 persikus. Vakarienei salotos su pora gabaliuku naminio marinuoto lieso surio... ai dar juodo sokolado gabaliukas prie arbatos su drauges kompanija ☺
Tai pagal kokios dienos meniu cia gavosi?
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2016 07 01, 22:11)
Na ir as atsilaikiau, pietums buvo siek tiek saslyko ir pomidoras+agurkas, vakarienei sauja avieciu ir 3gabaliukai arbuzo.
Galvoju ka rytoj is vaisiu imti, gal avietes, kiek sunoks tiek suvalgysiu, dar su vaikais pasidalinti, tai gal mazokai bus
Galvoju ka rytoj is vaisiu imti, gal avietes, kiek sunoks tiek suvalgysiu, dar su vaikais pasidalinti, tai gal mazokai bus
Savaitgaliai nelengvi,vienos rusies vaisiai visa diena
Papildyta:
as truputi vakare vistytes paknibinejau,na bet nebebuvo tokio didelio noro
Labanakt,geru minusu rytoj
QUOTE(Mutė @ 2016 07 01, 22:53)
Gal 4tadienio. Ne pati nzn. Bet vaisius pribaigt reikejo. O vakariene sumesta ant greicio. Nes nebuvo laiko kitaip
Labukas aga matau manes nera tai nera tvarkos,kas ryzto neprarand medalis ant krutines.
Gryziu bijosiu lipt ant svarstykliu
Bet kaip smagu kai pagiria ir mato tavo pastangas
geras jausmas
Gryziu bijosiu lipt ant svarstykliu
Bet kaip smagu kai pagiria ir mato tavo pastangas
Labas karsta diena. Rode 0. O kaip jums? Arbuzo noriu pietums ☺ bet teisingo
Taip man ir reikia,pastrigau
0g,bus man isdykaut
QUOTE(Mutė @ 2016 07 02, 09:43)
Geriau 0. Nei + 😉
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 02, 12:40)
Geriau 0. Nei + 😉
Jau tikrai kad geriau
Nezinau ar cia karstis ar ,kad vandens negeriau patinusi esu.Skysciu susilaikymas ir kaltas ,kad svoris stringa...kaip H2O vel pradet gert.Taip as ji kadaise saziningai gerdavau
Pietums jauciu sprandines kepsnius grilinsim,karsta lekiam i soda,uogu gal dar rasim...
Nezinau kokios dienu meniu gausis
Zadejo lietu su zaibais-saule pleskina,karsta....
QUOTE(Mutė @ 2016 07 01, 22:53)
Ne, maziuka... gal tik treti metai bus, vaikam ir mum pavalgyti uztenka... uzsaldyti ziemai nelabai turim...
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 02, 09:40)
Labas karsta diena. Rode 0. O kaip jums? Arbuzo noriu pietums ☺ bet teisingo
Ir as pasirinkau arbuziuka, jau pietus suvalgyti.
Siandien -700g, pagaliau pajudejo ledai
Is pat ryto prie ezeruko
Sveikos,grįžau nuo ežero ,aišku ,prigriešijus.Oi ne kas man su ta dieta
Lyg ir nieko griešno labai nevalgiau,bet gi į mugę užsukom.O ten bulkos bulkytės
.Ir paragavau mažą trupinėlį,o po to ir didelį trupinį
Nu nesu aš tų bulkų mėgėja bet,kai negalima,kažkas suveikia atvirkščiai.