Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

Pas visas griesnuju dar like drinks_cheers.gif Kaip greitai ir lengvai jie prilimpa ir kaip nenoriai mus palieka doh.gif
Su kefyru per diena -2kg blink.gif
As sau issikeliau savaites tiksla-perlipti 70kg.Jau nebegaliu ilgiau svarstyklese i ta skaiciu ziuret,taip uzsifiksaves tas svoris bash.gif
Per savaite vidutiniskai imanoma 2,5kg svorio netekt,tai visai tikslas pasiekiamas rolleyes.gif
Atsakyti
Aš ir pati stebiuosi,kad tiek nukrito,nes daugiausia su kefyru esu numetus 1,5.Kad tik nebūtų taip,jog kokias tris dienas iš viso nekris.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif -600 gr 4u.gif neaplenkei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 12, 11:45)
labas rytas 4u.gif  -600 gr 4u.gif  neaplenkei biggrin.gif

KIEK SVERI,GREITAI PARAŠAI!!! mad.gif kaip cia ispest is Taves skaiciu lotuliukas.gif Negi erzinsi visa savaite doh.gif
Parsinesiau pietums vistienos ketvirciuku,abu iskepsiu,oa jei liks vienas tai rytojui bus,jei liks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vandeni gert pradejau,troskina kaip nekeista,gal jau isivaziuosiu su tuo H2O biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif erzinsiu,isvis noriu tik penktadieni koki pasisvert,didesni minusa pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 12, 13:27)
biggrin.gif  erzinsiu,isvis noriu tik penktadieni koki pasisvert,didesni minusa pamatyt biggrin.gif

Tai nors 71kg sveri mirksiukas.gif ,o gal 70,8kg,gal71,1 lotuliukas.gif Pas mane 71,5 kiek nuo manes atitrukus esi??????????????????????????????????????????????????????????
ax.gif
Atsakyti
Labas, velyva as siandien:) -500g siandien
Atsakyti
71 nesveriu biggrin.gif tongue.gif Irikira,grazus minusiukas 4u.gif ka pietums?as krutineles marinuotos jauciu supjaustysiu smulkiau,kotletuka pasikepsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 12, 15:42)
71 nesveriu biggrin.gif  tongue.gif  Irikira,grazus minusiukas 4u.gif ka pietums?as krutineles marinuotos jauciu supjaustysiu smulkiau,kotletuka pasikepsiu ax.gif

Tai 70,400kg bigsmile.gif ??????
Kazkaip pirmosios dienos minusas pas mane mazas gavosi g.gif Mums su Dovilepp kazko dieta skupi ant minusu biggrin.gif Bet mes dar jai parodysim ka sugebam lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Irikira ,nukratei griesnuosius?

Pas mane pietums keptas vistienos ketvirciukas .1 tesutilpo,kazko siandien be apetito as,galva nori skaudet....Kavos isgeriau,leksiu prasivedint,gal pageres...
Vakarienei turiu pribaigimui iv.darzoviu,aizbergo salotos likuti-sumakaluosiu misraine ,putpeliu kiausiniu pripjaustysiu ir su skrebuciu suraitysiu,desertui apelsinas.
Arba putpeliu kiausinius pasikepsiu ir lepioskas uzmesiu biggrin.gif cia ,kad nereiketu lupt lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 12 liepos 2016 - 14:19
QUOTE(Mutė @ 2016 07 12, 14:13)
Tai 70,400kg bigsmile.gif ??????
Kazkaip pirmosios dienos minusas pas mane mazas gavosi g.gif Mums su Dovilepp kazko dieta skupi ant minusu biggrin.gif Bet mes dar jai parodysim ka sugebam lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Mes leciau. Bet uztikrinciau link tikslo einam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 12, 16:15)
Mes leciau. Bet uztikrinciau link tikslo einam  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tipo mes grynuolius taukus tirpdom,o ne vandeneli garinam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 12, 14:20)
drinks_cheers.gif tipo mes grynuolius taukus tirpdom,o ne vandeneli garinam thumbup.gif

Ne tipo. O taip ir yra 😁
Atsakyti