Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

QUOTE(dakota24 @ 2016 07 11, 15:55)
bilekiek lotuliukas.gif  pietums slyvu dideliu pasiemiau,***** saldzios,sultingos,bet nemegeja as ju schmoll.gif

Aha,su slyvom nori vius kg is...... biggrin.gif
Tai kiek ten dabar ryte sverei?!!! mirksiukas.gif Nuo mano esamo svorio skirtumas koks? tongue.gif ????????????????? lotuliukas.gif neisivaizduoji koks sportinis interesas,pasigailek,isduok lotuliukas.gif
Atsakyti
Pietums 2persikai ir arbata su citrina biggrin.gif
Vakarienei turiu troskintu darzoviu su mesa ar pasikepti farso tiktai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 07 11, 17:25)
Pietums 2persikai ir arbata su citrina biggrin.gif
Vakarienei turiu troskintu darzoviu su mesa ar pasikepti farso tiktai? g.gif

Valgai kaip Cuoliuke blink.gif ar visada tokios mazos porcijos?
Jei grieztai laikaisi,tai vien maltos mesos kepkis,o jei palengvintai-troskini smile.gif
As dvi kalakuto blauzdas pasimarinavau,kiek noresis tiek ir valgysiu,jei vienos pakaks kita rytojui liks rolleyes.gif
Atsakyti
keli simtai gramu blush2.gif slyvas tik kelias suvalgiau,kazkaip nelenda jos,bet jau alkana esu siaubingai doh.gif pomidoru neturiu,nejau reikes morka sugrauzt?????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 11, 18:28)
keli simtai gramu  blush2.gif slyvas tik kelias suvalgiau,kazkaip nelenda jos,bet jau alkana esu siaubingai doh.gif pomidoru neturiu,nejau reikes morka sugrauzt?????? blink.gif

Grauz grauzk morka biggrin.gif
Ir taip,vadinasi 71,700g -ar teisingai mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 11, 15:35)
Valgai kaip Cuoliuke blink.gif ar visada tokios mazos porcijos?
Jei grieztai laikaisi,tai vien maltos mesos kepkis,o jei palengvintai-troskini smile.gif

Siandien tik nesivalgo, iprasta diena 5kokius suvalgau.
Einu kepti mesos.
Atsakyti
panasiai blush2.gif vakariene sudorota,tik biski krutinele pasausejo orkaiteje,perkepiau...prisipjausciau zaliu agurku,marinuotu...ir dar biski burokeliu marinuotu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 11, 20:31)
panasiai blush2.gif  vakariene sudorota,tik biski krutinele pasausejo orkaiteje,perkepiau...prisipjausciau zaliu agurku,marinuotu...ir dar biski burokeliu marinuotu... blush2.gif

Tai kiek tiksliai bigsmile.gif lotuliukas.gif
As dvi blauzdas suraiciau,kaip abzora kokia blush2.gif Jau antros kaip ir nereikejo,bet kazkaip po truputi mucinau ir sumucinau,ir kam,ir ar reikejo...dabar pomidora issirasiau,labai jau be salotu liudna,uzsikisau biggrin.gif
Dar kavos balintos isgeriau,dabar jau patenkinta tongue.gif
Tai kiek ten pas tave tu kg? lotuliukas.gif Negi visa nakti reikes kankintis,speliot.. lotuliukas.gif
Atsakyti
nejaugi sarasa darysi biggrin.gif paliksiu intriga tongue.gif biggrin.gif viena diena minuso,ir aplenksi biggrin.gif issirasiau agurko dar naktipieciams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dakota24: 11 liepos 2016 - 22:15
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 12, 00:14)
nejaugi sarasa darysi biggrin.gif  paliksiu intriga tongue.gif  biggrin.gif viena diena minuso,ir aplenksi biggrin.gif issirasiau agurko dar naktipieciams ax.gif

Labas rytas smile.gif
Dakota,Tu negailestinga lotuliukas.gif Saraso nedarau,tik labai jau norejosi suzinot,kad gal vienodai sveriame lotuliukas.gif

-400g.71,5kg,ar jau aplenkiau bigsmile.gif lotuliukas.gif
Pusryciams 6 putpeliu kiausiniai,puse apelsino,balinta kava supusryciauti.Kol tuos kiausiukus nulukstenau doh.gif

-
Atsakyti
Labarytis. Tik -200g. Griesnu dar 300g like. Bet pries mm organizmas mano linkes kaupt viska. O paskui atiduot lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
su tuo vakarykščiu kefyriuku numečiau 2kg ,griešnų dar 600g liko.Šiandien man daržovės,gal ne taip sunku bus.Iki mėnesio galo kažkaip turiu perlipt tą nelemtą 70. biggrin.gif
Atsakyti