Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara

Maryland nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingą modeliuką puošia dailaus sukirpimo rankovytės wub.gif Prie kakliuko iš to pačio audinuko pasiūtos juostelės susiriša į mielą bantuką wub.gif Petukų srityje, nugarytės viršuje bei per nugarytės vidurį įvertos gumutės dailiai keičia modeliuko formą wub.gif Lengvutis audinukas lengvai krenta klostelėmis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 56 cm. Per juosmenį - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - NUGAROJE YRA GUMUTĖS - JŲ DĖKA MODELIUKAS TEMPIASI IKI 48 CM. Apačia - 68 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 12 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
tuttifrutti firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingi raštai wub.gif Apykaklė padailinta vertikaliomis klostelėmis wub.gif Dar viena madinga detalė - kišenukai užsisegantys užtrauktukais wub.gif Madinga bei labai patogu wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė dailiai keičia modeliuko formą wub.gif Per krūtinę - 47+cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką - 32 cm. TEMPIASI IKI 49 CM. Ilgis - 85 cm. Dydis - S(36-38). Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
River island firmos naujas kostiumėlis atvežtas iš užsienio. Man deja mažoka. Liemenėlė standi. Šių metų spalva - sodriai rožinė. Nugaroje užsisega užtrauktuku. Petnešėlės reguliuojasi - jos nusiima - labai patogu. Dydis - 34(EUR). 8(UK). Kelnaitės stilingai paaukštintu juosmenuku. Šonų aukštis per siūlę - 15 cm. Per priekį (per juodą juostą) - 13 cm. Nuo klynuko iki juosmens - 30 cm.Kelnaitės - 34(EUR). 8(UK). Kaina tik 26 €.

PAVYZDĖLIS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
NAUJAS SU ETIKETEM FOREVER 21 VELVETO SIJONAS, DYDIS S (SMALL):

10 EUR
(pirktas su 50% off, pradine kaina 20 Eur)

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
157 firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvą baltą audinuką puošia tamsiai mėlyni raštai - nuostabus derinys wub.gif Priekis dailiai sumetamas wub.gif Nugaroje įvertos gumutės. Per krūtinę - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI GUMUČIŲ DĖKA. Ilgis su petnešėlėmis - 140 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Mademoiselle de Paris firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios spalvos bei labai taikliai suderinti raštai wub.gif Stilinga detalė - užtrauktukas priekyje wub.gif Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Per krūtinę - 46 cm. Stilingas ilgis - 76 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
milla naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Baltą audinuką puošia stilingi raudini taškučiai - romantiška bei žaisminga wub.gif Modeliukas taip pat padailintas klostelėmis wub.gif Šone yra užtrauktukas. Juosmenukas platus - dvigubo audinuko mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 43 cm. Stilingas ilgis - 67 cm. Dydis - 44. ATITINKA 42(L) DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Jones wear naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Lengvą audinuką puošia stilinga #originaliai labai taikliai sudeliota #spalvų #gama wub.gif Romantiška bei žaisminga wub.gif Modeliukas apačioje padailintas klostelėmis wub.gif Į apačią sijonuko šonai truputi platėja wub.gif Yra pasijonis su skeltukais šonuose mirksiukas.gif Šone - užtrauktukas. Per juosmenuką - 47 cm. Per klubiukus apie 65 cm. MATUOTAS PASIJONIS, NES JIS NETAMPRUS. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 16. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Next firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Lengvą audinuką puošia dabar taip madingas smulkiai #plisuotas audinys wub.gif Miela alyvų spalvytė wub.gif Modeliukas apačioje turi pamušaliuką. Juosmenukas iš gumos. Per juosmenuką - 30 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
UCB firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Tamsiai mėlyna madinga #karališka #spalva wub.gif REALYBĖJE ŽYMIAI TAMSESNĖ NEI NUOTRAUKOJE mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė bei dirželis wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Apačioje į kantelius įvertos gumutės nugarinėje pusėje mirksiukas.gif Ji stilingai keičia modeliuko formą wub.gif Priekyje tik dailus kantelis - audinukas be gumos mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 47 cm. Vidinės siūlės ilgis - 68 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas padailintas gėlėmis wub.gif Labai taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Priekis dailiai sumetamas wub.gif Yra pamušaliukas - nugaroje užtrauktukas. Modeliukas nugaroje turi skeltuką. Per krūtinę apie 42 + cm. Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus - 44 cm. Stilingas ilgis - 92 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas padailintas taikliai suderintomis spalvomis bei stilingais raštais wub.gif Priekis padailintas klostele wub.gif Laisvai #krentančio modeliuko sukirpimas wub.gif Yra pamušaliukas. Modeliukas nugaroje užsisega dailia sagtele wub.gif Per krūtinę 45 cm. MATUOTA NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELĖS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti