Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

oho koks repertuaras pas tave biggrin.gif manes taip nepavysi lotuliukas.gif man pusryciai irgi velyvi,tik dbr verdu...laukiu pietu,lb to ozkos surio noriu,toks svelnutis,kreminis,mmmm....ir ganetinai riebus 100 gr,285 kcal,o ten viso labo tik 125 gr,tai nepadauginsiu biggrin.gif tavo vietoje imciau pirmadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 01, 13:03)
oho koks repertuaras pas tave biggrin.gif  manes taip nepavysi lotuliukas.gif  man pusryciai irgi velyvi,tik dbr verdu...laukiu pietu,lb to ozkos surio noriu,toks svelnutis,kreminis,mmmm....ir ganetinai riebus 100 gr,285 kcal,o ten viso labo tik 125 gr,tai nepadauginsiu biggrin.gif tavo vietoje imciau pirmadieni 4u.gif

gerai,itikinai,imu pirmadieni drinks_cheers.gif biggrin.gif Bus daugiau pirmadieniu :lotuliukas:ir dvi dienos su batono skrudintom riekelem thumbup.gif oi kokia as bulkine doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 01 liepos 2016 - 11:11
pirmadieniai jega! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jetau vajetau,kviecia i svedija vieni,i osla,o dar katik kiti pazystami vakare pasigrilint kepsniu uzkviete unsure.gif kaip nenoriu niekur,bijau neatsilaikyti doh.gif jau ir taip ne i tema pavarius buvau,penktadieni,treciadienio meniu valgau doh.gif sunku vasara laikytis,ziema lengviau biggrin.gif maziau iskylu buna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dakota24: 01 liepos 2016 - 11:10
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 01, 13:08)
pirmadieniai jega! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jetau vajetau,kviecia i svedija vieni,i osla,o dar katik kiti pazystami vakare pasigrilint kepsniu uzkviete unsure.gif  kaip nenoriu niekur,bijau neatsilaikyti doh.gif  jau ir taip ne i tema pavarius buvau,penktadieni,treciadienio meniu valgau doh.gif sunku vasara laikytis,ziema lengviau biggrin.gif maziau iskylu buna biggrin.gif

Man palengvintum pasivijima thumbup.gif drinks_cheers.gif vaziuok lotuliukas.gif
Atsakyti
tai turbut teks vaziuot blush2.gif bet gal pavyks kaip ir ana karta atsilaikyti g.gif
Atsakyti
Dakota vaziuok, kiek gi cia tos vasaros. Bet ziurek ka dedi i i burna mirksiukas.gif

Mute, na tu cia pavarei cool.gif Per tv girdejau, jei jau lb norisi kazko, tai reiktu imti maza maza gabaliuka, skonio receptoriai bus patenkinti, o skrandziui nepridarysi bedos mirksiukas.gif kartais ir as palaizau majonezo ir uztenka mirksiukas.gif
Pradek rasytis svori kaip as kalendoriuje, matysi kaip motyvuoja, o as dar svarstykles salia saldytuvo pasidejus:lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 07 01, 13:30)
Dakota vaziuok, kiek gi cia tos vasaros. Bet ziurek ka dedi i i burna mirksiukas.gif

Mute, na tu cia pavarei cool.gif  Per tv girdejau, jei jau lb norisi kazko, tai reiktu imti maza maza gabaliuka, skonio receptoriai bus patenkinti, o skrandziui nepridarysi bedos mirksiukas.gif kartais ir as palaizau majonezo ir uztenka mirksiukas.gif
Pradek rasytis svori kaip as kalendoriuje, matysi kaip motyvuoja, o as dar svarstykles salia saldytuvo pasidejus:lotuliukas:

Taigi zinau,kad negerai taip nutrukt,bet va...taip isejo blush2.gif Viskas nuo biskucio prasideda,ispradziu buvo vienas mazas ledas,o poto po dienos 2porcijos ledu.....pabaiga smulkiai surasiau tongue.gif Pas mane taip,jei jau nevalgau kazko tai geriau ir neragaut ,toliau nuo grieko,geriau ir nesierzint....nuo mazo viskas ir prasideda cool.gif
Dar galiu pasakyti jog maza pliusa ryte gavau biggrin.gif jau maniau bus virs kilogramo,mat nakti tiek vandens prigeriau doh.gif patinusi atsikeliau...
Pietausiu,persikeliai 5 like nuo vakar,pribaigsiu tongue.gif
Pietums vistiena.
Atsakyti
Tik dabar laiko radau pribegt. +100g turiu. Nesinervuoju ir vaziuoju tolyn zemyn 😀
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 01, 15:26)
Tik dabar laiko radau pribegt. +100g turiu. Nesinervuoju ir vaziuoju tolyn zemyn 😀

thumbup.gif pasiseke,geras pliusas biggrin.gif keistai skamba,kad geras lotuliukas.gif
Taip iseina,kad tik as viena griesijau g.gif na ga ir visos atostogaujancios biggrin.gif ir tai gal..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 01 liepos 2016 - 13:31
sakes mano dietai doh.gif pripirko vyras likeriuku kreminiu,vaziuosim i svecius...iki sekmadienio tikiuosi parsirasti namo blush2.gif gero savaitgalio merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 01, 16:03)
sakes mano dietai doh.gif  pripirko vyras likeriuku kreminiu,vaziuosim i svecius...iki sekmadienio tikiuosi parsirasti namo blush2.gif  gero savaitgalio merginos  4u.gif

Ir tau gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 01, 18:03)
sakes mano dietai doh.gif  pripirko vyras likeriuku kreminiu,vaziuosim i svecius...iki sekmadienio tikiuosi parsirasti namo blush2.gif  gero savaitgalio merginos  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif grisi visa kremiskai likerine ir pamaitinta thumbup.gif
Gerai ir smagiai praleisk ta griesna savaitgali,o po jo,kad kibsim visos bendrom jegom,pilnu pajegumu drinks_cheers.gif Pailsek nuo dusios 4u.gif

Pirmadieni turbut musu gretos papilnes,atostogautojos gal parsiras g.gif
Kepu maise visciuka be krutineles tongue.gif Jei su dukra nereikes dalintis tai itariu ,kad apsirysiu..o gal jau susiprotesiu ir saikingai pavakarieniausiu ax.gif Sia savaite uz save nebeatsakau schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 01 liepos 2016 - 16:31