Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara

Line firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabios rausvos spalvos modeliuką su dailia faktūra puošia stilingų šokolado bei baltos spalvos gėlės wub.gif Dailiausia detalė - nuo alkūnės platėjantis ir dailiai suklostuotas audinukas wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 51 cm. Rankovės ilgis - 62 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

FB sister firmos nauji marškinukai atvėžti iš užsienio. Man deja mažoki. Baltą jaukų audinuką puošia didelės širdys wub.gif Romantiška bei originalu wub.gif Marškinukai susisega sagomis paslėptomis po audiniu wub.gif mirksiukas.gif Yra atsarginė saga. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 47 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja next suknelė 38 dydis kaina 30 eur

Atsakyti
Vero moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Sijonukas dailiai krenta klostelėmis - plisuotas. wub.gif Jis su faktūra kaip ir visa suknelė wub.gif Viršus papuoštas žaviomis gėlėmis ir originaliu sukirpimu wub.gif Labai dailiai šonuose sukrenta audinukas wub.gif Madingas V formos apykaklė sukirpimas nugaroje wub.gif Yra pamušalas. Šone - užtrauktukas. Per krūtinę - 52 cm. PASITEMPIA IKI 56 CM. Per juosmenį - 40 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 42. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Rinascimento firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. TINKA VISEIMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif Italų firmos modeliukas yra madingos peštuko formos wub.gif Elegantiškas modeliukas dailiai pabrėžia figūros privalumus mirksiukas.gif wub.gif Labai originaliai suderinti audinukai: oda, leopardo raštai bei stilingas viršus wub.gif Nugara juoda. Ji standaus audinuko. Audinukas tamprus. Nugaroje yra skeltukas ir užtrauktukas. Per krūtinę - 41 cm. PASITEMPIA IKI 45 CM. Per juosmenį - 35 cm. Per klubiukus - 42 cm. Stilingas ilgis - 99 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
per una (M&S) nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas wub.gif Tamsiai mėlyną audinuką puošia žavios gėlės wub.gif Apykaklė susiriša su supinta juostele, kuri baigiasi kutais wub.gif Prie apačios prisiūtas platėjantis audinukas iš to pačio audinio wub.gif Rankovės užsisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 45 cm. Modeliukas nėra aptemptas mirksiukas.gif Jis palaipsniui platėja mirksiukas.gif wub.gif Rankovės ilgis - 61 cm. Stilingas ilgis - 101 cm. Dydis - 34. ATITINKA 36 DYDĮ. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Baltą audinuką puošia labai stilinga detalė - tai apykaklė wub.gif Ji susisega sagomis ir sudaro dailias klosteles ir šone ir apačioje wub.gif Rankovės taip pat susisega dailiomis sagomis. Per krūtinę - 52 cm. Rankovės - 62 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

H&M firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. TINKA VISEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif Labai ORIGINALUS modeliukas wub.gif Stilingas langeliais padailintas audinys wub.gif Spalvos: juoda, balta, pilka wub.gif Tiek priekis tiek nugarytė papuošta taikliai ir stilingai sudėliotais audinukais kurie sukuria nerealiai įdomią bei madingą formą wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 96% - ORGANIC COTTON. 4% - ELASTANE. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 42 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
mais il est ou le soleil naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Firma garsėjanti ORIGINALUMU. STILIUMI. Salotinės spalvytės modeliukas dailiai smulkiai suplisuotas wub.gif Juosmenukas iš dvigubo audinuko. Apačią puošia dailios karbatkėlės iš gepiurinių juostelių wub.gif Per juosmenuką - 46 cm. MATUOJANT RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - XL, BET PUIKIA TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Ivo Nikkolo nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Nuostabus raštai bei pastelinės spalvos wub.gif Modeliukas madingai sumetamas sudaro stilingą V formos apykaklę wub.gif Audinukas turi neįkyrų šilko blizgesį wub.gif Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenuką - 40 cm. JAME ESANTI JUOSTELĖ REGULIUOJA KRŪTINĖS BEI JUOSMENS APIMTĮ. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TURI ELASTANO. Ilgis - 60 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos nauja labai stilinga suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. VINTAGE STILIUS wub.gif Lengvutis baltas audinukas papuoštas stilingomis spalvytėmis bei dailiais raštais wub.gif Žavi detalė puošia 3/4 ilgio rankovytes - juodi kanteliai wub.gif Juoda juostelė yra ir juosmenuko srityje wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Stilingas ilgis - 145 cm. Dydis - S. PUIKIAI TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

New look firmos nauja labai stilinga suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. VINTAGE STILIUS wub.gif Lengvo stilingos neįkyraus oranžinės spalvos audinuko wub.gif Madingos 3/4 ilgio rankovytės wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 36 cm. AUDINUKAS ELASTINGAS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 142 cm. Dydis - S. PUIKIAI TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 16 €.

ABU MODELIUKAI SKIRIASI PARAMETRAIS IR SPALVOMIS BEI ORANŽINIS MODELIUKAS ELASTINGAS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Dunnes firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios spalvos bei taikliai tarpusavyje suderinti raštai wub.gif Priekis padailintas vejeru wub.gif Madingas rankovių sukirpimas wub.gif Modeliukas nugaroje užsisega užtrauktuku. Yra pamušalas. Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvas audinukas padailintas žaviomis gėlėmis wub.gif Nuostabi spalvų gama wub.gif Per visą nugarą yra įsiūtas atsisegantis užtrauktukas wub.gif Stilinga detalė wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 44 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
divided by H&M nauja palaidinė atvevežta iš užsienio. Nuostabus modeliukas wub.gif Priekis rožių - pelenų spalvos wub.gif Jį puošia #gulbės wub.gif Nugara juodą. Per visą nugarą modeliukas susisega sagomis mirksiukas.gif wub.gif Stilinga wub.gif Per krūtinę - 59 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
H&M coachelle firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingi raštai wub.gif Taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Abi pusės vienodos mirksiukas.gif wub.gif Crop top stiliaus madingą modeliuką puošia kutai wub.gif Petnešėlės reguliuojasi. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 42 cm. Ilgis su kutais - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti