Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

sveikos 4u.gif per gera savaite 3 kg pliuso uzsidirbau,dbr teks pora savaiciu ji kratyt blush2.gif bandau siandien startuoti rimtai,stiprybes mums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 07 11, 08:15)
.Tai ar gali normalus žmogus per tris dienas virš dviejų kg maisto ir alkoholio į skrandį prikraut?Negali.Tik aš taip sugebu.

Ne tu viena, nutrukau ir as... blush2.gif
Zodziu, pradedu antra etapa, pradinis svoris 67.9kg. Be jokiu nukrypimu ir improvizaciju. Tikslas 08.08 buti 63kg, idealu butu 61....
Einu pusryciauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 07 11, 10:15)
Nu viskas,galutinai supratau,kad esu bevalė ,tinginė,apsileidus ir dar visokia.Mano mini atostogos pavirto maxi ėdimu schmoll.gif Svarstyklės šiandien parodė 75,1.Tai ar gali normalus žmogus per tris dienas virš dviejų kg maisto ir alkoholio į skrandį prikraut?Negali.Tik aš taip sugebu.Šiandien nutariau tik kefyriuko pagert.Žodžiu,truputį kitaip pasidietint pabandysiu,bet jei neišmesit iš kompanijos,tai vaidensiuos ir toliau čia 4u.gif

Pzystamas jausmas ir elgesys,isskirus alkoholi tongue.gif Reikia motyvacijos,ir su smegenimins susitarti.As buciau emusi pirma savaite ir nesikankinusi.Patarinetoja, pati nekarta taip blaskiausi lotuliukas.gif
As pirmoje,71,9kg Esu labai supykusi ,vakar to pasekoje puse juodojo sokolado,blynu,2 ledus ,3 aguonos saldainius batono 3 riekes ,1 nektarina vietoj vakarienes sukisau doh.gif Visai neskanu buvo schmoll.gif
Pasiseke,kad +neuzsidirbau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 11, 10:36)
3 kg pliuso uzsidirbau,dbr teks pora savaiciu ji kratyt blush2.gif

Tai kiek viso kg turi,t.y. kiek jau sveri ax.gif Gal jau skirtumas sumazejes rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2016 07 11, 11:57)
Ne tu viena, nutrukau ir as...  blush2.gif
Zodziu, pradedu antra etapa, pradinis svoris 67.9kg. Be jokiu nukrypimu ir improvizaciju. Tikslas 08.08 buti 63kg, idealu butu 61....

Smalsu,ar nutrukusios ir valgydamos kas papuola jautete pasitenkinima? Ar buvo verta mirksiukas.gif
Man tai apmaudu kai prisivalgai visko ir nejauti jokio malonumo,visai kitaip jautiesi kai kazkuom uzgriesiji ir esi apsipatenkinus,pamaloninus gomuri rolleyes.gif Tada ir sazine negrauzia biggrin.gif
RIMTAI startuojam,ane drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 11, 10:40)
Smalsu,ar nutrukusios ir valgydamos kas papuola jautete pasitenkinima? Ar buvo verta mirksiukas.gif
Man tai apmaudu kai prisivalgai visko ir nejauti jokio malonumo,visai kitaip jautiesi kai kazkuom uzgriesiji ir esi apsipatenkinus,pamaloninus gomuri rolleyes.gif Tada ir sazine negrauzia biggrin.gif
    RIMTAI startuojam,ane drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Startuojam, jau startavau:)
Siaip tai nevalgiau kas papuola, pagrinde vaisius, darzoves. Dar salotu megstamu pavalgiau, taip issilgtas skonis, mmm smile.gif o kur dar gimtadienio tortas, cukraus vata bigsmile.gif ir sampanas...
Negrauzia sazine, tik sioks toks liudesys, kad svarstykles rodo daugiau unsure.gif
Atsakyti
Labas. Vakar vakare nutrukau ir as. Keleta saldumynu suvalgiau ir nakciai arbatos puoda. Ir i wc nesikeliau. Ryte +500g. Bet siryt jau skysciai salinas. I wc begioju ☺ reik susiimt. Uztenka durniu voliot ☺
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 07 11, 13:02)
Startuojam, jau startavau:)
Siaip tai nevalgiau kas papuola, pagrinde vaisius, darzoves.  Dar salotu megstamu pavalgiau, taip issilgtas skonis, mmm smile.gif o kur dar gimtadienio tortas, cukraus vata bigsmile.gif ir sampanas...
Negrauzia sazine, tik sioks toks liudesys, kad svarstykles rodo daugiau unsure.gif

O tortadienis Tavo buvo?
Tvarkingas pas Tave pagriesijimas busvo,su mano nepalygint blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 11, 13:09)
Labas. Vakar vakare nutrukau ir as. Keleta saldumynu suvalgiau  ir nakciai arbatos puoda. Ir i wc nesikeliau. Ryte +500g. Bet siryt jau skysciai salinas. I wc begioju ☺ reik susiimt. Uztenka durniu voliot ☺

lotuliukas.gif visos draugiskai nutrukom lotuliukas.gif
Stinku,kad pakaks jau durniu voliot,rimtejam drinks_cheers.gif
Atsakyti
gali but rami,beveik vienodai sveriam doh.gif cia ir tu mane vijaisi ir as arciau atves pedinau biggrin.gif geriu kava,eisiu vaisiu ieskot i parduotuve.dar nezinau kokiu g.gif vakarui turiu blauzdeliu ir krutineles tai net nezinau ka cia rinktis g.gif
Atsakyti
nuraminai lotuliukas.gif o vistik kiek? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 11, 11:56)
O tortadienis Tavo buvo?
Tvarkingas pas Tave pagriesijimas busvo

Dukros 3 gimtadieni sventem smile.gif svente sestadieni buvo, o sekmadieni dar nelauktu sveciu apturejom... o dar vakare futbola ziurejom smile.gif zodziu atsipalaidavau, dabar ryzto menesiui vel uzteks lotuliukas.gif
Atsakyti
Pietums 5 nektarinai.Laukiu kada galesiu kavos,po lietaus kazko prie miego traukia....
Kas per vaisiai pas jus buvo? mirksiukas.gif
Nenusprendziu ka vakarienei rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 11 liepos 2016 - 13:37
bilekiek lotuliukas.gif pietums slyvu dideliu pasiemiau,***** saldzios,sultingos,bet nemegeja as ju schmoll.gif
Atsakyti