Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Erendira - turbūt nepastebėjai mano posto 4u.gif rašiau kad galiu pas tave įdarbinti Mauro boksą bo retai naudojam. Su visam atiduoti nenorėčiau nes jeigu kokių rimtesnių bėdų nutiktų boksas patogiau yra nei tašė bet kol dabar dykas stovi tai galėtų pas tave padirbėti 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
medžioklėje smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 birželio 2016 - 08:20
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 29, 08:50)
Erendira - turbūt nepastebėjai mano posto  4u.gif  rašiau kad galiu pas tave įdarbinti Mauro boksą bo retai naudojam. Su visam atiduoti nenorėčiau nes jeigu kokių rimtesnių bėdų nutiktų boksas patogiau yra nei tašė bet kol dabar dykas stovi tai galėtų pas tave padirbėti  4u.gif

Oi, saulele, išties nepastebėjau blush2.gif Man tinka thumbup.gif Nes pačiai ne taip jau dažnai 2 iškart prisireikia, bet vasarą su mažiais - visko būna. Ačiū 4u.gif

Šiandien vėl nuostabi suknelių diena thumbup.gif
Atsakyti
Laba ryta kam jis labas ma nelabai guliau 12, keliau prieš 5....

Merfe, vakar norėjau rašyti, kad man neskubu tas boksas....dabar galvoju ar skubu ar ne g.gif vien žo prisidirbau. Vakar pažadėjau priglaust šią šeimyną iš po balkono

user posted image

vakare gavau tik...kačiukus, mama prapuolė

user posted image

kokių 8 dienų dar neprasimerkę...sėdi darbe boksiuke o aš galvoju kur gaut mamką, jei tikra neatsiras..... blogiausia kad penktadirenį išvažiuoju 2 parom, pasiimt negaliu verysad.gif kol kas jokių minčių

QUOTE(zundyte @ 2016 06 28, 23:54)
Diinka,mano geriausia draugė trejus metus šalia tavęs per 200m sodą turi doh.gif Lelijų gatvėj,dabar išsiaiškinom lotuliukas.gif  ir pas ją dažnai ateina ,pagal mane Čiučia,tai va kur  padružkė ėst gauna,jie ten maisto visada jai perka mirksiukas.gif ..mažas tas pasaulis

paklausk ar dirželį žalią ji uždėjo ? smile.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 29, 07:17)

Diinka, pasakyk vieną kartą, ką atvežti dovaną tavo pūkuotiems vaikams?

kad nežinau viskas jiem tinka, tiesa žaislų naudoja mažai...seniai maniškiai jau, va tik globotiniai, beje ši vada (kur baigiu išdovanot) labai gerai įvertino Vidam žaislą- Ačiū
Atsakyti
vakar žiūrėjau per rusijos tv Malachovo laidą kažkokią apie žmones kur prisiima be proto gyvūnų į butus ir aišku nesitvarko, dvokia ir t.t. Tai ką norėjau pasakyt, kalbėjo psichologas tais sakė jei laiko vieną gyvūną- tai normalu, jei du pvz katinus- tai jau reikia suklusti-kažkas tam žmogui darosi, o jei tris ir daugiau- tai jau tikrai nukrypimas kažkoks ir tikrai problema smile.gif smile.gif ir tada prisiminiau diinkos zoosodą lotuliukas.gif lotuliukas.gif neužpykit tik, tik toks sutapimas gavosi smile.gif
čia tada dauguma jau su diagnozėmis smile.gif smile.gif
na tik aš ne. Na žuvytės akvariume juk nesiskaito lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilnietės, dėl mano lauknešėlio., katrai galėčiau duot tel. merginos kuri turi perduoti. Ji gyvena fabijoniškių gale prie Bigo, bet šiuo metu atostogauja retai namie buna, sakė kad gal patogiau būtų jai kažkur privažiuoti , susitikti, katra apsiimat prakuruot ? Ačiū

