Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

Viskas,diena be grieku .Vakariene siandien pagal mane ankstyva buvo,tikiuosi,kad nakti nepraalksiu.Visciuko nepilna pusyte suejo;sparnelis,kulsele,kazkiek nugarytes.Soti,rami.Kavos 3 puodeli isgeriau,liko vanduo.Jo tai ne stiklines negeriau blush2.gif
Kaip jus atsilaiket mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir as atsilaikiau, pietums buvo siek tiek saslyko ir pomidoras+agurkas, vakarienei sauja avieciu ir 3gabaliukai arbuzo.

Galvoju ka rytoj is vaisiu imti, gal avietes, kiek sunoks tiek suvalgysiu, dar su vaikais pasidalinti, tai gal mazokai bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Pietums pribaigiau 3 nektarinus ir 3 persikus. Vakarienei salotos su pora gabaliuku naminio marinuoto lieso surio... ai dar juodo sokolado gabaliukas prie arbatos su drauges kompanija ☺
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 02, 00:35)
Pietums pribaigiau 3 nektarinus ir 3 persikus. Vakarienei salotos su pora gabaliuku naminio marinuoto lieso surio... ai dar juodo sokolado gabaliukas prie arbatos su drauges kompanija ☺

Tai pagal kokios dienos meniu cia gavosi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2016 07 01, 22:11)
Na ir as atsilaikiau, pietums buvo siek tiek saslyko ir pomidoras+agurkas, vakarienei sauja avieciu ir 3gabaliukai  arbuzo.

Galvoju ka rytoj is vaisiu imti, gal avietes, kiek sunoks tiek suvalgysiu, dar su vaikais pasidalinti, tai gal mazokai bus lotuliukas.gif

Savaitgaliai nelengvi,vienos rusies vaisiai visa diena mirksiukas.gif Dideli avietyna turit?

Papildyta:
as truputi vakare vistytes paknibinejau,na bet nebebuvo tokio didelio noro schmoll.gif Va ledu tai buciau,kad ir deze suraicius lotuliukas.gif Pakaks jau grieku,dabar svarbu ,kad nepastrigciau ax.gif
Labanakt,geru minusu rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 01, 22:53)
Tai pagal kokios dienos meniu cia gavosi? g.gif

Labanakt,geru minusu rytoj 4u.gif

Gal 4tadienio. Ne pati nzn. Bet vaisius pribaigt reikejo. O vakariene sumesta ant greicio. Nes nebuvo laiko kitaip
Atsakyti
Labukas aga matau manes nera tai nera tvarkos,kas ryzto neprarand medalis ant krutines. wub.gif wub.gif
Gryziu bijosiu lipt ant svarstykliu doh.gif
Bet kaip smagu kai pagiria ir mato tavo pastangas wub.gif geras jausmas blush2.gif
Atsakyti
Labas karsta diena. Rode 0. O kaip jums? Arbuzo noriu pietums ☺ bet teisingo
Atsakyti
Taip man ir reikia,pastrigau doh.gif 0g,bus man isdykaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 02, 09:43)
Taip man ir reikia,pastrigau doh.gif 0g,bus man isdykaut ax.gif

Geriau 0. Nei + 😉
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 02, 12:40)
Geriau 0. Nei + 😉

Jau tikrai kad geriau drinks_cheers.gif biggrin.gif
Nezinau ar cia karstis ar ,kad vandens negeriau patinusi esu.Skysciu susilaikymas ir kaltas ,kad svoris stringa...kaip H2O vel pradet gert.Taip as ji kadaise saziningai gerdavau rolleyes.gif
Pietums jauciu sprandines kepsnius grilinsim,karsta lekiam i soda,uogu gal dar rasim...
Nezinau kokios dienu meniu gausis ax.gif pagal aplinkybes biggrin.gif Jei sestadienio tai visai tiktu;vaisiai ,uogos pietums,o vakarienei ankstyvai kepsniai g.gif bus matyt....
Zadejo lietu su zaibais-saule pleskina,karsta....
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 01, 22:53)
Savaitgaliai nelengvi,vienos rusies vaisiai visa diena mirksiukas.gif Dideli avietyna turit?

Ne, maziuka... gal tik treti metai bus, vaikam ir mum pavalgyti uztenka... uzsaldyti ziemai nelabai turim...

QUOTE(dovilepp @ 2016 07 02, 09:40)
Labas karsta diena. Rode 0. O kaip jums? Arbuzo noriu pietums ☺ bet teisingo

Ir as pasirinkau arbuziuka, jau pietus suvalgyti.

Siandien -700g, pagaliau pajudejo ledai thumbup.gif

Is pat ryto prie ezeruko wub.gif
Atsakyti
Sveikos,grįžau nuo ežero ,aišku ,prigriešijus.Oi ne kas man su ta dieta schmoll.gif Lyg ir nieko griešno labai nevalgiau,bet gi į mugę užsukom.O ten bulkos bulkytės biggrin.gif .Ir paragavau mažą trupinėlį,o po to ir didelį trupinį blush2.gif Nu nesu aš tų bulkų mėgėja bet,kai negalima,kažkas suveikia atvirkščiai.
Atsakyti