Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Erendira @ 2016 06 29, 08:20)
Oi, saulele, išties nepastebėjau  blush2.gif  Man tinka  thumbup.gif  Nes pačiai ne taip jau dažnai 2 iškart prisireikia, bet vasarą su mažiais - visko būna. Ačiū  4u.gif

Tvarkelė drinks_cheers.gif prigriebsiu, važiuojant pas Diinką įduosiu arba jeigu lėksi pro man dieną skambtelk - vežiosiuis bagažinėje 4u.gif
Dėl lauknešėlio - galiu vakare prie Bigo nuvažiuoti 4u.gif arba gali man į darbą Antakalnyje prie Petro-Povilo užvežti (darbo valandom aš negaliu iš darbo pajudėti). Erendira, tu susiskwmbink ir jeigu ką galėsi man lermesti 4u.gif
Papildyta:
Merfe - nesiparink dėl bokso pristatymo biggrin.gif paprastas variantas - imi boksą, važiuoji su mumis į Diinkines ir įteiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 06 29, 09:38)
vakar žiūrėjau per rusijos tv Malachovo laidą kažkokią apie žmones kur prisiima be proto gyvūnų į butus ir aišku nesitvarko, dvokia ir t.t. Tai ką norėjau pasakyt, kalbėjo psichologas tais sakė jei laiko vieną gyvūną- tai normalu, jei du pvz katinus- tai jau reikia suklusti-kažkas tam žmogui darosi, o jei tris ir daugiau- tai jau tikrai nukrypimas kažkoks ir tikrai  problema smile.gif smile.gif ir tada prisiminiau diinkos zoosodą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif neužpykit tik, tik toks sutapimas gavosi smile.gif
čia tada dauguma jau su diagnozėmis smile.gif smile.gif
na tik aš ne. Na žuvytės akvariume juk nesiskaito  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo, aš neadekvati... doh.gif
Labas rytas.
Mes gerėjam.
Fogi valgo jau - surijo savo ir Nikos porciją, nes anoji nenori, nori tik su Kingu draugauti ir glebesčiuotis ir ryti jo maistą - nors jis tas pat sausas, Fogi jau pėdutes dėlioja vikriai, mušėsi su Karalium Kingu naktį, išskyriau ir apšnypščiau Kingą - pirmas pradėjo ją vyt nuo lovos. Bet kaip nustebau - jis tuoj pat atbėgo ir atsiprašė. Aiškiai taip. Atbėgo, lenda po ranka - tipo, supratau, bose, viskas aišku doh.gif , aš tik šiaip, ėjau pro šalį... Jei ką, nepyk. doh.gif Daugiau incidentų nebuvo, tik ryte prasidėjo dainos - miaumiaumiau, gal nemiegatjau?Ašjaunemiegu,dainelessuokiuuuuuuuuuu. Jbtvairogės, Karalius Kingas pasirodo su talentais, dainynykas didysis.
Mes su MB pradėjom juoktis lovoj, - lotuliukas.gif ir jau nebeužmigau.
Tada MB lovoj sako - tik nesupykit - Karol` Pevec Py...dec...
Ir vėl juokiamės. lotuliukas.gif
Katės nesijuokė, bet miegas dingo... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2016 06 29, 09:44)
Vilnietės, dėl mano lauknešėlio., katrai galėčiau duot tel. merginos kuri turi perduoti. Ji gyvena fabijoniškių gale prie Bigo, bet šiuo metu atostogauja retai namie buna, sakė kad gal patogiau būtų jai kažkur privažiuoti , susitikti, katra apsiimat prakuruot ? Ačiū

Aš irgi galiu, nes prie BIG`o dirbu.
Kvapas būna, kai chebra pro šoną pavaro, aš jau iškart suuprantu, kas įvyko ir tvarkomės. 4u.gif
Atsakyti
Erode, apsiprasi ir nebegirdėsi irnesakyk.gif

Pas mus Matilda būna arba vakare kokią 11 val arba ryte apie 5 susimedžioja kokį pliušinį lokį ir su juo nasruose kviečiasi visus pasižiūrėti Urrrriauuuuuu, , miau, maiu, kiau uuurrriauuuu lokįpagavauuuuu

Magnun, sustarsim 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Kokia šiandien šilta ir graži diena, o aš darbe viena ir niekur ištrūkti negaliu...