V-rine, na kad šiek tiek nupušus, tai faktas....kol kas situacija valdoma...tikiuosi neprieiti prie tiesiog kaupimo. dėl smarvės namuose reik panų klaust mes jau apsipratę biggrin.gif Nors kai MB pamiršta išvalyt Igį aš jaučiu....gal todėl kad pas jį karšta, tai ... vien žo...turėčiau sodybą vienkiemy, tada tikrai būtų zoo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 06 29, 09:38)
vakar žiūrėjau per rusijos tv Malachovo laidą kažkokią apie žmones kur prisiima be proto gyvūnų į butus ir aišku nesitvarko, dvokia ir t.t. Tai ką norėjau pasakyt, kalbėjo psichologas tais sakė jei laiko vieną gyvūną- tai normalu, jei du pvz katinus- tai jau reikia suklusti-kažkas tam žmogui darosi, o jei tris ir daugiau- tai jau tikrai nukrypimas kažkoks ir tikrai  problema smile.gif smile.gif ir tada prisiminiau diinkos zoosodą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif neužpykit tik, tik toks sutapimas gavosi smile.gif
čia tada dauguma jau su diagnozėmis smile.gif smile.gif
na tik aš ne. Na žuvytės akvariume juk nesiskaito  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip, tikrai nukrypimas nuo prezervatyviškai saugaus, netoliaregiško, smulkiai egoistiško miesčionies psichologo hihihi.gif gyvenimėlio, vienareikšmiškai rolleyes.gif

Diinka blink.gif gal parsiras ta mamka a? g.gif jau paskelbei maitinančios katės paieškas?
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 29, 08:36)
Merfe, vakar norėjau rašyti, kad man neskubu tas boksas....dabar galvoju ar skubu ar ne g.gif  vien žo prisidirbau. Vakar pažadėjau priglaust šią šeimyną iš po balkono

Diinka, aš parašiau į AŽ, ir tik dabar pamačiau žinutę. Tada tvarkau bokso įgijimo reikalus, o paskui skubiai spręsiu kaip perduot. Ar gerai?
Diinkaaaa, ei, nu nors sekundytei grįžk i pasakyk, ar gerai?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 29 birželio 2016 - 08:48
QUOTE(diinka @ 2016 06 29, 09:44)
Vilnietės, dėl mano lauknešėlio., katrai galėčiau duot tel. merginos kuri turi perduoti. Ji gyvena fabijoniškių gale prie Bigo, bet šiuo metu atostogauja retai namie buna, sakė kad gal patogiau būtų jai kažkur privažiuoti , susitikti, katra apsiimat prakuruot ? Ačiū

Aš galėčiau, tik man Bigas labai toli. Bet jei ji lėktų pro Šiaurės miestą - Antakalnį - Naują Vilnią - būtų tobula. Dar centras tinka

aš čia dar biškiuką apie tą super pr
psichologą pamaniau - o jei žmogus, pėvėzė, turi daugiau nei vieną auto ar daugiau nei vieną bobą , čia jau irgi nukrypimas, ar, atvirkščiai, jau "raitelis šaunus"? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 29 birželio 2016 - 08:52
QUOTE(Azucena @ 2016 06 28, 21:41)
Vaisinu grikiu katlietais su kalafiorais padaze.

aš vis žadu kept juos ir vis nekepu. ką dedat? matau morkos, grikiai, svogūniukų gal dar kepintų? kiaušinį ir ką dar?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 06 29, 09:45)
Taip, tikrai nukrypimas nuo prezervatyviškai saugaus, netoliaregiško, smulkiai egoistiško miesčionies psichologo hihihi.gif gyvenimėlio, vienareikšmiškai  rolleyes.gif

Diinka  blink.gif gal parsiras ta mamka a?  g.gif  jau paskelbei maitinančios katės paieškas?

lotuliukas.gif thumbup.gif

Dar ne, negaliu savęs į krūvą sudėti niekaip, dar darbo daug, o ir efas "ant akių" tuoj reiks eit maitint, nežinau kaip pasprukst (jei šefas užsisėdės) su jais min pusvalandį užtrunku...

QUOTE(Merfė @ 2016 06 29, 09:46)
Diinka, aš parašiau į AŽ, ir tik dabar pamačiau žinutę. Tada tvarkau bokso įgijimo reikalus, o paskui skubiai spręsiu kaip perduot. Ar gerai?
Diinkaaaa, ei, nu nors sekundytei grįžk i pasakyk, ar gerai?????

Mes taip ir lakstom viena paskui kitą smile.gif

QUOTE(Erendira @ 2016 06 29, 09:47)
Aš galėčiau, tik man Bigas labai toli. Bet jei ji lėktų pro Šiaurės miestą - Antakalnį - Naują Vilnią - būtų tobula. Dar centras tinka

tai aš gal tau atsiųsiu telefoną, tu paderink su ją, jei ką pasiūsi, kurią nors kitą į susitikimą biggrin.gif rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 29, 10:09)
tai aš gal tau atsiųsiu telefoną, tu paderink su ją, jei ką pasiūsi, kurią nors kitą į susitikimą biggrin.gif  rolleyes.gif

Aha 4u.gif
Atsakyti