QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 06 26, 21:26)
Merginos, issimeciau kortas, ka B jaucia man. gavau dvi taures, tauriu karaliene ir astuonias taures. tai, sakyciau, kad jis vis dar jaucia stipru emocini prisirisima prie manes, gal netgi meile tam tikra prasme, jis vis dar mato mane kaip savo moteri, bet tuo pat metu ir ryskus tas netekties/pasitraukimo jausmas. Jis jau supranta, kad as isejau. Pradeda ta suvokti. Ta neigimo stadija traukiasi uzleisdama vieta suvokimui.
gal yra galinciu pakomentuoti mano interpretacija, bei istraukti man kortas siuo klausimu?
Papildyta:
Vilnius vis dar kepa. Jokios vesos
gal yra galinciu pakomentuoti mano interpretacija, bei istraukti man kortas siuo klausimu?
Papildyta:
Vilnius vis dar kepa. Jokios vesos

Ka B jaucia
zemes tuzas/ oras 8/vandens tarnas
na isikliopines jis iki ausu ir mane tavyje moteri, motina savo vaiku, tu jam esi moteris is didziosios raides,jaucia kazkoki nepilnvertiskumo kompleksa, kazkokias baimes greiciausiaii kad neteks taves,manau jis net po issikyrimo bus draugas ant kurio peties bus galima issiverkt
as sau kiek bandau traukt, grybai kazkokie krenta, tada nesiorientuoju situacijoj ir matau ka noriu matyt, beje manara kalade pas mane tik kelios dienos taip kad jei i pievas nuejau tai sorry

Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 06 26, 22:12)
Ka B jaucia
na isikliopines jis iki ausu ir mane tavyje moteri, motina savo vaiku, tu jam esi moteris is didziosios raides,jaucia kazkoki nepilnvertiskumo kompleksa, kazkokias baimes greiciausiaii kad neteks taves,manau jis net po issikyrimo bus draugas ant kurio peties bus galima issiverkt
as sau kiek bandau traukt, grybai kazkokie krenta, tada nesiorientuoju situacijoj ir matau ka noriu matyt, beje manara kalade pas mane tik kelios dienos taip kad jei i pievas nuejau tai sorry

Amariliai gal galima placiau apie ta jusu susisiekima, ar ji tau atrase , ar ji siaip parase na ura, na as lyg ir minejau kad jus susisieksit, nu vistiek cia jums sauniai gavosi, po ilgo laiko tylos turejot apie ka palialiakint