Va kur banditų banditas, recidyvistas stačiai  doh.gif
[/quote]

Nu kaip tu taip neteisingai apie tokį nekaltą sutvėrimą. Nieko ta teta nesupranta biggrin.gif

QUOTE(Rustė @ 2016 06 28, 21:13)
Nu rimtai galim susimatyti, ir Pauliną pasiimtum, vėl papieščiau rankas smile.gif

Dabar Paulina stovykloje prie jūros, grįž kitą savaitę. Tuomet galėsim susimatyti.
Piešinys labai gerai išsilaikė visą savaitę, o per Jonines jinai mirko ežere ištisai, tai tada jau nusiplovė beveik viskas. Kai grįš paklausiu, ar dar norės. Bet manau, kad aš pati norėsiu smile.gif

QUOTE(Colomba @ 2016 06 28, 21:19)
Aš naudoju mažą kraiko dėžutę. Ten sustatau vandens indus, jei išpila - viskas lieka ten ir neišsilieja. smile.gif

Otis susipakavęs ir pasiruošęs kelionei

Jezau, kiek gerų idėjų jūs pametėjot. Tik parašyk ir problema išspręsta ax.gif

Kas kur išvažiuoja, a?

QUOTE(bruknė* @ 2016 06 28, 21:20)
Skaniai atrodo ax.gif . Aš svečiuose stengiuosi nevalgyti gaminių su aguonom biggrin.gif

Ryžius ir Toris smile.gif . Aš ir visų vardų nepamenu ax.gif . Kas deda daugiau nuotraukų, to ir kacus geriau įsimenu 4u.gif

O kas darosi nuo jų? Apsineši? g.gif

Tai va, dėk dažniau nuotraukų, kad nepasimirštų Ryžius su Toriu mirksiukas.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 28, 22:07)
Tipo:

Grikio sąrašas trumpas:
pak***ti tūlike
įsikasti į pagalves ant sofos

Iš Kruopos darbų sąrašo kikenau, o iš Grikio sąrašo jau žvengiau thumbup.gif

QUOTE(Azucena @ 2016 06 28, 22:41)
Vaisinu grikiu katlietais su kalafiorais padaze.

Mamai mano vezio zidinio nerasta po kompiuterines . Cia dabar dar svytinima turi krutinej. Ir paskui vel darys kompiuterine.

o, žinok, čia mano skonio pietūs thumbup.gif Mėgstu grikių kotletus.
Lisitėja, parašyk kaip darai grikių apkepą.

Mamai ir Žydrynės mamai, sėkmingo gydymo ir kad būtų ta bjaurybė įveikta 4u.gif

QUOTE(diinka @ 2016 06 29, 09:44)
Vilnietės, dėl mano lauknešėlio.,

Gali ir mano tel duoti (turi tikriausia). Jei Erendirai nepavyktų, aš pagelbėčiau.

O kaip ten ta mama katė? Pati paliko kačiukus ar kažkaip kitaip? Kiek ten tų dūšelių? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 29 birželio 2016 - 09:49
QUOTE(Daredi @ 2016 06 29, 09:48)
Kas kur išvažiuoja, a?

Barselona.
Palikau chebra namie sad.gif Yuffie taip glaustesi ryte, net gaila isvaziuot buvo. smile.gif
Atsakyti
Colombėli - ar apsiaprendei ką nors dėl Diinkinių? Jei turėsi jėgų ir noro - paėmimą tavo suorganizuosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 06 28, 21:13)
Nu rimtai galim susimatyti, ir Pauliną pasiimtum, vėl papieščiau rankas smile.gif

aš noriu piešinio ant rankos.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 06 29, 10:26)

Psio, tel. parduotas....erodei, dabar paradui vadovaus ji Ačiū panos labaiiiiiiiii. Šefas išėjo einu vaikų maitinti
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 29, 10:26)
Colombėli - ar apsiaprendei ką nors dėl Diinkinių? Jei turėsi jėgų ir noro - paėmimą tavo suorganizuosim  4u.gif

Jei bus jegu -noresiu. Gal sutariam kad paskambinsiu tau kai busiu Vilniuje? Busiu apie 8. Tai jei ne per anksti butu, paskambinciau tau?
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 29, 10:47)
Psio, tel. parduotas....erodei, dabar paradui vadovaus ji Ačiū panos labaiiiiiiiii. Šefas išėjo einu vaikų maitinti

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2016 06 29, 11:24)
Barselona.
Palikau chebra namie sad.gif Yuffie taip glaustesi ryte, net gaila isvaziuot buvo. smile.gif

Aų šalia Barselonos liepos 9 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2016 06 29, 11:24)
Barselona.

Baltai pavydžiu ax.gif Gerų įspūdžių, atsijunk nuo darbų, nuo namų, nuo katinų.. O kaip važiuoji, patys organizuojatės ar per agentūrą?

QUOTE(Apus @ 2016 06 29, 11:46)
aš noriu piešinio ant rankos....  blush2.gif

Koperuosimės ir užpulsim Rustę biggrin.gif
Atsakyti