Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Vaisinu grikiu katlietais su kalafiorais padaze.
user posted image
Mamai mano vezio zidinio nerasta po kompiuterines . Cia dabar dar svytinima turi krutinej. Ir paskui vel darys kompiuterine.
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 06 28, 21:20)

Iš pradžių pagalvojau, kad jie realiai čia bigsmile.gif . Bet čia per stiklą, ane g.gif  smile.gif
Pritariu šimtu procentu thumbup.gif

ne ne per stiklą, jie sėdi ant tos pačios palangės biggrin.gif
Atsakyti
Toris šaunuolis thumbup.gif
Visų mamoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Katlietai atrodo skanūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 28 birželio 2016 - 21:47
Magnuna apsidairyk mazu Grikis i kotlietus suejo lotuliukas.gif
MB darbe aiskino is ko kotlietai, vertesi su transleiteriu kaip yra grikiai tie pakraipe peciais nei nezino tokiu..... thumbup.gif
Atsakyti
Diinka,mano geriausia draugė trejus metus šalia tavęs per 200m sodą turi doh.gif Lelijų gatvėj,dabar išsiaiškinom lotuliukas.gif ir pas ją dažnai ateina ,pagal mane Čiučia,tai va kur padružkė ėst gauna,jie ten maisto visada jai perka mirksiukas.gif ..mažas tas pasaulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 06 28, 22:17)
O ir Zydryne pasirode kaip tavo mama? Kaip MB

ačiū,mama laikosi,chemijos jau baigėsi,dabar bus švitinimas,kaip ir tavo mamai mirksiukas.gif
MB kolkas viskas gerai tfu tfu tfu

QUOTE(Azucena @ 2016 06 28, 22:41)
Mamai mano vezio zidinio nerasta po kompiuterines . Cia dabar dar svytinima turi krutinej. Ir paskui vel darys kompiuterine.

kurio židinio?Jai operacijos metu nepašalino?
Atsakyti
Mergučiai ,labas rytas 4u.gif Ar Aist jau sugrįžo iš Turkijos? Baisu ,kas ten darosi verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tikrai, o kaip Aist ?Regis dar negrįžo g.gif Norėčiau tikėti, kad ten , kur ji poilsiavo ramu.
Žydryne, Azu sveikatos jūsų mamytėms 4u.gif
Kokie grikiniai kotletukai, juk tai thumbup.gif idėja. Grikiai mano mėgstamiausios kruopos, o apkepas iš viso apsivalgymas.
Ale matai ir mūsų temoje atsirado vandeniniai katinai g.gif lotuliukas.gif Taigi karšta su tokiais pūkais.
Varau darbelin. Geros visoms dienos 4u.gif
Diinka, pasakyk vieną kartą, ką atvežti dovaną tavo pūkuotiems vaikams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 birželio 2016 - 06:19
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Azucena @ 2016 06 28, 21:54)
Magnuna apsidairyk mazu Grikis i kotlietus suejo  lotuliukas.gif

Nu ką jau ten biggrin.gif dėl poros kotletukų Grikis nė nepajus kiek ten grikių nuo jo jubyrėjo biggrin.gif

QUOTE(zundyte @ 2016 06 29, 05:15)
Mergučiai ,labas rytas 4u.gif Ar Aist jau sugrįžo iš Turkijos? Baisu ,kas ten darosi verysad.gif

Aš ir iškart apje Aist pagalvojau 4u.gif 4u.gif tikiuosi ten kur ji atostogauja viskas ramu 4u.gif 4u.gif
Kaži kur Weronica pradingusi? Jau taip seniai besirodė g.gif Weronicaaaa, aūūūūūū 4u.gif
Atsakyti
Išpuoliai vyko Stambule, nukentėjusių lietuvių nėra.Radijas taip sakė. Grįš laimingai, negi pasiliks ten, lotuliukas.gif nors dėl visa ko uodegas sumezgę laikysim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 birželio 2016 - 06:41
Lisitėja - drinks_cheers.gif visada neramu kai saviškiai būna toje pusėje kur tokie dalykai vyksta 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Špokiai, rainiai, vandenkačiai thumbup.gif

QUOTE(zundyte @ 2016 06 28, 23:54)
Diinka,mano geriausia draugė trejus metus šalia tavęs per 200m sodą turi doh.gif Lelijų gatvėj,dabar išsiaiškinom lotuliukas.gif   ir pas ją dažnai ateina ,pagal mane Čiučia,tai va kur  padružkė ėst gauna,jie ten maisto visada jai perka mirksiukas.gif ..mažas tas pasaulis thumbup.gif

hihihi.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 29, 07:17)
Grikiai mano mėgstamiausios kruopos, o apkepas iš viso apsivalgymas.

Prašom išsaMIAU rolleyes.gif

Vis tiek geriau jau Aist greičiau grįžtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 29 birželio 2016 - 07:32