Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara

Monton firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Madingo languoto audinio modeliukas wub.gif Labai taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Priekis dailiai sumetamas wub.gif Apačią puošia klostelės wub.gif Priekyje jų daugiau - nugarytėje dvi mirksiukas.gif wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Modeliukas užsisega šone užtrauktuku. Per krūtinę apie 50 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - VIETOS DAR YRA. Per juosmenuką - 40 cm. Stilingas ilgis - 103 cm. Dydis - M(40). Kaina tik 16 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Koralų spalvos modeliukas padailintas žaviomis gėlėmis wub.gif Stilingai sukirptas viršus - V formos:wub: Petnešėlės reguliuojasi. Apačia papuošta dailiais nerinukasi wub.gif Į juosmenuką yra įverta gumutė. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenuką - 33 cm. PUIKIAI TEMPIASI IKI 50 CM. Per klubiukus apie 50 CM. IR DAR DAUGIAU. Ilgis - 80 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

YRA PURPLE MONTH TOKIO PAT TIPO MODELIUKAS - JUODAS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Priekis padailintas žaviomis gėlėmis wub.gif Labai taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Nugara juoda mirksiukas.gif wub.gif Ji stilingai ilgesnė wub.gif Modeliukas užsisega nugaroje sagute. Yra atsarginė saga. Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 62 - 65 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
LOVE firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas ir madingas modeliukas wub.gif ELEGANTIŠKAS BEI PUOŠNUS wub.gif Spalvos – juoda – balta – amžina klasika wub.gif Audinukas su dailia faktūra wub.gif Šortukai šonuose turi kišenukus – stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Šortukai nuo juosmenuko papuošti klostelėmis wub.gif Dailiai apipavydalintas viršus wub.gif Priekis padailintas klostelėmis wub.gif Nugaroje viršuje įverta gumutė. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę – 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką – 34 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Ilgis – 66 cm. Nuo viršaus iki juosmens – 33 cm. Nuo juosmens iki apačios (klynuko) – 37 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Qed London firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Vidutinio storumo audinukas yra #aviečių #spalvytės wub.gif Audinuką puošia iškilios faktūros raštai wub.gif Modeliukas madingo skater stiliaus wub.gif Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 85 cm. Dydis - M. ATITINA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
4u.gif

Naujas originalus "Victoria's Secret" maudomas
Viršus aksominis, tiks C dydžio krūtinei, apimtis nesvarbi, nes gale užsiriša raišteliai
Apačia S, kelnaitės ne aksominės
Kaina: 49Eur
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Naujas aksominis "Victoria's Secret" maudomas
Viršus tiks C dydžio krūtinei, apimtis nesvarbi, nes gale užsiriša
Apačia S
Kaina : 49Eur

Viršus 34C (75C)
Kelnaitės S
Kaina : 85Eur
Spalva kaip šioje foto (dryžuotas)4u.gif

Atsakyti
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
4u.gif

Viršus su pushap'u, yra pagalvėlės kurias galima išsiimti, M dydis , tiks B, C dydžio krūtinei
Kelnaitės S
Spalva : juoda
Kaina: 65Eur

Viršus su pushap'u, yra pagalvėlės kurias galima išsiimti, M dydis , tiks B, C dydžio krūtinei
Kelnaitės S
Spalva : kaip foto
Kaina: 65Eur

Viršus : M dydis, tiks C dydžio krūtinei, pakietinimo nėra, medžiaga tvirta, yra lankeliai
Kelnaitės S
Spalva : kaip foto
Kaina: 69Eur

Atsakyti
Bench. firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Jaukus stilingos spalvos audinukas wub.gif Jo sudėtis: 100% - COTTON. Rankovės stilingai atlenktos wub.gif Į juosmenuką įvertas to pačio audinio dirželis madingai keičia modeliuko formą wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 45 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 83 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Jacqueline de Yong firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Baltą audinuką puošia #juodi skirtingų dydžių #taškučiai wub.gif Stilinga bei labai madinga wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 50 cm. Vidinės siūlės ilgis - 75 cm. Ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Zara trf firmos naujas suknelė - tunika - VIENAME atvežta iš užsienio mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Man deja mažoka. Labai stilingas bei originalus modeliukas wub.gif Ypatingai paveikslėlis kuris puošia abi rūbelio puses wub.gif Per krūtinę - 49 cm. Ilgis -80 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mina123: 30 spalio 2019 - 19:37
ZARA BASIC firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Lengvą audinuką puošia nuostabus raštai bei stilingos spalvos wub.gif Labai stilingai sukirptas modeliukas wub.gif #Tiesaus #kirpimo mirksiukas.gif wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką šonuose įvertos gumutės. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Vidinės siūlės ilgis - 85 cm. Ilgis - 108 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Vero moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Modeliukas turi pamušalą - ant jo lengvas stilingų raštų modeliukas wub.gif Spalvos: #juoda - #balta - #pilka wub.gif Priekis madingai sumetamas ir papuoštas dailiu kanteliu wub.gif Nugaroje įvertos gumutės. Petnešėlės reguliuojasi. Per krūtinę apie - 43 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. TEMPIASI IKI 50 CM. IR DAILIAI ATRODO mirksiukas.gif wub.gif Po krūtine - 38 cm. Stilingas ilgis - 148 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Naujos Timberland basutės, pirktos JAV, US 7 / EU 38 dydžio. Vidpadis 25cm, kulnas 6cm, platformytė po padu 2cm. Kaina 40€. 

Atsakyti